fanisk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2009 Καλησπερα. Θελω να βαλω 2 σκληρους ακομα στο Lian Li V2000 μου αλλα ματαια ψαχνω να βρω τις βιδες για να τους κουμπωσω στο rack. Καπου θα χαθηκαν με την μετακομιση.. Εψαξα λιγο στο google σε τυχαια αμερικανικα sites, τιμη για τις βιδες ηταν 2.40$ για 4 (ή 8? δεν θυμαμαι) βιδες αλλα τα μεταφορικα αναλογως της επιλογης ηταν απο 30-90 $ ! Για 4 βιδες δεν μαμιομαστε λεω εγω? Οι βιδες ειναι αυτες. Βεβαια θα παρω καμια 20αρια για να μην ξαναψαχνω αργοτερα.. Ξερει καποιος που θα βρω αυτες τις βιδες σε online shop στην Ελλαδα ή στην Ε.Ε? Θελω να αποφυγω να παω στο κεντρο στα γνωστα μαγαζακια με βιδες κλπ και προτιμω να τα ψωνισω online και να τα φερει ο ταχυδρομος Τεμπελης καργα... για βιδες θα τρεχω?:dance3: Ρωτησα βεβαια σε Πλαισιο, Multirama, και ενα μαγαζι με βιδες στη Βαρης-Κορωπιου αλλα τζιφος.. Αν γνωριζει καποιος online μαγαζακι ας παραθεσει το link. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Βάλε μια φωτό, γιατί θέλει login το link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Το ξεχασα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Μάρτιος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 (edited) έλα ρε συ ολο και καποια θα βρεις. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2009 από ερμαρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Ρώτα μια τον κοπρίταρο, κάτι θα έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Ενδιαφερομαι κι εγω για τις συγκεκριμενες βιδες. Εχω ακομα μια 4αδα αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 16, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Παιδια εχω τετοιες βιδουλεςαλλα εχω τοση δουλεια που δεν προλαβαινω να κανω αποστολες κτλ...αν θελει καποιος να ερθει να τις παρει και να τις μοιρασει στους ενδιαφερομενουςθα χαρω να εξυπηρετησω.Θα σας πω αυριο και ποσα κομματια υπαρχουν διαθεσιμα(μη φανταστειτε τπτ τρομερο, περισσευματα απο κουτια ειναι) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 17, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι βίδες? Εγώ "ρίχνω καντίλια" όταν βάζω χέρι στο σακουλάκι και πιάνω καμμιά τέτοια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι βίδες? Εγώ "ρίχνω καντίλια" όταν βάζω χέρι στο σακουλάκι και πιάνω καμμιά τέτοια..... Τις βαζεις στους σκληρους δισκους, και υστερα βαζεις/βγαζεις τους σκληρους απο το rack "συρταρωτα". Ξερω το ειπα μπακαλιστικα.. Χωρις αυτες δεν μπορεις να στηριξεις νεο σκληρο. (εκτος αν βαλεις αλλες βιδες κ.ο.κ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Παιδια εχω τετοιες βιδουλεςαλλα εχω τοση δουλεια που δεν προλαβαινω να κανω αποστολες κτλ... αν θελει καποιος να ερθει να τις παρει και να τις μοιρασει στους ενδιαφερομενους θα χαρω να εξυπηρετησω. Θα σας πω αυριο και ποσα κομματια υπαρχουν διαθεσιμα (μη φανταστειτε τπτ τρομερο, περισσευματα απο κουτια ειναι) Κοπριτη ευχαριστω για την προσφορα αλλα ειναι κριμα, ισως τις χρειαστεις για επομενο project κλπ. Βρηκα αυτο το μαγαζακι και πηρα ενα Screw Kit. Εχει και 16 βιδες για σκληρους εκτος των αλλων, οποτε θα κανω τη δουλεια μου και θα κρατησω τις υπολοιπες. Μεταφορικα αν θυμαμαι καλα ηταν 5-6 λιρες, και 3-7 εργασιμες για την παραλαβη σπιτι μου. Τσιμπημενη τιμη για βιδες.. αλλα δεν μαμιεται απο το να μπλεξω στο κεντρο ή να παρω τις δικες σου (και να μην εχεις εσυ μετα ). Ζαχο αν θες ριξε μια ματια στο link και αν σου φανει ok η τιμη τσιμπα ενα σετ, εχουν μεινει αλλα 2 σε stock λεει. Σημειωση: Ειχε και τις βιδες για σκληρους σκετες, αλλα out of stock.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 17, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Fanis το ειδα, αλλα σημερα παρατηρησα οτι τελικα δεν εχει τετοιες βιδες το V2010 μου.Το 2010 εχει thumbscrews με λαστιχακι για τους κραδασμους. Οποτε ακυρο.Συνεχιζω το ψαξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 17, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Νιωθω ασχημα γιατι ειχα περασει κι εγω σε αναλογη αναγκη και του ξεσκισα του Γιωργακη ολες αυτες τις βιδες για τους σκληρους. Προφανως δεν τις χρειαστηκα ολες. Αμα θελει κανεις να του δωσω, ας μου στειλει ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Τις βαζεις στους σκληρους δισκους, και υστερα βαζεις/βγαζεις τους σκληρους απο το rack "συρταρωτα". Χωρις αυτες δεν μπορεις να στηριξεις νεο σκληρο. (εκτος αν βαλεις αλλες βιδες κ.ο.κ.)Εμένα το case έχει κάτι πλαστικά με ενσωματωμένες βίδες που τα βάζω στα πλαινά των δίσκων και έτσι γίνονται συρταρωτοί. Chiftech, ποιότης! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 18, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 Χθες το μεσημερι μου εστειλαν email με το tracking number του screw kit. Επιτελους, γιατι εχω τους σκληρους στηριγμενους με κατι βιδες οτι να'ναι και δεν νιωθω τοση σιγουρια :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 6, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 maik721 έγραψε: ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΙΔΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αποθεμα ειναι ανεξαντλητο... περνα οποτε θες π.μ. για λεπτομερειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik721 Φεβρουάριος 9, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 DEN MOY APANTISES:mad::nuke::fist::nuke::nuke::nuke:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 9, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 σε πηρα χθες δυο-τρεις φορες τηλεφωνο και δεν το σηκωνες φιλε μου για τσεκαρε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik721 Δεκέμβριος 8, 2017 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Aν μπορείτε από την διαχείριση να σβήσετε το τηλέφωνό μου .Ευχαριστώ πολύ . On 6/2/2010 at 7:18 ΜΜ, το μέλος Κοπρίτης έγραψε: το αποθεμα ειναι ανεξαντλητο... περνα οποτε θες π.μ. για λεπτομερειες Aν μπορείτε από την διαχείριση να σβήσετε το τηλέφωνό μου .Ευχαριστώ πολύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts