Jump to content

Dell Ultrasharp 2408WFP (πρώην overclockers.co.uk....Γνώμες...)

N3M3SYS

Recommended Posts

Η S2409W που υπάρχει Ελλάδα και βγαίνει κάτω από 300 Ευρω είναι χειρότερη;

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
Η S2409W που υπάρχει Ελλάδα και βγαίνει κάτω από 300 Ευρω είναι χειρότερη;

S2409W ΤΝ

2408WFP S-PVA

παντως δεν μιλανε ολοι για την 2408WFP συγκεκριμενα...απ οτι ξερω τλχ.

S2409W ΤΝ

2408WFP S-PVA

παντως δεν μιλανε ολοι για την 2408WFP συγκεκριμενα...απ οτι ξερω τλχ.

Λογικόν (το είχα υποψιαστεί).

Τελικα μου εδωσαν λιστα με τους μεταπωλητες dell στην Αθηνα. Τιμη 575Ε τελικη με ολα, μονο που δεν ξερουν τι revision ειναι, εκαναν ερωτηση και περιμενουμε και παλι.....

εγω σημερα πηρα περιμενω τηλ ελπιζω να μου πουν την ιδια τιμη να την παρω.εσυ ανεφερες για τιμη απο αγγλια η μονοι τους σου ειπαν??και ποιο revision ειναι το σωστο?με πηραν και μου ειπαν 750 και 15 μερες να ερθει ανεφερα την τιμη απο αγγλια και δεν αλλαξε τπτ

εγω σημερα πηρα περιμενω τηλ ελπιζω να μου πουν την ιδια τιμη να την παρω.εσυ ανεφερες για τιμη απο αγγλια η μονοι τους σου ειπαν??και ποιο revision ειναι το σωστο?με πηραν και μου ειπαν 750 και 15 μερες να ερθει ανεφερα την τιμη απο αγγλια και δεν αλλαξε τπτ

To revision που πρεπει να ζητήσεις ειναι το Α01, 750Ε ειναι παρα πολλα, εγω ναι ανεφερα και την τιμη απο αγγλια, σου στελνω σε πμ τα στοιχεια του μεταπωλητη που τηλεφωνησα.

πηρα τηλ εκει που μου ειπες.570 +φπα.... , του ανεφερα την τιμη απο αγγλια και μου ειπε δεν μπορει να κανει κατι για μια οθονη και ειναι πολιτικη της εταιριας σαν μα@ακες να πληρωνουμε παραπανω απο οτι στην υπολοιπη ευρωπη δεν μου το πε ετσι καταλαβαινετε.τεσπα να κανονισουμε καμια ομαδικη αλλα θα μου πειτε γιατι να μην την παρω απ εξω απλα δεν το χω ξανακανει και ψιλο κολλαω

Eχει πολλα μεταφορικα το συγκεκριμενο καταστημα;

οχι νομιζω με μεταφορικα βγαινει καπου στα 550 με 570 απλα κολλαω στο απ εξω.αν καποιος σκοπευει να μου πει μηπως τα παρουμε απο δω με καλυτερη τιμη η απο αγγλια

Eχει πολλα μεταφορικα το συγκεκριμενο καταστημα;

Δεν μιλησα για την συγκεκριμενη οθονη αλλα γενικα!:tongue:

Δεν μιλησα για την συγκεκριμενη οθονη αλλα γενικα!:tongue:

προφανως εξαρταται απο το μεγεθος για κατι μικρο δεν θα ναι πανω απο 10ε για την οθονη κανα 60 λιρες λεει το site

ρε παιδια εχω κανει παραγγελια απο την παρασκευη και ακομα στο site βλεπω Order Status: Printed in our warehouse.ξερει κανεις να μου πει που εχει ξανακανει αγορα τι γινετε?

ψαχνουν το προιον στην αποθηκη τους.........

μεσολαβησε και ΣΚ....απο σημερα θα αρχισουν οι διαδικασιες....

μην αγχωνεσαι....

ψαχνουν το προιον στην αποθηκη τους.........

μεσολαβησε και ΣΚ....απο σημερα θα αρχισουν οι διαδικασιες....

μην αγχωνεσαι....

να σαι καλα ρε γιωργο γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω γιατι ουτε τα λεφτα εχουν τραβηξει.δλδ απο αυριο να περιμενω αλλαγη στην κατασταση?ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο κει

ε ναι απο σημερα αυριο θα προχωρησει η δουλεια....

αν δεις πως κολλαει στειλε ενα mail...ειναι εξυπηρετικοτατοι οι τυποι..

+1 στον Γιώργο, αν σε οποιαδήποτε φάση αγχωθείς, απλά στείλε μαιλ, αλλά σε 2-3 μέρες θα είναι στάτους «σου έρχεται»

ναι εστειλα και mail και αναμενω σε αναμενα καρβουνα.το θεμα ειναι να ερθει ολοκληρη....:beer:

Τι λεει αδερφε, ειχες κανενα νεο, καποιο update στο status της παραγγελιας?

Τι λεει αδερφε, ειχες κανενα νεο, καποιο update στο status της παραγγελιας?

ακομα περιμενω..............:wall:

26 Mar 2009 09:27 Budapest International Hub - In Transit

27 Mar 2009 09:59 Sofia International Hub - In Transit

καλα το γυρο της ευρωπης κανει ρε γαμωτο???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.