Jump to content

Πολλαπλά Λειτουργικά

Gzar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες θέλω μια βοήθεια μιας και κόλλησα από ιδεες!

Έχω τα Xp pro 64bit εγκατεστημένα και δοκίμασα σε 2ο σκληρό να εγκαταστήσω και τα 7 32bit

Ολα καλά μέχρι εδώ αλλά μιας και τα 7 δεν με ενθουσίασαν είπα να τα απεγκαταστήσω πράγμα που έγινε!

Αλλά πλέον σε κάθε μπουτάρισμα εξακολουθώ να βλέπω την επιλογή λειτουργικού συστήματος με αποτέλεσμα να αργεί το μπουτάρισμα και να είναι και κομματάκι ενοχλητικό! Καμιά ιδέα πως να το κάνω να μην βλέπει πια τα 7 που στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν κιόλας?

ευχαριστώ

καπου στα system properties εχει μια λιστα με τα λειτουργικα που θα σε ρωταει στο μποοτ να διαλεξεις. σβησε τη καταχωρηση των 7. ακριβως που ειναι δε θυμαμαι.

στο startup and recovery (αν αυτο εννοείς) των system properties έχει ως default Os τα XP και δεν αναφέρει κάτι για τα 7! και στην επιλογη " to edit the startup options file manually click edit" στο edit επίσης αναφέρει μόνο τα xp!

Δοκίμασα να κάνω και format στο 2o σκληρο μέσω του CD των XP αλλά και πάλι τίποτα!

( Η μητρική είναι η P6T δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...)

λοιπον πας στο my computer->system properties->start up & recovery και στο default operating system το αλλαζεις σε χp.Λοιπον ετσι ακριβως γινεται στα vista κα νομιζω το ιδιο ειναι και στα χp αλλα την γενικη γραμμη την πηρες οποτε αν χρειαστει λιγο ψαξιμο θα ξερεις που περιπου να ψαξεις...:)

τελικά βοηθήσανε τα Vista!!!

F:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force

με το dvd των 7 μέσα και δούλεψε μια χαρά

Ευχαριστω φίλος

• 2 weeks later...

http://www.symon.ru/

Για πολλαπλά λειτουργικά, στον ίδιο δίσκο, τσεκ στον σάιμον.

Partition + Boot Manager.

Λίγο παίδεμα στο settarisma, μέχρι να μπει κανείς στην λογική του, αλλά μετά μπορεί να δώσει δυνατότητα για πολλαααααά OS. Αυτό που κάνει είναι σε κάθε Boot, να rendarei το partition table ανάλογα με την επιλογή στην αρχική οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.