JaguarOne Μάρτιος 18, 2009 #21 Μάρτιος 18, 2009 η ουσία είναι ότι πάλι συζητάμε για κάτι που τελικά δεν έχει σχέση ούτε βοηθάει την κατάσταση. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε ένα πράμα
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2009 #22 Μάρτιος 19, 2009 το θεμα ειναι αστειο.σκανε περασμενη βδομαδα οι κουκουλoφοροι στο κολωνακι(που γενικα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν δημοιριες) τα κανουν λαμπογυαλο.Τανταν ...κουκουλονομος τωρα.παιζουν με την νοημοσυνη μας.οπως ειπε και φιλος,πλεον θα τους χρησιμοποιουνε οπως οι Αμερικανοι τους Μουσουλμανους/τρομοκρατες.
darthtony Μάρτιος 19, 2009 #23 Μάρτιος 19, 2009 Nephilim +1έτσι ειναι. επίσης πιστεύω οτι είναι και ένας σχετικά ακίνδυνος τρόπος εκτόνωσης της οργής που υπάρχει σε κάποια στρώματα, ενώ τα μεγάλα κεφάλια μένουν στο απυροβόλητο.Γιατί να τους σταματήσουν?Στην αστυνομία δεν είναι άχρηστοι. άμα θέλουν του μπαγλαρώνουν σε χρόνο DT
o polonos Μάρτιος 19, 2009 #24 Μάρτιος 19, 2009 Να γινει ποινικοποίηση της γραβατας καλυτερα.... Διοτι ολοι αυτοι που μας κλεβουν τοσα χρονια γραβατα φορανε κ οχι κουκουλες...
pontium Μάρτιος 19, 2009 #26 Μάρτιος 19, 2009 Δεν είμαι αντίθετος στο μέτρο,αντιθέτος είμαι υπέρ γιατί μια ωραία μέρα μου κάνανε το αμάξι θρύψαλα.Έλεος πιαΡώτησε κανένας για τους υπόλοιπους,τον κόσμο,τους πολίτες που χάνουν τις περιουσίες τους και πληρώνουν υλικές ζημιές?Ρώτησε κανείς εμένα πόσο δούλεψα για να πάρω αυτό το αυτοκίνητο που ένα μ*λ*κιστίρι μου έσπασε 2 τζάμια και ένα παμπρίζ και στο τέλος το έβαψε με μπλέ spray?Τους υποστηρίζουμε κιόλας?Ας χτυπήσουν και την δική σας πόρτα και τα ξαναλέμε,γιατί μάλλον κανένας δεν έχει πέσει ποτέ θύμαΕπειδή συνήθως στις πορείες,μάλλον πάντα,τα άτομα με κουκούλες κάνουν ζημιές,δεν είναι παράξενο το μέτρο.Ας πιάνανε οι διαδηλωτές τους αληταράδες να τους σπάσουν στο ξύλο για να μπορούν να διαδηλώνουν όμορφα και ωραία με παρουσία κουκούλας για όποιον δεν ήθελε να προβληθούν τα στοιχεία του
darthtony Μάρτιος 19, 2009 #27 Μάρτιος 19, 2009 δε φταίει η κουκούλα. φταίει το γεγονός οτι οι μπάτσοι δεν πιάνουν αυτούς που σπάνε γιατί έτσι καλλιεργείται ένα κλίμα τρομοκρατίας. οι μπάτσοι συλλαμβάνουν μόνο αυτούς που κάνουν ειρηνικά πορεία. τώρα πώς με την ποινικοποίηση της κουκούλας θα βελτιωθεί η κατάσταση δεν ξέρω.Δεν τους υποστηρήζω, όμως λέω οτι άλλος φταίει.
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2009 #28 Μάρτιος 19, 2009 Nephilim +1έτσι ειναι. επίσης πιστεύω οτι είναι και ένας σχετικά ακίνδυνος τρόπος εκτόνωσης της οργής που υπάρχει σε κάποια στρώματα, ενώ τα μεγάλα κεφάλια μένουν στο απυροβόλητο.Γιατί να τους σταματήσουν?Στην αστυνομία δεν είναι άχρηστοι. άμα θέλουν του μπαγλαρώνουν σε χρόνο DTθα μπαγλαρωσουν τους συναδελφους που οπως ειπε και ο χερι-χερι φυρερ εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια απο το κρατος?και ποιος θα μαζεψει τους πραγματικους "κακοποιους"?
