kagelar34 Απρίλιος 23, 2009 #101 Απρίλιος 23, 2009 ok με register φαίνονται οι τρόποι πληρωμής αποστολής. Το voucher code τι είναι?Δεν μπορώ να βρω που βάζω το αφμ επειδή θέλω να κάνω αγορά για την εταιρία...
tyxeros Απρίλιος 24, 2009 #102 Απρίλιος 24, 2009 Παρελαβα χτες και εγω τελικα την 2408. Καταπληκτικη , για οσο προλαβα ( 15 λεπτα) να την χαρω. Και μολις εκανα restart , o vertex που ειχε windows επανω , αποφασισε να κανει φορματ στον εαυτο του απο μονος του, με αποτελεσμα μετα το restart o δισκος να φαινεται αδειος!!!! Ποιος με εφτυσε ρε συ?
christaras Απρίλιος 24, 2009 #103 Απρίλιος 24, 2009 Παρελαβα χτες και εγω τελικα την 2408. Καταπληκτικη , για οσο προλαβα ( 15 λεπτα) να την χαρω. Και μολις εκανα restart , o vertex που ειχε windows επανω , αποφασισε να κανει φορματ στον εαυτο του απο μονος του, με αποτελεσμα μετα το restart o δισκος να φαινεται αδειος!!!! Ποιος με εφτυσε ρε συ?o γειτονας που ειδε το κουτι της dell φιλε μου :big_boss:
gorg Απρίλιος 25, 2009 #104 Απρίλιος 25, 2009 Παρελαβα χτες και εγω τελικα την 2408. Καταπληκτικη , για οσο προλαβα ( 15 λεπτα) να την χαρω. Και μολις εκανα restart , o vertex που ειχε windows επανω , αποφασισε να κανει φορματ στον εαυτο του απο μονος του, με αποτελεσμα μετα το restart o δισκος να φαινεται αδειος!!!! Ποιος με εφτυσε ρε συ? Μήπως να άλλαζες nickname ; Τέλος πάντων, και μένα μια φίλη παρήγγειλε 2408 από overclockers και την περιμένει. Να δω άμα την πείσω να αλλάξει την κάρτα γραφικών (χλωμό). Το voucher code τι είναι? Εκπτωτικό κουπόνι. Κατά καιρούς κυκλοφορούν μερικά για λίγες μέρες. Ενημερώνεσαι στο forum τους ή googlάρεις.
NonBorn Μάϊος 7, 2009 #105 Μάϊος 7, 2009 Παίδες πως αγοράσατε από OC? Με πιστωτική? Αν ναι, πως χρεώνεται στην πιστωτική? Ολόκληρο το ποσό ή μπορεί να μπει σε δόσεις?
christaras Μάϊος 7, 2009 #106 Μάϊος 7, 2009 Παίδες πως αγοράσατε από OC? Με πιστωτική? Αν ναι, πως χρεώνεται στην πιστωτική? Ολόκληρο το ποσό ή μπορεί να μπει σε δόσεις?πηγαινε βγαλε μια χρεωστικη καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.τωρα για δοσεις??
N3M3SYS Μάϊος 7, 2009 Author #107 Μάϊος 7, 2009 Ούτε κι εγώ ξέρω να σου πω αν γίνεται με δόσεις....Έφτασε και η δική μου! Όλα τέλεια, με όλα της τα πιξελ!
christaras Μάϊος 7, 2009 #108 Μάϊος 7, 2009 Έφτασε και η δική μου! Όλα τέλεια, με όλα της τα πιξελ!καλοριζικη πες εντυπωσεις
N3M3SYS Μάϊος 7, 2009 Author #109 Μάϊος 7, 2009 Ευχαριστώ chris! Περα από όλα τα άλλα, με αυτο που έπαθα πλάκα είναι με το "μαύρο" της, απίστευτο για μένα τουλάχιστον!
christaras Μάϊος 7, 2009 #110 Μάϊος 7, 2009 Ευχαριστώ chris! Περα από όλα τα άλλα, με αυτο που έπαθα πλάκα είναι με το "μαύρο" της, απίστευτο για μένα τουλάχιστον! ναι το πρωτο που μου κανε εντυπωση στην αρχη το ειχα γραψει κιολας.βαλε την φωτεινοτητα χαμηλα στο 10 το χω εγω γιατι δεν παλευεται κατα τα αλλα μια χαρα το μονιτορ με γειες.
kagelar34 Μάϊος 14, 2009 #112 Μάϊος 14, 2009 Sorry gia ta greeklish...loipon phra thn othonh apo agglia kai thelw na rwthsw epeidh den exw adaptora gia to reuma mporw na valw ena allo kalwdio trofodosias pou exw to opoio einai gia Ellada.To lew ayto epeidh den exw dei pote tetoion adaptora k den kserw an exei mesa kana metasxhmatisth tashs, opote k den prepei na valw ayto to kalwdio pou exw k prepei na paw gia adaptora. Gia peite
blkik Μάϊος 14, 2009 #113 Μάϊος 14, 2009 Καλορίζικη Kagelar To καλώδιο είναι αμεριάικου τύπου με τετραγωνη κατάληξη με 3 ποδαράκια;Εγω σε εκτυπωτή το άλλαξα κανονικά με ένα σούκο οπότε λογικά ναι
gorg Μάϊος 14, 2009 #114 Μάϊος 14, 2009 Sorry gia ta greeklish...loipon phra thn othonh apo agglia kai thelw na rwthsw epeidh den exw adaptora gia to reuma mporw na valw ena allo kalwdio trofodosias pou exw to opoio einai gia Ellada.To lew ayto epeidh den exw dei pote tetoion adaptora k den kserw an exei mesa kana metasxhmatisth tashs, opote k den prepei na valw ayto to kalwdio pou exw k prepei na paw gia adaptora. Gia peiteΝαι, χαλαρά βάλε ένα καλώδιο τροφοδοσίας σαν αυτά που έχουν τα PSU, οι εκτυπωτές κλπ.
kagelar34 Μάϊος 15, 2009 #115 Μάϊος 15, 2009 έβαλα και όλα μια χαρά. Μια ερώτηση βάζουμε κάποιον συγκεκριμένο driver για την 2408 rev A01 ή αυτόν που έχει στο cd? Νομίζω στο site της dell έχει έναν άλλο αλλά δεν είμαι σιγουρος... ρε σεις βγήκε και rev A02 τώρα που πήρα το Α01 το είδα,ψάχνω να δω διαφορές που έχει από το Α01
gregmits Ιούλιος 8, 2009 #116 Ιούλιος 8, 2009 Τελικά η συγκεκριμένη οθόνη από OC έχει zero pixel εγγύηση στην Ελλάδα; Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.