christaras Μάρτιος 28, 2009 #41 Μάρτιος 28, 2009 Καλά, με φορτηγό έρχονται; :hang2: όχι με αεροπλάνο; ελα ντε για να δουμε μηπως και ερθει αυριο 27 Mar 2009 19:18 Thessaloniki
christaras Μάρτιος 28, 2009 #43 Μάρτιος 28, 2009 Με DPD στο έστειλαν;ναι ρε συ και ειχα διαλεξει 48ωρο.....δεν ξερω γιατι ομως εκαναν του κεφαλιου τους.αναμενω δευτερα.ξερει κανεις με ποια εταιρια κουριερ θα μου ερθει σπιτι???η ερχεται με dpd ??
Fandom Μάρτιος 30, 2009 #44 Μάρτιος 30, 2009 christaras πες μας σε παρακαλώ μόλις την παραλάβεις αν έχει ενα ελαφρύ περισσότερο φωτισμό στο αριστερό μέρος της οθόνης, καθώς και ποιό revision είναι (Α00 ή Α01).Ευχαριστώ προκαταβολικά.
exs Μάρτιος 30, 2009 #45 Μάρτιος 30, 2009 Εγώ έχω βάλει παράδωση την τρίτη, γιατί δεν έχει γίνει ανανέωση απο 28/3;
christaras Μάρτιος 30, 2009 #46 Μάρτιος 30, 2009 Εγώ έχω βάλει παράδωση την τρίτη, γιατί δεν έχει γίνει ανανέωση απο 28/3; καμια βδομαδα υπολογιζε.εγω ακομα περιμενω
christaras Μάρτιος 30, 2009 #48 Μάρτιος 30, 2009 ελα την έλαβες;:mamba::mamba:[/Qοχι εχει κολλησει σαλονικα.......................................:help1:
christaras Μάρτιος 31, 2009 #49 Μάρτιος 31, 2009 παιδια ηρθε σημερα σε αριστη κατασταση.μια χαρα φαινετε η οθονη. θελει ρυθμιση βεβαια οποιος εχει την ιδια ας προτεινει.τωρα το revision ειναι Α01 και δεν εχω δει να ειναι πιο φωτεινη η μια μερια απο την αλλη.αυτα προς το παρον
christaras Μάρτιος 31, 2009 #51 Μάρτιος 31, 2009 δοκίμασε και ανέφερε νέος....:mamba::clap: :worship: κοιτα εκανα ενα ρυθμισμα τωρα το ποσο καλυτερα μπορει να γινει δεν ξερω.πρωτη εντυπωση φοβερο μαυρο, τα χρωματα φυσικα οχι τρελα εντονα,γωνια θεασης αψογη.φοβερη η βαση την βαζεις οπως θες.2 πραγματα για οποιον την παρει απ εξω το καλωδιο ρευματος δεν κανει για ελλαδα ευτυχως ειχα αλλο και απο overclockers αψογο το μαγαζι μου την εστειλε σε 6 εργασιμες σε αριστη κατασταση.τωρα ψαχνω με τις usb θυρες τι παιζει γιατι δεν αναγνωριζει οτι και αν του βαλω. ετσι τελειωνει μια παραγγελια για οσους δεν εχουν παρει ποτε απο το μαγαζι για να ξερουν τι γινεται οχι να ψαχνονται οπως εγω.....
athlon=greek Μάρτιος 31, 2009 #52 Μάρτιος 31, 2009 μεγεια και καλοδούλευτη....καμιά φώτο ανέβασε αν ευκαιρείς:jump1:
exs Μάρτιος 31, 2009 #53 Μάρτιος 31, 2009 2 πραγματα για οποιον την παρει απ εξω το καλωδιο ρευματος δεν κανει για ελλαδα ευτυχως ειχα αλλο και απο overclockers αψογο το μαγαζι μου την εστειλε σε 6 εργασιμες σε αριστη κατασταση.τωρα ψαχνω με τις usb θυρες τι παιζει γιατι δεν αναγνωριζει οτι και αν του βαλω.ετσι τελειωνει μια παραγγελια για οσους δεν εχουν παρει ποτε απο το μαγαζι για να ξερουν τι γινεται οχι να ψαχνονται οπως εγω.....Για το καλώδιο τροφοδοσίας σωστά, δε δίνουν Ευρωπαικό κι ας τους το ζήτησα...μάλλον οποιοδήποτε κάνει αφού παίρνει κατευθείαν 220v.Μήπως θέλει να περάσεις drivers for usb;Kαλές θεάσεις...
christaras Μάρτιος 31, 2009 #54 Μάρτιος 31, 2009 Για το καλώδιο τροφοδοσίας σωστά, δε δίνουν Ευρωπαικό κι ας τους το ζήτησα...μάλλον οποιοδήποτε κάνει αφού παίρνει κατευθείαν 220v.Μήπως θέλει να περάσεις drivers for usb;Kαλές θεάσεις...ναι οποιο να ναι παιρνει απλα σκεψου να μην εχεις....θα βγαλω ακρη προς το παρον τη χαζευω.....:jump1:
Fandom Μάρτιος 31, 2009 #55 Μάρτιος 31, 2009 Καλοδούλευτη! Κάπου διάβασα οτι οι optimal ρυθμίσεις είναι brightness: 20, contrast: 50 , sharp: 40, αλλά ότι σου αρέσει καλύτερα στο μάτι εσένα φίλε. Αυτό για το αν είναι πιο φωτεινή στη μία πλευρά, κλείσε όλα τα φώτα και βάλε ένα σχετικά σκούρο μπλέ φόντο να γεμίζει όλη την οθόνη και πες μας τι παρατήρησες
christaras Μάρτιος 31, 2009 #56 Μάρτιος 31, 2009 Καλοδούλευτη!Κάπου διάβασα οτι οι optimal ρυθμίσεις είναι brightness: 20, contrast: 50 , sharp: 40, αλλά ότι σου αρέσει καλύτερα στο μάτι εσένα φίλε. Αυτό για το αν είναι πιο φωτεινή στη μία πλευρά, κλείσε όλα τα φώτα και βάλε ένα σχετικά σκούρο μπλέ φόντο να γεμίζει όλη την οθόνη και πες μας τι παρατήρησες θα το κανω το βραδυ παντως στο 12 brightness ειναι αρκετο α thankssssssssssss
charly13 Μάρτιος 31, 2009 #57 Μάρτιος 31, 2009 Για τις usb και το card reader συνδεεις το usb καλωδιο σε μια υποδοχη usb στο κατω μερος της οθονης και την αλλη ακρη στο pc σου.Δεν θελει drivers.
christaras Μάρτιος 31, 2009 #58 Μάρτιος 31, 2009 Για τις usb και το card reader συνδεεις το usb καλωδιο σε μια υποδοχη usb στο κατω μερος της οθονης και την αλλη ακρη στο pc σου.Δεν θελει drivers.ναι το διαβασα απλα το pc ειναι απεναντι και θα δω τι θα κανω.
christaras Μάρτιος 31, 2009 #59 Μάρτιος 31, 2009 Για τις usb και το card reader συνδεεις το usb καλωδιο σε μια υποδοχη usb στο κατω μερος της οθονης και την αλλη ακρη στο pc σου.Δεν θελει drivers.και ομως τωρα το δοκιμασα και μου λεει οτι δεν αναγνωριζετε η συσκευη για τα usb.........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.