isoma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 Γειά σας και καλώς σας βρήκα! Έχω ένα Dm7020, το οποίο έπιανε Χ κανάλια. Σιγά σιγά άρχισε να μην πιάνει κανάλια από μερικά transpoders (service not found), που ύστερα από λίγη ώρα ή μετά από μερικές αλλαγές καναλιών τα ξαναέπιανε. Τώρα, έφτασε στο σημείο που πλέον δεν τα αναγνωρίζει με τίποτα. Δοκίμασα άλλο LNB, να ξαναψάξω τα κανάλια, να ξαναβάλω firmware, αλλά τίποτα. Πλέον, η ανίχνευση του δορυφόρου δε φέρνει σχεδόν τα μισά κανάλια που έβλεπε πριν. Το περίεργο είναι ότι δεν έχει σταματήσει να πιάνει όλα τα κανάλια, μόνο κάποια συγκεκρίμενα... Στο ίδιο LNB λειτουργεί και άλλο μηχάνημα, χωρίς πρόβλημα, οπότε δοκίμασα να ενωθώ και εγώ σε εκεί τη θέση του LNB άλλα πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί κανείς να καταλάβει αν τυχών αυτό οφείλεται σε προβληματικό δέκτη ή σε προβληματικό τροφοδοτικό ή σε κάτι άλλο; Δοκίμασα να αποσυνδέσω το δίσκο που έχω μέσα, ώστε να μειώσω την κατανάλωση μήπως και δω διαφορά, αλλά μάταια . Αν είναι κάτι που σηκώνει επισκευή, γνωρίζετε κανέναν στην Αθήνα που να κάνει επισκευές σε DM; Eυχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάρτιος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Εφ' όσον το lnb δουλεύει κάτι σε πρόβλημα tuner μου μυρίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Εγώ επισκευάζω dreamboxes. Αν θέλεις μπορείς να μου το φέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Επίσης 99% δεν είναι tuner... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isoma Μάρτιος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Πολύ ευχαρίστως Chris. Όταν μπορέσεις στείλε μου τα στοιχεία σου με ένα PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 dreambox pr0n! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Tunner ok ( αν και Philips :sick: ) αλλά όπως όλα τα DM7020 έχει ζεσταθεί πολύ και θέλει λίγο maintenance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Μετά τον πρώτο έλεγχο με τον παλμογράφο φαίνεται πως μερικοί decoupling πυκνωτές την έχουν κανει... Μερικοί 3-4 ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουν ανέβει τόσο πολύ σε ESR χωρίς να έχουν φόρτο εργασίας... Άγνωσται αι βουλαί... Το τροφοδοτικό εκτός από ένα μικρό πυκνωτάκι στην κάτω πλευρα φαίνεται οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάρτιος 16, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Νάνι τώρα, αύριο βράδυ η συνέχεια :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
isoma Μάρτιος 17, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Πειράζει που έχω πολλές άγνωστες λέξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isoma Απρίλιος 2, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Μάστορα, τι λέει ο ασθενής; Έχει ελπίδα να ορθοποδήσει ή να ετοιμάσω τα σάβανα; :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3as Μάϊος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Chris έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (Service not Found) στον 7020 και θέλω να τον εξετάσεις, απλά θέλω να μου πεις πάνω-κάτω το κόστος ποιο πριν όπως και πως θα γίνουν πληρωμές (αντικαταβολή, paypal, κλπ)... γιατί είμαι από Βέροια.AnDr3aS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Χμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Μάϊος 4, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Ώπα Ώπα για να μην παρεξηγηθούμε...ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕΑφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το απλό τώρα πες μου, έχεις πολύμετρο; Γνώσεις από ηλεκτρονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Σ'ευχαριστώ που το ξεκαθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3as Μάϊος 4, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Ώπα Ώπα για να μην παρεξηγηθούμε...ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το απλό τώρα πες μου, έχεις πολύμετρο; Γνώσεις από ηλεκτρονικά; OK συγνώμη αν σε έφερα την δύσκολη θέση... Εϊμαι ηλεκτρονικός (ειδικέυομαι στα κινητά και τους υπολογιστές ) και έχω αρκετό εξοπλισμό.... (ακόμα και σταθμό υπερύθρων!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3as Μάϊος 6, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Chris με ξέχασες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3as Μάϊος 11, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Παιδιά επειδήέχω πρόβλημα με τον δέκτη, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Συγνώμη που γίνομαι κουραστικός..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 11, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 πάτα εδώhttp://www.thelab.gr/private.php?do=newpm&u=9850:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3as Μάϊος 11, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Έχεις δίκιο σ'αυτό (στο να στείλω Pm) αλλά πιστεύω καλό θα ήταν να γνωρίζουν όλοι την λύση, σε περίπτωση που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα, ώστε να μην γίνονται νέα topics με το ίδιο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.