Jump to content

3 monitors σε μια 4850χ2

paoktothebone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η ερωτηση μου αυτη τη φορα ειναι αν σε μια 4850χ2 μπορω να περασω 3α monitors....Αν ναι ειναι ευκολο να τα ρυ8μισω...?Σημερα καταφερα τελικα να ρυ8μισω τα 2 μονιτορ αλλα τωρα αν παμε σε 3α σε μια καρτα δν ξερω αν ειναι ευκολο η καλη ιδεα....Υπαρχει καποια αντιπροταση για να συνδεσω 3α Monitor σε ενα πισι?Δηλαδη υπαρχει καποια προταση που να μου δινει την δυνατοτητα να συνδεσω τα 3 monitor και να εινια πιο φ8ηνη και ευκολη απο την λυση της 4850χ2....Δεν ξερω τι παιζει με το Crossfire Αλλα οταν ειχα Sli νομιζω δεν μπορουσα ουτε 2 μονιτορ σε ενα πισι...

Τελευταια ερωτηση ( ελπιζω να μην κουρασα :to_pick_ones_nose: ) ειναι τι τροφοδοτικο χρειαζεται μια 4850χ2...Το υπολοιπο συστημα μαλλον 8α ειναι Q9400 k Asus P5QL-E...

δεν ξερω αν γινεται ακριβως αυτο που θα σου πω, αλλα ειναι μια ιδεα που εχω. αν παρεις μια μητρικη με ενσωματωμενη καρτα γραφικων και κανεις crossfire ή SLI, αναλογα με την μητρικη, με μια 2η καρτα, τοτε θεωρητικα θα εχεις 3 εξοδους (2 απο την καρτα +1 απο την onboard). αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει το συγκεκριμενο set up. μπορει να μας πει καποιος που εχει εμπειρια. αν γινεται ομως θα ειναι πολυ πιο φθηνη λυση απο την 4850Χ2. γιατι αυτου του ειδους τα Xfire- Sli γινονται με μικρες-φθηνες καρτες.

για παραδειγμα εγω στην μητρικη μου (βλ. υπογραφη) εχω ενσωματωμενη την ATI HD3300. μπορω να κανω xfire μονο με καρτα γραφικων σειρας 34**. οχι ομως με 3650 ή 3850 ή 3870. η μητρικη κανει καπου στα 105€ και η καρτα κανει γυρω στα 32-35€ αρα με συνολο 135-140€ εχεις 3 εξοδους. ενω η 4850Χ2 ποσο κανει?

αλλα εδω μπαινει και ο παραγοντας του τι θες να κανεις που θες 3 εξοδους? μηπως χρειαζεσαι δυναμη σε γραφικα? τοτε υποχρεωτικα θα πας σε 4850χ2!!

Kαλη λυση αυτο που προτεινεις...Η καρτα ομως 8α ειναι σε μηχανιμα που προκειται για μονταζ...Αρα δεν μας περνει να παμε σε κατι τετοιο...Βεβαια δεν ειναι τπτ τρελο render....Βασικα συνδεω 3α μονιτορ απο τα οποια τα 2 8α κανω αναπαραγωγη βιντεο(ουτε καν HD) και στο αλλο επεξεργαζομαι εγω καποια αλλα προγραμματα για την διεξαγωγη μιας εκπομπης...Δηλαδη αν μπορουσαμε και απο μια απλη 4850 να παρουμε 3α signals για ο8ονες δν 8α 8ελαμε παραπανω...Αν υπαρχει λυση που 8α με κανει να μην χωσω το χερι βα8ια στην τσεπη αλλα παραλληλα μου δωσει το επι8υμητο αποτελεσμα δν βλεπω λογο να μην την ακολου8ησω...Η αγορα πρεπει να γινει μεσα στην βδομαδα οποτε νιω8ω πιεσμενος...Εχω φαει ολη την μερα ψαχνοντας...Αν οχι Ολα ,τα περισσοτερα review τις 4850χ2 ειναι για frames και για 8ερμοκρασιες!Ενταξει και γω ειμαι geeeek αλλα οχι κ ετσι !Υπαρχει καποιος γνωστης στο πως να συνδεσω και να ρυ8μισω πανω απο 2 monitors?

