Jump to content

Μπλε λεκέδες

vasi

Recommended Posts

Τώρα τελευταία πρόσεξα μπλε λεκέδες στη άσπρη επιφάνεια της οθόνης,πιο έντονα όταν ανοίγω έναν φάκελο με άλλους φακέλους εικονίδια, χρησιμοποιώ vista 64bit δεν ξέρω τι φταίει καμιά πρόταση ?

οθόνη έχω την L245WPM-BN.

• 2 weeks later...

καμιά φορά φταίνε και λεκέδες παραδειγμα από στυλό οι οποίοι θέλουν τρίψιμο καλό για να φύγουν. έτσι μια φορά παραλίγο να στείλω την ο΄θονη μου για rma.

δοκίμασε μια με αζαξ.

καμιά φορά φταίνε και λεκέδες παραδειγμα από στυλό οι οποίοι θέλουν τρίψιμο καλό για να φύγουν. έτσι μια φορά παραλίγο να στείλω την ο΄θονη μου για rma. δοκίμασε μια με αζαξ.

Γράφεις με στυλό στην οθόνη..... :sarcastic:

Το ανέκδοτο με τις ξανθιές, τα monitors και το blanko το ξέρεις..... :hi:

Γράφεις με στυλό στην οθόνη..... :sarcastic:

Το ανέκδοτο με τις ξανθιές, τα monitors και το blanko το ξέρεις..... :hi:

οχι ρε συ. απλά οταν εχεις καποια εργασία να κάνεις που χρειάζεσαι νετ και είσαι σε ένα γραφείο που ίσα που χωράει η οθόνη και κρατάσ και το στυλο αναποδα....μπλα μπλα μπλα ....μπορεί και να συμβεί!

χάλασα το raid 0 που είχα με 32k με τέσσερις δίσκους,και το ξαναδημιουργησα με 64k,

και έκανα επαναφορά του αντίγραφου.Τώρα δουλεύει στρωτά.

Οντως λύθηκε έτσι ή είναι πρωταπριλιάτικο ?!

χάλασα το raid 0 που είχα με 32k με τέσσερις δίσκους,και το ξαναδημιουργησα με 64k,

και έκανα επαναφορά του αντίγραφου.Τώρα δουλεύει στρωτά.

Δοκιμασε να αλλαξεις και θερμοαγωγιμη.:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.