Kostas007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 την εχω συνδεσει με το dvi και τα χρωματα φαινονται χαλια ειναι σαν τις παλιες crt που στα γραμματα απο αριστερα εξειχε το μπλε και απο δεξια το κοκκινο. ειδικα στα πορτοκαλι γραμματα του thelab μουρλαινεται και τα δειχνει να τρεμοπαιζουν νομιζω moire λεγεται αυτο στις ρυθμισεις της δε βρηκα καμια επιλογη για να το πειραξω. ειναι πολυ κουραστικο και εκνευριστικο αυτο το πραγμα τι μπορει να φταιει?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xag Μάρτιος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Στο κάνει και με το D-Sub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Ένα πράγμα που μπορεί να φταίει είναι ανακλάσεις ή παρεμβολές στο καλώδιο ή στην καρτα γραφικών. Ξεκίνα συνδέοντας την οθόνη σε ένα άλλο υπολογιστή με άλλο καλώδιο DVI/D-sub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 16, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 το βγαλα και το ξαναβαλα απομακρυνοντας το απο τα αλλα καλωδια και εφτιαξε thanx γαι τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Μην σου φανεί περίεργο να ξαναγίνει... Καλό θα ήταν να βρεις κανένα θωρακισμένο DVI να βάλεις... Τώρα θα μου πεις που να ξέρεις ότι είναι θωρακισμένο; μόνο αν το κόψεις και το δεις μπορείς να είσαι σίγουρος... Ξεκίνα πάντως με το πιο χοντρό που θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 17, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 αυτο που ειχε η οθονη μαζι εχω φερριτες παντως εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Τώρα πια δεν σε πάνε μακριά οι φερρίτες δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.