Jump to content

MSI Wind Nettop D130

cebit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να στήσω ένα mini-pc για surf και διάφορες δουλειές που δεν απαιτούν γαλόνια υπολογιστικής ισχύος.

Έχω μια σύνθεση στα υπόψιν, αλλά υπάρχει και αυτό:

MSI Wind Nettop D130

To σύστημα που μπορώ να στήσω εγώ δεν βγάζει άχνα.

Το D130 καλύπτει τις απαιτήσεις μου, αν και είναι λιγάκι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, αλλά δεν έχω ιδέα πώς τα πάει στο θέμα της ακουστικής.

Έχει κανείς εμπειρία ?

Μπορώ να σου πω ότι το Wind το netbook, κάνει τα πάντα και αρκετά γρήγορα.

Αν μιλάς για Web, office, mp3 και κάνα βιντεάκι, δεν θα κωλώσει πουθενά...

Τώρα αν αξίζει να δώσεις 310 ευρό για αυτό, ίσως αν θες και το μικρό όγκο και το design. Αλλιώς μπορείς να πας σε κάποιο AMD μικρό...

Μπορώ να σου πω ότι το Wind το netbook, κάνει τα πάντα και αρκετά γρήγορα.

Αν μιλάς για Web, office, mp3 και κάνα βιντεάκι, δεν θα κωλώσει πουθενά...

Τώρα αν αξίζει να δώσεις 310 ευρό για αυτό, ίσως αν θες και το μικρό όγκο και το design. Αλλιώς μπορείς να πας σε κάποιο AMD μικρό...

Για την CPU είναι σοβαρά στα υπόψιν ο Atom N330.

Το θέμα μου είναι αν το Wind Nettop D130 κάνει πολύ θόρυβο ή όχι (έχοντας υπόψιν ότι είναι nettop) ώστε αναλόγως να το προτιμήσω ή όχι.

θέλω να έχω ένα λιλιπούτειο PC που να μην βγάζει άχνα. Αυτό που μπορώ να στήσω συλλέγοντας components είναι λίγο πιο ακριβό απο το Wind, μικρότερο σε διαστάσεις, και επειδή το στήνω εγώ μπορώ να διασφαλίσω ότι το μόνο που θα ακούγεται θα είναι ο δίσκος (αν δεν βάλω κάποιον παρωχημένο second hand SSD).

Για φουρφούρι κουτιού έχω βρεί ένα 4cm της Silenx με specs στα 17dB και θα είναι το μοναδικό φουρφούρι, αν εξαιρέσουμε αυτό που φοράει το chipset της μητρικής. Αλλά όλο και κάποια πατέντα θα κάνω και γι'αυτό ή θα βρώ απ'έξω άλλη mobo fanless, ας μην είναι και Atom.

Κοιτά στα netbook ακούγεται λίγο, αλλά δεν δουλεύει πάντα, οπότε δεν ενοχλεί ιδιαίτερα.

Από όλα τα έτοιμα "μάρκας" pc που έχω δουλέψει, όλα έχουν σύστημα για να σταματά και να ελέγχει τους ανεμιστήρες, οπότε και αυτό υποθέτω...

Ο Atom τρέχει και passive, το chipset θέλει cooling καλό...

Κοιτά στα netbook ακούγεται λίγο, αλλά δεν δουλεύει πάντα, οπότε δεν ενοχλεί ιδιαίτερα.

Από όλα τα έτοιμα "μάρκας" pc που έχω δουλέψει, όλα έχουν σύστημα για να σταματά και να ελέγχει τους ανεμιστήρες, οπότε και αυτό υποθέτω...

Ο Atom τρέχει και passive, το chipset θέλει cooling καλό...

Δεν μου μένει λοιπόν άλλη επιλογή, προς το παρόν, από το να περιμένω για review του MSI Wind Nettop D130 ή σχόλια από έγκυρη πηγή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.