Jump to content

fujitsu siemens amilo pi3540-g06

AEkfc212

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ενδιαφερεται ενας φιλος μου για αγορα φορητου κοντα στα 500-600 ευρω.ειδα στα saturn to fujitsu siemens amilo pi3540-g06 599eyrv me 2 χρονια εγγυηση.

εχει k blueray σκληρο 320 γραφικα 9300gs,cpu t6400 3gb ram.

αξιζει πιστευετε η μπορει να βρει κατι καλυτερο.

ισχυει αυτο που του ειπαν οτι τα fujitsu βγαζουν πολλα προβληματα

Το δικο μου Fujitsu Siemens Amilo Μ3438G δεν το χαρηκα ποτε..για καποιον ανεξηγητο λογο κολλαει για αρκετα δευτερολεπτα ανα τακτα χρονια διαστηματα. Δεν μπορουσα να παιξω, να δω ταινια, να ακουσω μουσικη.

Στο game εχανα, στη ταινια εχανα 3-4 σκηνες, στα τραγουδια απο το πρωτο κουπλε εφτανα στο τελευταιο, καταντια!

Δεν το πηγα ποτε πισω να το κοιταξουν γιατι συνεχεια ελεγα "αυριο" (καλος ******* και εγω, εκανε ενα σκασμο λεφτα τοτε). Στο τελος βρηκα σε ξενα φορουμς οτι αρκετοι κατοχοι του Μ3438G ειχαν το ιδιο προβλημα, ειπαν οτι οφειλεται σε κατασκευαστικο λαθος αν θυμαμαι καλα, και οτι η ιδια η FS δεν μπορουσε να το φτιαξει.

Τρεχα γυρευε...

Πλεον το εχω μονο για ιnternet αν παω καποιο ταξιδι.

Αυτα ηταν γενικα για το σχολιο σου , "τα fujitsu βγαζουν πολλα προβληματα"..

Για το συγκεκριμενο μοντελο που λες δεν γνωριζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.