dubber Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2009 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα Fan με διαστάσεις 70Χ70Χ10 και τάση λειτουργίας 5V?Μου έχει χαλάσει σε ένα Laptop και πρέπει να το αντικαταστήσω.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάρτιος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Σίγουρα είναι 70χ70; Είναι λίγο δύσκολη διάσταση για φανάκι..Προσπάθησα να βρω κάτι αλλά τσάμπα κόπος. Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις ένα 6άρι ας πούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 δώσε μια φωτογραφία dubber-άκο.ίσως έχω spare να σου δώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Ένα μέρος που βρήκα είναι φωτιά... http://a-p.stores.yahoo.net/lapc70cofanf.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Αν δεν βρεις αλλού καλύτερα να πεις το μοντέλο απο το laptop για να πάρεις combo cooler και fan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 17, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Αν δεν βρεις αλλού καλύτερα να πεις το μοντέλο απο το laptop για να πάρεις combo cooler και fan... Δεν το είχα σκεφτεί. θα ρίξω μια ματά στο ebay. δώσε μια φωτογραφία dubber-άκο.ίσως έχω spare να σου δώσω Είναι κάτι σαν αυτό του Link του Chris Valis. Οι διατάσεις είναι αυτές που λέω και στον τίτλο. Είμαι στη δουλειά και δεν έχω camera αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πέραν των διαστάσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Aν εισαι αθηνα παιζει να εχει το hacshop στη στουρναρη.. Ειχα παρει ενα απο εκει αλλα δε θυμαμαι το παχος του και δεν ειμαι σπιτι να το μετρησω τωρα.. Θα κανω ενα ποστ μολις παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.