Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ..Απάτη για χρέωση λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας!

αρης_τζ

Recommended Posts

Απατεώνες δεν είναι μόνο αυτοί φίλε μου….που είναι η υπευθυνότητα της εταιρίας σου..

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο την εταιρία κινητής και θα ζητούσα διακοπή συμβολαίου για αυτό το λόγο …….. έτσι για να δω τι απάντηση θα έπαιρνα….

:banging:

γιατι να τους νοιαξει?

ειδικα απο τη στιγμη που παιρνουν και ποσοστα(νομιζω καπου το 50%):flag:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

:dots:

από πότε φταίει μια εταιρεία για εγγραφή του συνδρομητή της σε κάποια υπηρεσία; τι να έκαναν; να του ελεγαν "Ξερετε, ειδαμε οτι στειλατε το ταδε sms κλπ...". μετά πάλι θα κράζατε (και δικαίως) για monitoring των συνδρομητών.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Δεν ισοπεδώνουμε τίποτα…. Αλά σκέψου λίγο διαφορετικά ….

Αυτοί έχουν υπογράψει σύμβαση με τις εταιρίες κινητής (είναι συνεργάτες) ,δε πρέπει να διαλέγουμε τους συνεργάτες μας ; .. πες μας το συνεργάτη σου να σου πω ποιος είσαι…

Τώρα ας ας υποθέσουμε ότι κάποιο ανήλικο μέλος της οικογένειας σου στέλνει κάποιο αντίστοιχο μήνυμα σε κάποιους που χρεώνουν την υπηρεσία τους με 1000 ευρώ και όλα αυτά από το τηλέφωνο σου ….. θα πληρώσεις τα 1000 ευρώ!!!

* Τα ποσά από τέτοιες άπατες είναι πάντα μικρά βέβαια για να μη αξίζει ο κόπος τις νομικής εναντίωσης..

**ξέρεις πόσα παρόμοια πράγματα έχουν αλλάξει από δικαστικούς αγώνες τις Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ; http://www.ekpizo.gr/el/telephony/.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

γιατι να τους νοιαξει?

ειδικα απο τη στιγμη που παιρνουν και ποσοστα(νομιζω καπου το 50%):flag:

Σκέψου να το έκαναν όλα τα θύματα ((διακοπή συμβολαίου)) ..να δούμε αν θα τους ένοιαζε …

Γεια σας,

Σερφάροντας στο νετ, άνοιξε ιστοσελίδα που μου κίνησε το ενδιαφέρον

παναθεμά τη.. Το θέμα ήταν "ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ?"

Πρόκειται για την υπηρεσία webspy με αριθμό παραλαβής SMS 54060.

Καταχώρησα τον αριθμό κινητού μου για να δω τι θα συμβεί και έλαβα

άμεσα απαντητικό μήνυμα εγγραφής στην υπηρεσία..Νόμιζα ότι μέχρι

εκεί καλά και το άφησα έτσι..

Όμως μετά από κάποιες μέρες ήρθαν άλλα μηνύματα SMS απο την υπηρεσία

τα οποία χρεώνονται (2ευρώ/sms). Με ειδοποιούσαν ότι ανανεώθηκε η

μηνιαία συνδρομή μου στην υπηρεσία (8ευρώ/μήνα)!!!

ΔΕΝ δικαιολογείται τέτοια εκβιαστική εξαπάτηση του καταναλωτή..

Μπήκα στο site της εταιρείας και είδα στα ψιλά γράμματα ότι για να διακοπεί η υπηρεσία,

πρέπει να γράψω νέο sms 'STOP WEBSPY' και να το στείλω στο 54060 πράγμα που έκανα

σήμερα για την διαγραφή μου.

Όμως η ακούσια χρέωση στον λογαριασμό Vodafone που έχω δεν ξέρω τι

να κάνω...τουλάχιστον δεν επικοινώνησα με την εταιρεία ακόμα..:fear:

Ακούω τα σχόλιά σας..:whistle:

Φιλαράκι κάνε καταγγελία στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.. Είναι το μόνο που φοβούνται

http://www.ekpizo.gr/el/telephony/

• 3 weeks later...
Η χρήση του Spymigo πρέπει να συμφωνεί απόλυτα με τους νόμους της Γερμανικής Νομοθεσίας.

