Jump to content

DM7020 - Χαλασμένος Δέκτης, Τροφοδοτικό ή κάτι άλλο;

isoma

Recommended Posts

εφοσον είσαι ηλεκτρονικός και έχεις γνώσεις όπως λες βοήθα μας για να σε βοηθήσουμε....

μια καλή αρχή είναι να μετρήσεις σε διάφορα σημεία της πλακέτας αν τροφοδοτούνται σωστά τα βασικά ολοκληρωμένα.

μέτρα και δώσε μας τα αποτελέσματα ή τι σου φάνηκε οτι δεν δίνει σωστές ενδείξεις

Και που να ξέρω τι τάση πρέπει να βγάζουν το κάθε ολοκληρωμένο (εκτός το βασικών - τροφοδοτικού, κλπ) όταν δεν έχω κάποιο schematics με χαρακτηριστικά της πλακέτας...:o

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε όλους τους τομείς στα ηλεκτρονικά όταν ειδικευόμαστε χρόνια σε κάποιους συγκεκριμένους, όπως και ότι προτιμώ να πάω σε κάποιον που έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο πρόβλημα και εξειδίκευση στο τομέα από το να του βάλω εγώ χέρι (ειδικά όταν μιλάμε για δέκτη ~400€)... :blink:

Έτσι υπάρχει και μία ισοροπία στην αγορά από το να μπλεκόμαστε ο καθένας στα πόδια του άλλου. :flower:

ε λίγο υπομονή τότες......αν δει το ΠΜ σου ο Chris θα σου απαντήσει.μπορεί να του τυχε κάτι και να είναι απασχολημένος γιατί έχω καιρό να τον δω online......ίσως και να κάνω λάθος.....υπομονή.:flower:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.