darthtony Μάρτιος 19, 2009 #29 Μάρτιος 19, 2009 θα μπαγλαρωσουν τους συναδελφους που οπως ειπε και ο χερι-χερι φυρερ εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια απο το κρατος?και ποιος θα μαζεψει τους πραγματικους "κακοποιους"?δεν πιστεύω πώς όλοι τούς είναι ασφαλίτες(αν αυτο ενοείς) ίσως σε ένα βαθμό να υπάρχουν, αλλά είναι και αποτέλεσμα της συσωρευμένης οργής. βλέποντας οτι τπτ δεν δουλέυει σωστά, και δεν υπάρχει δικαιοσύνη, μερικοι εκτονόνονται έτσι.την τελευταια προταση δεν την έπιασα.
winters Μάρτιος 19, 2009 #30 Μάρτιος 19, 2009 Δεν είμαι αντίθετος στο μέτρο,αντιθέτος είμαι υπέρ γιατί μια ωραία μέρα μου κάνανε το αμάξι θρύψαλα.Έλεος πιαΡώτησε κανένας για τους υπόλοιπους,τον κόσμο,τους πολίτες που χάνουν τις περιουσίες τους και πληρώνουν υλικές ζημιές?Ρώτησε κανείς εμένα πόσο δούλεψα για να πάρω αυτό το αυτοκίνητο που ένα μ*λ*κιστίρι μου έσπασε 2 τζάμια και ένα παμπρίζ και στο τέλος το έβαψε με μπλέ spray?Τους υποστηρίζουμε κιόλας?Ας χτυπήσουν και την δική σας πόρτα και τα ξαναλέμε,γιατί μάλλον κανένας δεν έχει πέσει ποτέ θύμαΕπειδή συνήθως στις πορείες,μάλλον πάντα,τα άτομα με κουκούλες κάνουν ζημιές,δεν είναι παράξενο το μέτρο.Ας πιάνανε οι διαδηλωτές τους αληταράδες να τους σπάσουν στο ξύλο για να μπορούν να διαδηλώνουν όμορφα και ωραία με παρουσία κουκούλας για όποιον δεν ήθελε να προβληθούν τα στοιχεία τουΣε καμμια πορεια εχεις παει?
pontium Μάρτιος 19, 2009 #31 Μάρτιος 19, 2009 Σε καμμια πορεια εχεις παει?Ναι φίλε μου,έχω πάει μια φορά όταν πρωτομπήκα στην σχολή,σε μια απο τις πολλές για το άρθρο 16 με κάποια παιδιά που γνώρισα το πρώτο εξάμηνο.Πραγματικά σιχαίνομαι την ώρα και την στιγμή που πήγα.Τι σχέση έχουν οι Πακιστανοί και οι Γεωργιανοί σε φοιτητική πορεία?Όπως και αυτοί,έτσι και οι κουκουλοφόροι ψάχνουν πρόφαση για να προκαλέσουν ζημιές και γενικότερα επεισόδια.Δεν ξέρω αν την βρίσκεις με το να βλέπεις περιουσίες ανθρώπων να καταστρέφονται,αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου,και γι'αυτόν το λόγο δεν ξαναπήγα σε πορεία.Δεν τους υποστήριζα ούτε θα το κάνω κιόλας απο την στιγμή που είμαι παθώνΑπάντησα στην ερώτηση σου τεκμιριωμένα.Εσύ έχεις υποστεί ποτέ ζημιά απο τους ταραξίες?Γιατί με την μονόγραμμη πρόταση σου μου δίνει να καταλάβω ότι δεν έχεις γευτεί την τούρτα
kreach Μάρτιος 19, 2009 Author #32 Μάρτιος 19, 2009 Pontium, σωστά τα λες για τις πορείες, είναι μεγάλο λάθος που ξεσπάνε με τέτοιον καταστρεπτικό τρόπο. Πιστεύω όμως πως το μέτρο αυτό είναι υπερβολικό. Πιστεύω πως και με τους νόμους που ισχύουν σήμερα μπορούν να τα καταφέρουν, απλώς θα ήταν πιο δύσκολο.Ο λόγος που έκανα edit το 5ο ποστ όπως και το θέμα περί ανωνυμίας στο διαδίκτυο είναι μια μεγάλη συζήτηση που έκανα με τους γονείς μου. Βασικά συνειδητοποίησα πως το έχω παρακάνει με τις θεωρίες συνωμοσίας και πως κακώς καλλιεργώ τέτοιο κλίμα...:sorry:
pontium Μάρτιος 19, 2009 #33 Μάρτιος 19, 2009 Είναι λογικό πιστεύω.Είναι σαν να θες να κάνεις κάποιο παράπονο στον διευθυντή της επιχείρησης που δουλεύεις και να φάει μια ντομάτα απο έναν περαστικό την ώρα που πας να του μιλήσεις.Θα νευριάσει απο τον τύπο που το έκανε αλλά και με σένα που βρέθηκες μπροστά του εκείνη την στιγμή. Συμφωνώ με τις πορείες γιατί διεκδικείς τα δικαιώματα σου,αλλά δεν συμφωνώ με αυτούς που προσπαθούν να την συνδέσουν με μολότοφ και ρόπαλα
