trikoteen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2009 Χαιρετω.Χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια. Εβαλα να κανω Windows upgrade(Win XP Pro SP2), δηλαδη να τα περασω απο πανω για επιδιορθωση, οπως εχω κανει και στο παρελθον με επιτυχια.Αυτη τη φορα ομως και ενω η διαδικασια προχωρουσε κανονικα, μετα απο ενα restart επηλθε η μαυρη μαυριλα... και σταματησε. Εβαλα εναν αλλο σκληρο που ειχε εκκινησιμο λειτουργικο και ναμαι... Μπορω απ το My Computer να δω τον δισκο(ο οποιος σημειωτεον οτι ενας καινουργιος raptor) αλλα δε μπορω να συνεχισω τη διαδικασια.Μπορει να γινει κατι plz?
trikoteen Μάρτιος 17, 2009 Author #2 Μάρτιος 17, 2009 Toυλαχιστον, αν δε γινεται να σωθει η εγκατασταση, μπορειτε να μου πειτε πως αποκτω πρoσβαση στον φακελο "My Documents" που δεν ανοiγει λογω του οτι ειχα ορισει password?...
RootX Μάρτιος 17, 2009 #3 Μάρτιος 17, 2009 μπορειτε να μου πειτε πως αποκτω πρoσβαση στον φακελο "My Documents" που δεν ανοiγει λογω του οτι ειχα ορισει password?...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29255
trikoteen Μάρτιος 17, 2009 Author #4 Μάρτιος 17, 2009 Ok thanx... απεκτησα προσβαση.Το καλυτερο βεβαια ειναι να αποκτησω προσβαση στο win upgrade που εμεινε στη μεση.Μηπως ξερετε απο που μπορει να προηλθε το προβλημα? Γιατι ενδεχομενως να ξαναγινει στο μελλον!Φταιει το hardware ή το λογισμικο? Προσφατα αλλαξα psu με ενα μικροτερης ισχυος, μηπως φταιει αυτο?EDIT Τελικα κατι δεν παει καλα, οι φωτο δεν ανοιγουν και οι περισσοτερες ταινιες δεν παιζουν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.