χεχε Ξεχασα να πω thanks για την απαντηση...

υπαρχει μια περιπτωση να βαλεις 3 μονιτορ στην οποιαδηποτε καρτα, αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησουν σωστα. αν εχεις μονιτορ με διαφορετικες εισοδους, θα μπορουσες να βαλεις και την τριτη εξοδο που εχουν ολες οι VGA? δλδ, 2χ DVI +1 s-video ή HDMI? να συνδεσεις τις 2 οθονες στις DVI κανονικα και 1 αkομη με S-video? αλλα, σου επαναλαμβανω, δεν ξερω αν θα λειτουργησουν με την ιδια καρτα και οι 3 οθονες.....σωστα!!

(σημειωση: σε ΑΤΙ καρτες δεν παιζει ρολο αν αναπαραγεις HD ή απλα βιντεο. τα σηκωνουν ανετα!!)

αλλη λυση ειναι να πας σε X-fire me 2x 4670. εκει, πιστευω, οτι ειναι ο ιδανικος συνδυασμος κοστους/αποδοσης. 4χ DVI και αρκετη δυναμη για οτι θες.

υπαρχει μια περιπτωση να βαλεις 3 μονιτορ στην οποιαδηποτε καρτα, αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησουν σωστα. αν εχεις μονιτορ με διαφορετικες εισοδους, θα μπορουσες να βαλεις και την τριτη εξοδο που εχουν ολες οι VGA? δλδ, 2χ DVI +1 s-video ή HDMI? να συνδεσεις τις 2 οθονες στις DVI κανονικα και 1 αkομη με S-video? αλλα, σου επαναλαμβανω, δεν ξερω αν θα λειτουργησουν με την ιδια καρτα και οι 3 οθονες.....σωστα!!

(σημειωση: σε ΑΤΙ καρτες δεν παιζει ρολο αν αναπαραγεις HD ή απλα βιντεο. τα σηκωνουν ανετα!!)

αλλη λυση ειναι να πας σε X-fire me 2x 4670. εκει, πιστευω, οτι ειναι ο ιδανικος συνδυασμος κοστους/αποδοσης. 4χ DVI και αρκετη δυναμη για οτι θες.

Αυτο με την μια καρτα και 3ης ο8ονες δεν γινεται...Το δοκιμασα αλλα στο catalyst σου δινει δυνατοτητα να κανεις detect monitors και βλεπεις και τα 3α μονιτορ...Αλλα το 8εμα ειναι οτι μετα σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις 2 απο αυτα και σε τι mode να τρεχουν....Δηλαδη με το crossfire (2 χ 4670) 8α μπορω να εχω συνδεμενες 3(η 4ης δεν παιζει ρολο) ο8ονες?Και να τις δουλευω κανονικα?

Δηλαδη μπορω να χειριζομαι 2ο pc μεσα απο αυτο το προγραμμα?Αρα 2 pc Αρα 3 η 4 ο8ονες?Δεν το πολυ επιασα...

Κάπως έτσι. Δες το how it works να καταλάβεις.

Κάπως έτσι. Δες το how it works να καταλάβεις.

Με μια γρηγορη ματια ειναι αρκετα καλο...Χρειαζεται και αλλο μελετη ομως...Προκειται ομως να αγοραστει καινουργιο pc οποτε λογικα 8α με συμφερει να χειριζομαι το παλιο και τις ο8ονες του με αυτο το προγραμμα.Thanks για την απαντηση.Τυχαινει να γνωριζεις αν με το crossfire μπορω να συνδεσω τρεις ο8ονες?

Λοιπον μετα απο ωρες ψαξιμο,διαβασμα και τα λοιπα βρηκα οτι αν βαλω 2 ΑΤΙ σε ενα πισι και απενεργοποιησω to crossfire τοτε μπορω να βαλω μεχρι και 4ης ο8ονες...Τωρα το ποσο ευκολο εινια να τις ρυ8μισω μαλλον 8α το δω στην πραξη...

Tελος με αυτο το post...Ανοιγω αλλο για να δω το τι μηχανημα πρεπει να παρω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.