Jump to content

Βοηθεια με Counter Strike Server.

Hydra

Recommended Posts

Λοιπον παιδια επειδη εχω ομαδα στο παιχνιδι,αποφασισα να κανω τον δικο μου σερβερ,λοιπον τα καταφερα και τον εκανα,συνδεομαι με την ip του μοντεμ μου και μετα την ip βαζω το :27015 το πορτ δλδ.Μετα παω στο http://whatismyipaddress.com/ να μου δειξει ποια Ip πρεπει να δωσω στους αλλους για να συνδεθουν,ελα ομως που δεν μπορουν.ενω εγω ειμαι στον σερβερ... :...:

Τα φωτα σας!!:drool:

To εκανα ....

udp/ip : 192.168.1.2:27015

Αλλα πιστεψε με δεν ειναι αυτη η ip που πρεπει να δωσω,με αυτην μονο οσοι ειναι κοντα μου με λαν μπορουν να παιξουν.Μαλιστα με αυτην κανω εγω connect στον σερβερ.... (αυτη βασικα ειναι η ip του ruter.)

Τιποτα αλλο?

Κατι με Port Forwarding ακουγα,δοκιμασα,πρεπει να τα κανα λαθος,οχι οτι πολυκαταλαβα και πως γινεται...:X::look:

Βασικα για να πιασει και Port forward να κανω πρεπει να εχω στατικη ip,γιατι σε καθε επανεκινηση του pc,αλλαζω ip(dynamic ip) και το port forwnard δεν ισχυει,ομως οταν πηγα να κανω στατικη την ip μου(static ip),λεει πως δεν θα μπορω να συνδεομαι στο ιντερνετ με 2 pc αμα εχω στατικη και εγω εχω δυο εδω τα οποια χρησιμοποιουνται και ταυτοχρονα συχνα.Τι να κανω ρε παιδια??? :suicide2:

Καταρχάς μην μπερδεύεις το Port Forward με την εξωτερική IP σου.

Ας πούμε πως έχεις 2 PC.

Modem IP : 192.168.1.1

PC 1 : 192.168.1.10

PC 2 : 192.168.1.11

Στο Portforward εσύ δηλώνεις στο Modem σου να ανοίξει την Port xxxx στην τάδε εσωτερική IP (πχ στην 192.168.1.10).

Επομένως τα βήματα που κατά την γνώμη θα πρέπει να κάνεις είναι τα εξής :

1. δηλώνεις στο PC που τρέχεις τον CS Server σου καρφωτή IP και όχι να παίρνει αυτόματα από τον DHCP του router σου

2. άνοιγμα των κατάλληλων ports για την IP του server σου και σε TCP και σε UDP.

3. Δες εάν το modem σου υποστηρίζει κάποιο free dynamic dns όπως dyndns.org, no-ip.com κλπ κλπ (εάν έχεις το CL-110 τότε υποστιρίζει)

4. Πας και δημιουργείς ένα dynamic account στο αντίστοιχο site και το δηλώνεις αυτό στο Router σου.

5. Λες στους φίλους πως η διεύθηνση για τον CS Server σου δεν είναι το 67.xxx.xxx.xxx αλλά το hydra.dyndns.org (για παράδειγμα).

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.

καμια σχεση,με hldsupdatetool..το κανω εγκατασταση,μετα ανοιγω απο το run και παταω cmd μετα εκει οριζω το μερος οπου ειναι εγκατεστημενο το hlds(hilf life dedicated server) και μετα παταω καποιες εντολες για να κανει updates,οχι ομως την εντολη που λες,γιατι τι κανει αυτη???

Καταρχάς μην μπερδεύεις το Port Forward με την εξωτερική IP σου.

Ας πούμε πως έχεις 2 PC.

Modem IP : 192.168.1.1

PC 1 : 192.168.1.10

PC 2 : 192.168.1.11

Στο Portforward εσύ δηλώνεις στο Modem σου να ανοίξει την Port xxxx στην τάδε εσωτερική IP (πχ στην 192.168.1.10).

