Ignatios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2009 Γειά σε όλους.Πριν λίγο καιρό μετακόμισα και φυσικά δύσκολα θα τη πάλευα χωρίς internet.Πείρα λοιπόν απο τον οτε μία 24αρα, με σύνδεσαν και όλα καλά με το modem που μου είχαν δώσει.Εγώ όμως ήθελα και wireless οπότε και αγόρασα απο το πλαίσιο το Belkin F5D7634. λινκΥπάρχει όμως το εξής πρόβλημα ενώ συντονίζει σε πολύ καλές ταχύτητες, μια και είμαι κοντά στο dslam απ'οτι είδα και στο χάρτη εδώ, τρώει ένα καπέλο στα 200 kbps περίπου.Ξεκινάει το download καρφώνεται στα 200 kbps περίπου και μένει εκεί, δημιουργεί μία ευθεία γραμμή και δεν ανεβαίνει παραπάνω απ'οπου και να κατεβάζω.Απο υπολογιστή σε υπολογιστή η ταχύτητα πάει μέχρι 100Mbit οπότε δεν είναι κάποιος περιορισμός απο το lan ή κάτι τέτοιο.Συντονίζει περίπου 17-18mbps down με 1mbps up και κατεβάζει μέγιστο 200 kbps.Πρόβλημα που δεν είχα με το modem του που μου έδωσε ο οτε...VPI & VCI έβαλα αυτά που είχε και του οτε γιατί αλλιώς δεν συνδεόταν αλλά μήπως το πρόβλημα είναι το MTU ?Είχε κανείς παρόμοια τύχη?Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο να κοιτάξω?Firmware καινούριο δεν βγήκε, το τσέκαρα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 Μήπως σε έχουν ξεχάσει από την otenet και δεν σε έχουν στα 24;Κάτι τέτοιο είχε γίνει και με εμένα όταν ζήτησα αναβάθμιση από 2 στα 24, με άλλαξαν από τον ΟΤΕ αλλά με ξέχασαν από την OTEnet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 Μπα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για δύο λόγους:1. γιατί πήγα κατευθείαν στα 24, είναι καινούρια η γραμμή και2. γιατί με το μόντεμ του οτε πιάνω πολύ καλές ταχύτητες...Κάτι με το belkin παίζει αλλά δεν μπορώ να βρώ τί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Μήπως στο Belkin στην επιλογή modulation έχεις κάτι άλλο από ADSL2+;πχ G.DMT; Για δοκίμασε ADSL2+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Η μόνη επιλογή που έχει και δεν ξέρω τι είναι είναι η Encapsulation η οποία πέρνει τιμές LLC ή VC MUXModulation δεν βρήκα κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Μάρτιος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Στο tab connection type τί λέει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 20, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Connection type είναι ΡΡΡοΕΜόλις μίλησα με το support της Belkin και η λύση που μου έδωσαν είναι να απενεργοποιήσω το firewall.Ανορθόδοξο μεν αλλά δούλεψε.Με το firewall off πάει σφαίρα.Οχι σφαιρα ΣΦΑΙΡΑ...Το θέμα τώρα είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμήσω το Firewall έτσι ώστε να μην δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.Υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Μάρτιος 20, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Άν σου το είπαν απο την Belkin δέν νομίζω να υπάρχει...Απλά βάλε software και όχι αυτό του router Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radious Σεπτέμβριος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Έχεις κάνει port forwarding στο port που χρησιμοποιεί το software με το οποίο κάνεις download. Δοκίμασε αυτό το site http://portforward.com/Σου δείνει οδηγίες για το πως θα το κάνεις ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.