Jump to content

Κακή απεικόνηση χρωμάτων στην tv.

grgkopanas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχάς έψαξα για το θέμα και δεν βρήκα κάτι...

Αγόρασα ένα καλώδιο 5 μέτρων DVI-D-HDMI και συνδεσα pc τηλεόραση...αλλα η αποτύπωση των χρωμάτων(μαυρού, contrast) δεν είναι πολύ καλή...φταίει το καλώδιο ή η τηλεόραση ή οι ρυθμίσεις η τηλεόραση είναι 32άρα ;oxi και η καλύτερη που υπάρχει ;)

Εάν είναι του κιλού το καλώδιο που αγόρασες κατά πάσα πιθανότητα φταίει αυτό.

Με τις ρυθμίσεις της TV σου έπαιξες μπας και το διορθώνει το πρόβλημα;

ναι δεν έβγαλα άκρη, το καλώδιο απο τα Multirama το πήρα 25€ ειχε επιχρυσωμένο είναι, καλό φένεται...

Μάλλον το ίδιο καλώδιο έχουμε και δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τα χρώματα.

Μπορείς να μας δώσεις το μοντέλο της TV σου;

Μιας και εσύ ο ίδιος είπες πως η 32αρα σου δεν είναι και από τις καλύτερες.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω μιας και μια χαρά φαίνεται η TV σου.

Ως κάτι τελευταίο θα σου πρότεινα να δοκίμαζες καλώδιο D-Sub να δεις εάν είναι το ίδιο ή όχι.

Υ.Γ. Ελπίζω το HDMI καλώδιο να το συνδέεις στην σωστή θύρα HDMI, δεν είναι όλες για PC mode.

Σε μια προπερσινη sony 32" που εχω, και τη συνδεω με DVI->HDMI θελει τελειως αλλες ρυθμισεις για υπολογιστη σε σχεση με τα αναλογικα καναλια.

Η εικονα βγαινει πολυ σκοτεινη απο το pc, απλα ρυθμιζω καθε φορα φωτεινοτητα-αντιθεση κτλ απο την τηλεοραση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.