Jump to content

Dell Ultrasharp 2408WFP (πρώην overclockers.co.uk....Γνώμες...)

N3M3SYS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να αγοράσω μια οθονη (Dell Ultrasharp 2408WFP) απο το site του τίτλου, θα ηθελα να ακουσω απο ατομα που αγορασαν οτιδηποτε απο εκει, για θεματα αξιοπιστιας, ταχυτητας, ασφάλειας κλπ, ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο, που φυσικά να στέλνει Ελλάδα και να είναι αξιοπιστο. Ευχαριστω.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Υπαρχει και ελληνικη αντιπροσωπια DELL στην ελλαδα.

Περνεις τηλεφωνο και ζητας προσφορα.Ετσι δουλευουν.

Ισως την παρεις και ποιο καλα σε $$.

Σοβαρά, πιο φτηνά απο 535Ε που βγαίνουν όλα απο Αγγλία? Γιατί στο σιτε της dell το ελληνικό την εχουν κανα 800αρι Ευρώ από ότι 8υμάμαι...

Mμμμ...θα το κανω αυριο κιολας...λες να μου φεξει? Μακαρι, κατι θα ξερεις....

Aν δεν κάνω λάθος το overclockers δεν στέλνει μεγάλα δέματα Ελλάδα...

Οποτε δηλ. δεν 8α στειλουν οθονη...θα ρωτησω, γιατι εκανα register κανονικά...

Aν δεν κάνω λάθος το overclockers δεν στέλνει μεγάλα δέματα Ελλάδα...

Εμενα φιλος εχει αγορασει ολοκληρο tower παντως. Πριν 1-2 χρονια βεβαια, οποτε μπορει να εχει αλλαξει αυτο.

Ισχυει defacto για δεματα ανω των 2 κιλων ειδικα παλια...

Ηταν νομιζω το πρωτο μαγαζι που ειχε φερει DFI NF4 SLI-dr και ολοι θελαμε να παρουμε αλλα δεν μπορουσαμε λογω βαρους.

Ειναι εξαιρετικοι στην εξυπηρετηση αλλα δεν θα στειλουν με τιποτα κατι βαρυτερο απο 2 κιλα...

συνήθως αν πείς τα πληρώνω μπροστά σε λογαριασμό τραπέζης σου και τα στείλουν με UPS δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε σε μια περίοδο που στην Αγγλία τα πράγματα είναι λίγο πιεσμένα και το σημαντικό είναι να πουλάνε οπότε αν τους το προτείνεις αυτό ίσως να πουν ναί.

νομιζω δεν εχει να κανει με το βαρος...απλα με τις οθονες εχουν το κολλημα...τους ειχα παρει τηλ και μου ειχαν πει οτι δεν στελνουν λογω στο οτι ειναι ευθραστο και καλα..

Ειναι εξαιρετικοι στην εξυπηρετηση αλλα δεν θα στειλουν με τιποτα κατι βαρυτερο απο 2 κιλα...

το χειρότερο μαγαζί στην Αγγλία στο RMA

Και 4 χρόνια έχω δοκιμάσει ότι κ0λ0μάγαζο υπάρχει!

Εχω παρει αρκετα πραγματα απο κει και ηταν αψογοι σε ολα αλλα βεβαια δεν εφτασα στο RMA ποτε...

Παιδες στο dell.gr, δεν την εχουν πλεον την οθονη, κλαααψ :( . Θα παρω τηλ. παντως μπας και. Και φυσικα ερώτηση στο oc.co.uk, αντε να δουμε που 8α με βγαλει...

Τελικα μου εδωσαν λιστα με τους μεταπωλητες dell στην Αθηνα. Τιμη 575Ε τελικη με ολα, μονο που δεν ξερουν τι revision ειναι, εκαναν ερωτηση και περιμενουμε και παλι.....

Εγώ περιμένω πάντως οθόνη απο κει η οποία είναι καθοδόν, δεν ειδα πουθενά να λεει για περιορισμό βάρους.

Πήρα μια ASUS Xonar STX. Ήρθε με βγαλμένα 2 SMD (!). Τους ενημέρωσα και την έστειλα πίσω. Αμέσως μου στείλαν άλλη - FAIL, γιατί τη στείλαν με απλό ταχυδρομείο και το δέμα εδώ και ένα μήνα άφαντο. Τους στέλνω mail ότι δεν έχω λάβει τίποτα ως τώρα. Sorry for the inconvenience και σήμερα μου στείλαν καινούρια, με Track ID αυτή τη φορά.

Καλοί μου φαίνονται ως τώρα :mobile:

Εγώ περιμένω πάντως οθόνη απο κει η οποία είναι καθοδόν, δεν ειδα πουθενά να λεει για περιορισμό βάρους.

Me too - τώρα βρίσκεται Βουδαπέστη η δικιά μου με βάση το Track ID της.

Όσο ήμουνα πάνω είχα ψωνίσει μια φορά ένα φούλ πι-σι, και πολλές φορές κομμάτια δεξιά και αριστερά, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Kαι για 1 φορά που χρειάστηκα RMA ήταν εξαιρετικοί.

Αν θες κάτι τέτοιο το ιδανικό είναι να την στείλεις σε κάποιο φίλο σου και να στην φέρει όταν κατέβει Ελλάδα και να την πάρει στο αεροπλάνο σαν χειραποσκευή, έτσι έχω κάνει εγώ μια φορά για ένα φίλο.

Και το κουτί τους πολλές φορές έχει και χερουλάκι ;)

Me too - τώρα βρίσκεται Βουδαπέστη η δικιά μου με βάση το Track ID της.

Κάτι μου λέει ότι ταξιδεύουν μαζί (και η δικιά μου απο εκεί ξεκίνησε σήμερα πρωί) :hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.