Vadergr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 Ξερουμε ποια netbooks δεχονται το λειτουργικο της apple?Φυσικα να αναγνωριζεται και το κυριως hardware του μηχανηματος (vga,usb,lan,wifi)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάρτιος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Με ένα πρόχειρο γουγκλάρισμα...Mac OS X Netbook Compatibility ChartHow To: Hackintosh a Dell Mini 9 Into the Ultimate OS X Netbook Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Ο Mischeif είχε βάλει στο MSI Wind http://www.thelab.gr/showpost.php?p=808201&postcount=374 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 advent και wind ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ?σασι, hardware ολα ιδια?Μονο αυτοκολλητα αλλαζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 advent και wind ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ?σασι, hardware ολα ιδια?Μονο αυτοκολλητα αλλαζουν? Θα σου απάνταγα, αλλά δεν μου επιτρέπει το φόρουμ να ποστάρω τόσο λίγα γράμματα. Οπότε δεν σου απαντάω Ναι τα ίδια είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 advent και wind ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ?σασι, hardware ολα ιδια?Μονο αυτοκολλητα αλλαζουν?Στείλε του ένα ΠΜ όμως, σαν να νομίζω ότι είχε αλλάξει την Wifi κάρτα για να παίξει full.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 16, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Στείλε του ένα ΠΜ όμως, σαν να νομίζω ότι είχε αλλάξει την Wifi κάρτα για να παίξει full..Δεν νομίζω.. Στο link που δίνει ο fusion πιο πάνω βγάζει σε όλους τους τομείς συμβατό το wind.Αλλά επειδή δεν το έχω τεστάρει δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 MSI και Advent είναι τα ίδια 100% (ίσως να αλλάζει η webcam μόνο)Για OS X, δες εδώ πιστεύω θα καλυφθείς.Με την wireless κάτι παίζει. Κάποιοι τα κατάφεραν, άλλοι άλλαξαν απλά κάρτουλα και είναι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.