grgkopanas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2009 Καταρχάς έψαξα για το θέμα και δεν βρήκα κάτι... Αγόρασα ένα καλώδιο 5 μέτρων DVI-D-HDMI και συνδεσα pc τηλεόραση...αλλα η αποτύπωση των χρωμάτων(μαυρού, contrast) δεν είναι πολύ καλή...φταίει το καλώδιο ή η τηλεόραση ή οι ρυθμίσεις η τηλεόραση είναι 32άρα ;oxi και η καλύτερη που υπάρχει
Aligator21 Μάρτιος 16, 2009 #2 Μάρτιος 16, 2009 Εάν είναι του κιλού το καλώδιο που αγόρασες κατά πάσα πιθανότητα φταίει αυτό.Με τις ρυθμίσεις της TV σου έπαιξες μπας και το διορθώνει το πρόβλημα;
grgkopanas Μάρτιος 16, 2009 Author #3 Μάρτιος 16, 2009 ναι δεν έβγαλα άκρη, το καλώδιο απο τα Multirama το πήρα 25€ ειχε επιχρυσωμένο είναι, καλό φένεται...
Aligator21 Μάρτιος 17, 2009 #4 Μάρτιος 17, 2009 Μάλλον το ίδιο καλώδιο έχουμε και δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τα χρώματα.Μπορείς να μας δώσεις το μοντέλο της TV σου; Μιας και εσύ ο ίδιος είπες πως η 32αρα σου δεν είναι και από τις καλύτερες.
grgkopanas Μάρτιος 17, 2009 Author #5 Μάρτιος 17, 2009 http://www.testfreaks.com/televisions/toshiba-32av500p/μη φανταστείς οτι έχει και χάλια χρώματα απλα τα κάνει όλα λίγο πιο σκούρα αποτι είναι...
Aligator21 Μάρτιος 17, 2009 #7 Μάρτιος 17, 2009 Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω μιας και μια χαρά φαίνεται η TV σου.Ως κάτι τελευταίο θα σου πρότεινα να δοκίμαζες καλώδιο D-Sub να δεις εάν είναι το ίδιο ή όχι.Υ.Γ. Ελπίζω το HDMI καλώδιο να το συνδέεις στην σωστή θύρα HDMI, δεν είναι όλες για PC mode.
nikchris Μάρτιος 17, 2009 #8 Μάρτιος 17, 2009 Σε μια προπερσινη sony 32" που εχω, και τη συνδεω με DVI->HDMI θελει τελειως αλλες ρυθμισεις για υπολογιστη σε σχεση με τα αναλογικα καναλια.Η εικονα βγαινει πολυ σκοτεινη απο το pc, απλα ρυθμιζω καθε φορα φωτεινοτητα-αντιθεση κτλ απο την τηλεοραση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.