Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 Kάτι πρέπει να έσβησα χθες που αφαιρούσα κάτι προγράμματα που μου φαίνονταν άγνωστα και τώρα δεν μου ανοίγουν οι σλίδες στο MOZILLA και ΙΕμου βγάζει ΄΄Αρνηση σύνδεσης διαμεσολαβητή΄΄Ενω το ρουτερ δουλέυει κανονικά (ετσι σας γραφω απο το λαπτοπ), παίρνω τα εμαιλ μου κλπΤι να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 δοκιμασες να κανεις restart στο ρούτερ; επίσης δοκίμασε να εκτελέσεις από το cmd τις ακόλουθες εντολές πατώντας enter μετά από κάθε γραμμή. ipconfig/flushdns ipconfig/releaseipconfig/renewexit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 αυτό παίζει μόνο αν έχει αυτόματα ip dns αν έχεις καρφωτές για λόγους port forwarding κλπ δεν....ΑΝ είσαι με forthnet υπομονή και εδώ μια από τα ίδια μετά το μεσημέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Μάρτιος 14, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 αυτό παίζει μόνο αν έχει αυτόματα ip dns αν έχεις καρφωτές για λόγους port forwarding κλπ δεν....ΑΝ είσαι με forthnet υπομονή και εδώ μια από τα ίδια μετά το μεσημέριΠαίδες αφού είπα οτι με το LAPTOP που είναι στο ίδιο ρουτερ ασύρματα συνδέομαι και σερφάρω κανονικότατα.Δεν είναι προβλημα ρουτερ λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 τρέξε ένα IP Config και δώσε εδώ το output. Μπορεί μαζί με τα άλλα "άσχετα" να έβγαλες τους drivers της κάρτας δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.