morfeas-dsl- Μάρτιος 20, 2009 #34 Μάρτιος 20, 2009 εδω και 4-5 χρονια υπαρχουν καμερες που καταγραφουν τα στοιχεια του προσωπου οπως ακριβως ειναι ακομα και αν ο αλλος φοραει...δερματινη μασκα. θα μπορουσε η αστυνομια να προμηθευτει τετοιες συσκευες και οχι να γελοιοποιειται το κρατος, θετοντας σε ισχυ τετοιους νομους.πιστευα οτι ειμαστε δημοκρατες και χρονια μπροστα απο τους αγγλους που εμεις δε δεχομαστε την παρακολουθηση κινητων, τις καμερες και οτι αλλο. τελικα εκανα λαθος. ειμαστε απλα καλοπερασακιδες που λεμε οτι οταν κανουμε την κοτσανα μας, δε θελουμε να εχει στοιχεια κανεις. γενικα μιλαω, δεν ειδικευω πουθενα
winters Μάρτιος 20, 2009 #35 Μάρτιος 20, 2009 Ναι φίλε μου,έχω πάει μια φορά όταν πρωτομπήκα στην σχολή,σε μια απο τις πολλές για το άρθρο 16 με κάποια παιδιά που γνώρισα το πρώτο εξάμηνο.Πραγματικά σιχαίνομαι την ώρα και την στιγμή που πήγα.Τι σχέση έχουν οι Πακιστανοί και οι Γεωργιανοί σε φοιτητική πορεία?Όπως και αυτοί,έτσι και οι κουκουλοφόροι ψάχνουν πρόφαση για να προκαλέσουν ζημιές και γενικότερα επεισόδια.Δεν ξέρω αν την βρίσκεις με το να βλέπεις περιουσίες ανθρώπων να καταστρέφονται,αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου,και γι'αυτόν το λόγο δεν ξαναπήγα σε πορεία.Δεν τους υποστήριζα ούτε θα το κάνω κιόλας απο την στιγμή που είμαι παθώνΑπάντησα στην ερώτηση σου τεκμιριωμένα.Εσύ έχεις υποστεί ποτέ ζημιά απο τους ταραξίες?Γιατί με την μονόγραμμη πρόταση σου μου δίνει να καταλάβω ότι δεν έχεις γευτεί την τούρταΦιλε μου, 1ον εχω γευτει την τουρτα στο μαγαζακι των δικων μου το Δεκεμβρη.και 2ον, εξαρταται σε ποια πορεια πηγαινεις και κυριως με ποιους.Στις πορειες που συμμετεχω εγω με το μπλοκ που συμμετεχω, υπαρχει περιφρουρηση και δεν πλησιαζει κανεις τους.Αν 100 μετρα ειναι πιο κατω και τα σπανε ή παιζουν ξυλο με τα ματ, δεν ειναι δικια μας δουλεια αλλα της αστυνομιας.Και δεν ειναι και τοσο ευκολο οσο νομιζεις να τους διωξεις. Οταν συκρουστεις μαζι τους εσυ απλως θα του χτυπησεις με ενα μαδερι στα πλευρα ενω αυτοι θα σου κατεβασουν το λοστο στο κεφαλι και δεν τους νοιαζει αν θα μεινεις στο τοπο. Εγω δυστυχως δεν μπορω να διακινδυνευσω να αφησω τον αλλο παραλυτο.Και πιστεψε με. Ο μονος που ευθυνεται ειναι τα ματ. Συγκεκριμενα οχι τα ματ αλλα αυτοι που τους δινουν εντολες.
vtheofilis Μάρτιος 20, 2009 #36 Μάρτιος 20, 2009 ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.Δεν χρειαζόμαστε κουκουλονόμους και κάμερες, σωστή αστυνόμεύση χρειαζόμαστε.
JaguarOne Μάρτιος 20, 2009 #37 Μάρτιος 20, 2009 ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.Δεν χρειαζόμαστε κουκουλονόμους και κάμερες, σωστή αστυνόμεύση χρειαζόμαστε.να προσθέσω και παιδεία (όχι απαραίτητα σχολείου...) ?
deninho Μάρτιος 20, 2009 #38 Μάρτιος 20, 2009 να προσθέσω και παιδεία?qft (όχι απαραίτητα σχολείου...) Το σχολείο σε εκπαιδεύει, δε σε διαπαιδαγωγεί. Την παιδεία την παίρνεις πρωτίστως από το σπίτι, την οικογένεια, και τους φίλους.
