Jump to content

Πάει η μητρική?

TimDuncan

Recommended Posts

Φέρτην από δω αν είσαι από Αθήνα μαζί με τον επεξεργαστή, να σφινώσουμε "ποδαράκια" από μιαν άλλη.... 7 σπασμένα έχω στη μία μου ASUS Rampage Extreme και 3 στη WS Pro.... :p:D

Από Αθήνα είμαι.Που μπορώ να στη φέρω να την δείς όμως.Μήπως μπορείς να μου στείλεις ενα πμ?

Kαλησπέρα και πάλι:D

Aφού πήγα την παρασκευή την μητρική στο hipro5 και διαπίστωσε ότι είναι όλα εντάξει,χθές βρήκα χρόνο να το ξαναστείσω.όταν ήρθε η ώρα όμως να το ανάψω ξανά τα ίδια.Μάυρη οθόνη,no signal κ.λ.π.Αφού όπως μου είπε ο hipro5 δεν υπήρχε πρόβλημα με τα πινάκια,αρχίζω τις δοκιμές.

Βγάζω-βάζω κάρτα γραφικών τίποτα.Αφαιρώ σκληρούς και dvd τίποτα.Βγάζω μπαταρίες κάνω clear cmos ξανά τίποτα.Βγάζω δύο ντιμάκια αφήνωντας μόνο ένα.Τσουπ.μπιπ και ποστάρει κανονικά .Ξαναβάζω το δέυτερο τίποτα.Κάνω ολους τους πιθανούς συνδυασμούς πορτοκαλί-μαύρο ξανα τίποτα.Με παραπάνω απο ένα dimm δεν λέει να ανοίξει.

Τι να κάνω να την πάω για rma?πολύ φοβάμαι μήπως δούνε στα πινάκια τίποτα και με βγάλουν εκτός εγγύησης:(

Αν φαίνεται κανονικό το pin,δηλαδή να μην κουνιέται,να μην έχει άλλο χρώμα και τέτοια,δεν πιστεύω να καταλάβουν τίποτα.

Ειδικά αν τους το πας με επεξεργαστή πάνω και δούνε ότι δουλεύει κανονικότατα με μια μνήμη ενώ με δύο όχι... μάλλον θα πούνε ότι είναι μάπα το καρπούζι από μόνο του.

Εγώ θα το ρίσκαρα πάντως,εξάλλου δεν γίνεται τίποτα άλλο,είναι ήδη εκτός εγγύησης αλλά όχι επίσημα.:flag:

Έχε πλάκα να έπεσες σε ελαττωματική μητρική και να σου συνέβη και αυτό με τα pins.:blink:

Έχω μια ιδέα ίσως άκυρη αλλά θα το δοκίμαζα ως τελευταίο... δεν δοκιμάζεις να βάλεις μια μνήμη και να κάνεις bios update;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.