Jump to content

Αγορα Pc για χρηση 4 monitor και οχι απαιτητικο Rendering.

paoktothebone

Recommended Posts

Οπως αναφερεται και στον τιτλο ηρ8ε η ωρα να παρω γνωμες και απο σας για το τι πρεπει να αγορασω...

Εγω στο μυαλο μου εχω για καρτες γραφικων 2 χ 4670.CPU σιγουρα Intel αλλα δεν ξερω αν ενας τετραπυρινος χωραει στο Budget....To budget υπολογιζω να ναι γυρω στα 700-800...Χρειαζομαι μονο το Tower και καμια ο8ονη...

Στο παρακατω καλα8ι απο το πλαισιο λοιπει ενα κουτι το οποιο πρεπει να χωρεσει ολα αυτα....Δεν προκειται να clockaristei τπτ...Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο κουτι?Υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξω στην συν8εση?Για το κουτι απομειναν 23 σχεδον ευρο...Καταλαβαινω οτι δεν μπορω να βρω αξιοπρεπες κουτι με αυτα τα λεφτα...Ενταξει δεν πειραζει αν ξεφυγουμε λιγο απο το budget.Αλλα αν μπορουμε να "μαγειρεψουμε" λιγο την συν8εση και να χωρεσουμε στα 800 ευρο και κουτι τοτε 8α ειμαστε καλυτερα...

post-10323-1416073899,9263_thumb.jpg

Κάνε ένα βήμα στον επεξεργαστή και ανέβα σε Q9450/Q9550.

Tower ενα HAF 932: Ευάερο, ευήλιο, κομπλέ και full full extra και φθηνό για τα κυβικά του.

Από δίσκους καλύτερα πήγαινε σε 2 500-650άρηδες μή μείνεις με ένα tera στο χέρι.

Mε αυτα που προτεινεις ομως ξεφευγουμε κατα πολυ απο τα 800 ευρο...8α δω αν μπορουν να χωρεσουν στο budget...Αν οντως χωρανε τοτε ειναι μια καλη ιδεα.

9450 δεν βρηκα στο plaisio και το eshop....Με μια γρηγορη ματια...Oμως το βρηκα στο Vision Studio.Οκ...Μαλλον 8α παω σε Q9450...Εναλακτικη/πιο φ8ηνη λυση απο το Haf?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.