Κάθε διαμάχη μεταξύ Bob Mobile AG και χρήστη πρέπει ( με εξαίρεση όλα τα μη γερμανικά δικαστικά μέγαρα, που λειτουργούν βασει της τοπικής, εθνικής και διεθνής νομοθεσίας ) να κατατίθενται αποκλειστικά στο σχετικά δικαστικό μέγαρο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Dusseldorf, της Γερμανίας.

βαριεμαι να τεκμηριωνω αλλα αυτος ο ορος θα φαει ενα βασιλικο ακυρο.τσεκ 2251/1994 - 3043/2002 και κανονισμο Ρωμη ΙΙ ..

κανε καταγγελια και στο ΚΕΠΚΑ - ΙΝΚΑ κλπ γιατι η τακτικη της εταιριας με τα μηνυματα νομιζω αντικειται στον 2251. (ξαναβαριεμαι να τεκμηριωνω,αν διαβασει κανεις την σχετικη νομοθεσια μπαμ κανει)

Σκέψου να το έκαναν όλα τα θύματα ((διακοπή συμβολαίου)) ..να δούμε αν θα τους ένοιαζε …

τα θυματα ειναι θυματα

ειμαστε τοσο εξαρτημενοι απο καποια πραγματα...:confused:

Τσακ που μπορώ να βρω Νόμους ή εγκυκλίους ?

(από το σπίτι μου)

κωδικο του νομου στο google ,σελιδες μονο στα ελληνικα,ορεξη για διαβασμα,εντερ.

(δεν ψαχνεις για εγκυκλιο,η εγκυκλιος ειναι ολιγον ασχετο -πραξη προερχομενη απο ανωτερο διοικητικο οργανο προοριζομενη για ιεραρχικα υπαγομενο σε αυτο διοικητικο οργανο.)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ενημερώσω το νήμα για την ακόλουθη εξέλιξη..

Μετά την έγγραφη καταγγελία - διαμαρτυρία στην εταιρεία Bob Mobile σχετικά με το θέμα της

χρέωσης του προσωπικού λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας Vodafone και το αίτημα για πίστωση

λογαριασμού, σήμερα παρέλαβα ταχυδρομική επιταγή στο όνομά μου ως απάντηση εκ μέρους της

εταιρείας.

Νομίζω ότι η άμεση ανταπόκριση εντός ενός μήνα (1μήνα) είναι θετικό για μια εταιρεία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών

και το θέμα είχε αίσιο τέλος ΧΩΡΙΣ περαιτέρω παρέμβαση από άλλες οργανώσεις για την προστασία/ενημέρωση του καταναλωτή όπως ΕΚΠΟΙΖΩ ή Εθνική Επιτροπή Ταχυδρομείων & Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ).

:clap::clap:

• 2 years later...

οι αλήτες , οι απατεώνες ρίχνουν στην παγίδα αφελεστατους ανθρωπους με συνεργούς και τους της κινητης τηλεφωνιας και οχι μονο αλλα και με την ανεχεια των κοιμισμενων της ανυπαρκτης δικαοσυνης . ολοι αλήτες και απατεώνες γινανε:whip:

οι αλήτες , οι απατεώνες ρίχνουν στην παγίδα αφελεστατους ανθρωπους με συνεργούς και τους της κινητης τηλεφωνιας και οχι μονο αλλα και με την ανεχεια των κοιμισμενων της ανυπαρκτης δικαοσυνης . ολοι αλήτες και απατεώνες γινανε:whip:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tHrsZsem10E]ΛΕΒΕΝΤΗΣ - ΖΩΑ - YouTube[/ame]

• 4 months later...

Μωρε bump μωρε σεις. Καλα αυτη η βοδαφον γιατι μαλλον δικος της ειναι

ο αριθμος δε μπορει να κανει τιποτα η γενικα να ρθει ενα τελος σε αυτην την ιστορια;

694 16 37 οχτω 12 ειναι ο αριθμος. Χαμος στα ιντερνετς γινεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.