Jump to content

Dell Ultrasharp 2408WFP (πρώην overclockers.co.uk....Γνώμες...)

N3M3SYS

Recommended Posts

ok με register φαίνονται οι τρόποι πληρωμής αποστολής. Το voucher code τι είναι?

Δεν μπορώ να βρω που βάζω το αφμ επειδή θέλω να κάνω αγορά για την εταιρία...

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Παρελαβα χτες και εγω τελικα την 2408. Καταπληκτικη , για οσο προλαβα ( 15 λεπτα) να την χαρω. Και μολις εκανα restart , o vertex που ειχε windows επανω , αποφασισε να κανει φορματ στον εαυτο του απο μονος του, με αποτελεσμα μετα το restart o δισκος να φαινεται αδειος!!!! Ποιος με εφτυσε ρε συ?

Παρελαβα χτες και εγω τελικα την 2408. Καταπληκτικη , για οσο προλαβα ( 15 λεπτα) να την χαρω. Και μολις εκανα restart , o vertex που ειχε windows επανω , αποφασισε να κανει φορματ στον εαυτο του απο μονος του, με αποτελεσμα μετα το restart o δισκος να φαινεται αδειος!!!! Ποιος με εφτυσε ρε συ?

o γειτονας που ειδε το κουτι της dell φιλε μου :big_boss:

Μήπως να άλλαζες nickname ; :jester:

Τέλος πάντων, και μένα μια φίλη παρήγγειλε 2408 από overclockers και την περιμένει. Να δω άμα την πείσω να αλλάξει την κάρτα γραφικών (χλωμό).

Το voucher code τι είναι?

Εκπτωτικό κουπόνι. Κατά καιρούς κυκλοφορούν μερικά για λίγες μέρες. Ενημερώνεσαι στο forum τους ή googlάρεις.

• 2 weeks later...

Παίδες πως αγοράσατε από OC? Με πιστωτική? Αν ναι, πως χρεώνεται στην πιστωτική? Ολόκληρο το ποσό ή μπορεί να μπει σε δόσεις?

Παίδες πως αγοράσατε από OC? Με πιστωτική? Αν ναι, πως χρεώνεται στην πιστωτική? Ολόκληρο το ποσό ή μπορεί να μπει σε δόσεις?

πηγαινε βγαλε μια χρεωστικη καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.τωρα για δοσεις??

Ούτε κι εγώ ξέρω να σου πω αν γίνεται με δόσεις....

Έφτασε και η δική μου! Όλα τέλεια, με όλα της τα πιξελ!

Ευχαριστώ chris! Περα από όλα τα άλλα, με αυτο που έπαθα πλάκα είναι με το "μαύρο" της, απίστευτο για μένα τουλάχιστον!

Ευχαριστώ chris! Περα από όλα τα άλλα, με αυτο που έπαθα πλάκα είναι με το "μαύρο" της, απίστευτο για μένα τουλάχιστον!

ναι το πρωτο που μου κανε εντυπωση στην αρχη το ειχα γραψει κιολας.βαλε την φωτεινοτητα χαμηλα στο 10 το χω εγω γιατι δεν παλευεται κατα τα αλλα μια χαρα το μονιτορ με γειες.:)

Sorry gia ta greeklish...loipon phra thn othonh apo agglia kai thelw na rwthsw epeidh den exw adaptora gia to reuma mporw na valw ena allo kalwdio trofodosias pou exw to opoio einai gia Ellada.

To lew ayto epeidh den exw dei pote tetoion adaptora k den kserw an exei mesa kana metasxhmatisth tashs, opote k den prepei na valw ayto to kalwdio pou exw k prepei na paw gia adaptora. Gia peite

Καλορίζικη Kagelar

To καλώδιο είναι αμεριάικου τύπου με τετραγωνη κατάληξη με 3 ποδαράκια;

Εγω σε εκτυπωτή το άλλαξα κανονικά με ένα σούκο οπότε λογικά ναι

Sorry gia ta greeklish...loipon phra thn othonh apo agglia kai thelw na rwthsw epeidh den exw adaptora gia to reuma mporw na valw ena allo kalwdio trofodosias pou exw to opoio einai gia Ellada.

To lew ayto epeidh den exw dei pote tetoion adaptora k den kserw an exei mesa kana metasxhmatisth tashs, opote k den prepei na valw ayto to kalwdio pou exw k prepei na paw gia adaptora. Gia peite

Ναι, χαλαρά βάλε ένα καλώδιο τροφοδοσίας σαν αυτά που έχουν τα PSU, οι εκτυπωτές κλπ.

έβαλα και όλα μια χαρά. Μια ερώτηση βάζουμε κάποιον συγκεκριμένο driver για την 2408 rev A01 ή αυτόν που έχει στο cd? Νομίζω στο site της dell έχει έναν άλλο αλλά δεν είμαι σιγουρος...

ρε σεις βγήκε και rev A02 τώρα που πήρα το Α01 το είδα,ψάχνω να δω διαφορές που έχει από το Α01

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.