Επομένως τα βήματα που κατά την γνώμη θα πρέπει να κάνεις είναι τα εξής :

1. δηλώνεις στο PC που τρέχεις τον CS Server σου καρφωτή IP και όχι να παίρνει αυτόματα από τον DHCP του router σου

2. άνοιγμα των κατάλληλων ports για την IP του server σου και σε TCP και σε UDP.

3. Δες εάν το modem σου υποστηρίζει κάποιο free dynamic dns όπως dyndns.org, no-ip.com κλπ κλπ (εάν έχεις το CL-110 τότε υποστιρίζει)

4. Πας και δημιουργείς ένα dynamic account στο αντίστοιχο site και το δηλώνεις αυτό στο Router σου.

5. Λες στους φίλους πως η διεύθηνση για τον CS Server σου δεν είναι το 67.xxx.xxx.xxx αλλά το hydra.dyndns.org (για παράδειγμα).

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.

1)καρφωτη ip???μπορντον? :wassat:

2)

άνοιγμα των κατάλληλων ports για την IP του server σου και σε TCP και σε UDP.
πως? παλια νομιζω κατι εκανα απο το site του μοντεμ (192.168.1.1)

3)που το βλεπω?

45)μα πως να συνδεθει κανεις σε σερβερ με ip που δεν εχει αριθμους...? αλλα γραμματα.... ??:...:

Πολυ μπερδεμα... :weep:

ναι, απλα φροντισε να εχεις τα πορτς ανοιχτα, και να μην εχεις κανα firewall στο σερβερ η κατι...

ρε παιδια το κομματι που με μπερδευει παρα πολυ ειναι αυτο με τα ports,τι ενοεις ανοιχτα?Δεν γνωριζω σχεδον τιποτα πανω σε τετοια.... :confused::weep:

Απο default το router σου εχει hardware firewall που δεν αφηνει οτιδηποτε να μπαινει και να βγαινει στο pc σου Πας sto www.portforward.com επιλεγεις την μαρκα του router σου το game που θελεις και σου δινει οδηγιες για το πως και τι πρεπει να ανοιξεις , οπως και οδηγιες για το πως θα φτιαξεις σταθερη ip <---- ( απαιτειται αν θες να κανεις port forward ) . Aυτα οσον αφορα τα ports , Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω γιατι δεν εχω σηκωσει ποτε serv . Τι γραμμη εχεις btw ? Δεν πιστευω να προσπαθεις να σηκωσεις serv με κανα 256κ upload . Στα 3 ατομα θα μπουκωνει λογικα.

Απο default το router σου εχει hardware firewall που δεν αφηνει οτιδηποτε να μπαινει και να βγαινει στο pc σου Πας sto www.portforward.com επιλεγεις την μαρκα του router σου το game που θελεις και σου δινει οδηγιες για το πως και τι πρεπει να ανοιξεις , οπως και οδηγιες για το πως θα φτιαξεις σταθερη ip . Aυτα οσον αφορα τα ports , Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω γιατι δεν εχω σηκωσει ποτε serv . Τι γραμμη εχεις btw ? Δεν πιστευω να προσπαθεις να σηκωσεις serv με κανα 256κ upload . Στα 3 ατομα θα μπουκωνει λογικα.

Ωραια μεχρι εκει,αλλα οταν παω να κανω στατικη Ip,στις οδηγιες λεει πως αμα το κανω δεν θα μπορω να συνδεομαι με 2ο pc στο ιντερνετ,και εγω συνδεομαι και με αλλα.Πρεπει οπωςδηποτε να ειναι στατικη?Ενοω γινεται κα8ε φορα που κλεινω το pc και το ξαν'ανοιγω να κανω port forward?Δεν με ενοχλει,αμα ειναι να αποφυγω τυχον προβληματα...:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.