Jump to content

Gtx 280: Καλύπτει μια τριετία;

Petrossortep

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αλήθεια, ξέρεις κανείς αν μια geforce gtx 280 αποτελεί καλή επιλογή για τώρα εν όψει direct x 11.

Θέλω μια κάρτα γραφικών που να καλύψει τις μεσαίες απιτήσεις μου για τρία χρόνια τουλάχιστον.

Τί είναι καλύτερο λοιπόν μια Gtx 280 τώρα ή μια gtx 260 και άλλα 200€ για μια νέα dx11 κάρτα μετά από 1,5 χρόνια;

Καλυτερα η 260 τωρα και νεα καρτα σε 1.5 χρονο μαλλον. Η 280 εχει ηδη σχεδον ενα χρονο στην αγορα αλλωστε οποτε πολυ πιθανο συντομα να βγει κατι αρκετα καλυτερο.

Το καλυτερο απολα θα ηταν να ξεραμε τι μονιτορ εχεις . 4870 με 150ε @ 512μβ αν παιζεις 1280 ( 17 19'' ) η 4870 1gb 170ε~ αν εχεις 22ρι 24 , . Οπως ειπωθηκε δεν ειναι το διαστημα τωρα που ωφελει για μακροχρονια αγορα καθως ολες οι καρτες ( 4850-70 gtx 260 280 ) εχουν αρκετο καιρο παρουσιας και λογικα θα αλλαχθουν αν οχι πριν μετα το καλοκαιρι .

Αν δεν αποδειχθει flop οπως το dx10, φυσικα και οχι, βασικα δεν ητανε ακριβως αποτυχια imo απλα ζηταγε υπερβολικα πολλα απ'τηνπρωτη γενια καρτων που το υποστηριζε, ακομα και να μην ητανε το dx11 τοσο κοντα παλι την θεωρω ασυμφορη αγορα σε συγκριση με μια gtx260/4870 1gb

-Θέλω να βγάζει 40fps κατάμέσο όρο σε 1280Χ1024 σε full quality χωρίς aa.

Αν το κάνει αυτό η gtx 280 για τρία χρονάκια τότε είμαι εντάξει.

Για την δεύτερη λύση βασίζομαι στην υπόθεση ότι η νέα σειρά καρτών που θα βγει μέσα στο καλοκαίρι(και μάλλον θα είναι η τελευταία με υποστήριξη σε pci xpress χ16) θα υποστηρίζει dx 11. Βασικά δεν θέλω να βρεθώ με ένα τέρας ισχύος που δεν θα μου βγάζει καν τα εφέ των παιχνιδιών σε τρία χρόνια λόγω ασυμβατότητας dx.

ps:Το pc το παρήγγειλα Σάββατο από Πλαίσιο. Μπορώ Δευτέρα να τους τηλεφωνήσω πρωί πρωί και να αλλάξω την παραγγελία;

Πολυ πολυ χοντρικα ισως σε καλυψει . Αφου παιζεις ομως 1280 μπορεις να παρεις τώρα μια 4870 512 η μια gtx 260 στην καλυτερη , να δωσεις λιγοτερα χρηματα δλδ κανα 200ρι αντι για 300φευγα που εχει η 280 αλλα να τις αλλαξεις στην διετία .

εδω που τα λεμε 3 χρονακια ειναι καμποσα

Το pciexpressx16 θα είναι κοντά μας πολύ καιρό ακόμα. Το ότι μια κάρτα είναι pcix 2.0 δε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα στο pciexx16

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.