Tsakonas Μάρτιος 21, 2009 #39 Μάρτιος 21, 2009 φταίει το γεγονός οτι οι μπάτσοι δεν πιάνουν αυτούς που σπάνε γιατί έτσι καλλιεργείται ένα κλίμα τρομοκρατίας.βεβαια.γιατι οποιος συλλαμβανεται σε διαδηλωσεις μονιμως ειναι "αγωνιστης,αδικως κατηγορουμενος,θυμα της κρατικης καταστολης,αθωος,",θα γινουν 358 επεισοδια,236423 διαδηλωσεις,θα μπουκαρουν βουλευτες μεσα εκει που κρατειται να τον βγαλει κι αντε να τολμησει κανεις να τον σταματησει (τον βουλευτη),εφερε το μαδερι επειδη το ξεχασε στην τσεπη του απο την οικοδομη που δουλευει για να βγαλει το τιμιο ψωμι του οταν (βλ περιπτωση 40χρονου οικοδομου συλληφθεντος σε διαδηλωση για το αρθρο 16 -αραγε σε ποσα μαθηματα ειχε κοπει και ηταν φοιτητης ως τα 40?αχ ναι μωρε τοχε ξεχασει οτι δεν ηταν φοιτητης)και τωρα σε native Tsakonas mode:Επιβαρυντικη περισταση:Μια συγκεκριμενη κατασταση η πραξη η οποια δεν τιμωρειται αυτοτελως αλλα μονο σε συνδυασμο με καποιο ηδη πληρες εγκλημα .Πχ:Αν η κλοπη ενος συγκεκριμενου αντικειμενου τιμωρειται με χ μηνες,η κλοπη ακριβως του ιδιου αντικειμενου μεσα σε ενα μεσο μαζικης μεταφορας τιμωρειται με ψ>χ γιατι σκοπος του νομου ειναι να εισαι λιγακι πιο ησυχος οταν αφηνεις τα πραγματα σου μεσα στο ΚΤΕΛ και ταξιδευεις ....Μονο ο Mr Bean θα ελεγε οτι η εν λογω διαταξη σημαινει οτι τιμωρειται οποιος χρησιμοποιει το ΚΤΕΛ !!!!!!!!!!!Φυσικα ομως ζουμε σε περιοδο τρομοκρατιας και μερικοι ανωμαλοι τιμωρουν την βρωμισμενη πινακιδα σε αυτοκινητο.Γιατι οπως ξερουμε ολοι,πολλοι κοινωνικοι αγωνιστες μπορει να θελουν να πατησουν κανα ευρωδουλο καπιταλιστικο σκουληκι με την BMW τους και να μην φαινονται!Και βεβαια,την μειωση της προσωρινης κρατησης δεν την σχολιασε κανεις...Προσωρινη κρατηση=το μαξιμουμ διαστημα κατα το οποιο μπορει κανεις να ειναι στην φυλακη προ της δικης και εκκρεμει μη αποδεδειγμενη κατηγορια εναντιον του....(επειδη δεν το εξηγει το tvxs αυτο,με λιγα λογια ειναι ενα μετρο που βελτιωνει σε μεγαλο βαθμο την προστασια του ανθρωπινου δικαιωματος της προσωπικης ελευθεριας...)ps:σε αστυνομικους-στρατιωτικους-δημοσιους υπαλληλους απαγορευεται αυστηρα (απτο νομο) οποιαδηποτε εκδηλωση υπερ η κατα πολιτικου κομματος.Ωστε ο μπλε πολιτης να μην φοβαται τον πρασινο-κοκκινο εφοριακο και ο κοκκινος πολιτης να μην τρεμει τον μπλε γραμματεα πανεπιστημιου.
TZANNSPY Μάρτιος 21, 2009 #40 Μάρτιος 21, 2009 υγ1. Αν απαγορευτεί - καταργηθεί η κουκούλα, η Παλαιστινιακή μαντίλα κτλ οι ασφαλίτες τι θα φοράνε; υγ2. Αν είναι αδίκημα η κουκούλα, η απόκρυψη των διακριτικών στοιχείων από τα όργανα της τάξης τι ακριβώς είναι; υγ3. Αν οι αγανακτισμένοι με την εξουσία διαδηλωτές (έστω και οι κουκουλοφόροι) είναι τρομοκράτες, οι αγανακτισμένοι πολίτες με τους αγανακτισμένους με την εξουσία διαδηλωτές τι ακριβώς είναι; Ναι βρε, για τα κοντοκουρεμένα παιδιά με τα αρβυλάκια και τις μεγάλες Ελληνικές σημαίες με τα ακόμη μεγαλύτερα κοντάρια, ναι, ναι, ναι για αυτά που είναι δίπλα-δίπλα με τα ΜΑΤ στις πορείες, για αυτά λέω. υγ4. Για τα ΚΝΑΤ θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.