Jump to content

Αξιολόγηση - Reputation

DJD

Recommended Posts

Είμαι της γνώμης να παραμείνει το σύστημα αξιολόγησης, αλλά οι αξιολογητές να είναι μόνο οι αντμινιστράτορες και μοντεράτορες, με τον τρόπο αυτόν πιστεύω ότι θα αποφευχθούν παρεξηγήσεις-προβλήματα αναμεταξύ μας. ;)

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply
προσωπικά διαφωνώ Bill. έτσι δεν αλλάζει τίποτα και ορισμένοι θα συνεχίσουν να τους λένε φασίστες, κομπλεξικούς κλπ ;)

Ναι νομίζω ότι είναι προτιμότερο να βάζει στην θέση του κάποιον που παραφέρεται, και αναλόγως να βαθμολογεί ένας επίσημος φορέας του φόρουμ, παρά ο οποιοσδήποτε από εμάς που πιθανών πες για πλάκα- επίτηδες να δημιουργεί αντιπαλότητες και γενικά μια αναταραχή.

μα αυτό ακριβώς γινόταν και πριν. η διαφορά με το νέο σύστημα είναι ότι τις "παρατηρήσεις" μπορούν να τις κάνουν όλοι χωρίς πέφτει όλο το βάρος και το κράξιμο σε συγκεκριμένα άτομα και φυσικα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα. σαφώς και υπάρχουν κάφροι οι οποίοι κάνουν κατάχρηση (έχω ήδη 1-2 στο μυαλό μου) αλλά όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενες σελίδες δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να μπουν στη θέση τους :)

προσπαθησα να χρησιμοποιησω το μετρο οσο καλυτερα μπορουσα...

αλλα μετα την τελευταια αξιολογηση που εφαγα θα ειμαι πλεον με αυτους που υποστηριζουν να σταματησει.

δεν μας αξιζει αυτο το προνομιο/εξουσια/υποχρεωση

-4 rep γιατι υπενθημισα οτι πρεπει να γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες. πιστευα οτι ολοι πρεπει να συμβαλουμε στην ''ευαναγνωστια'' (αν υπαρχει τετοια λεξη) του forum και γενικα στην ομαλη συνεχιση της συζητησης.

το συμπερασμα: κανεις δεν ενδιαφερεται... γιατι να ενδιαφερθω εγω και να μου την λενε κιολας?? not fair

μα αυτό ακριβώς γινόταν και πριν. η διαφορά με το νέο σύστημα είναι ότι τις "παρατηρήσεις" μπορούν να τις κάνουν όλοι χωρίς πέφτει όλο το βάρος και το κράξιμο σε συγκεκριμένα άτομα και φυσικα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα. σαφώς και υπάρχουν κάφροι οι οποίοι κάνουν κατάχρηση (έχω ήδη 1-2 στο μυαλό μου) αλλά όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενες σελίδες δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να μπουν στη θέση τους :)

Ζαννή ναι στην ελευθερία αλλά όχι στην ασυδοσία, θεματοφύλακες του φόρουμ υπάρχουν και σύμφωνα με τους κανονισμούς είναι μέσα στα καθήκοντά τους η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, εάν τώρα αποφασίσουν να επωμιστούν και την αξιολόγηση των μελών δεν νομίζω ότι θα ξεφύγουν από την αποστολή τους.

Εγώ πάντως τους εμπιστεύομαι σαφώς περισσότερο παρά ένα τυχαίο μέλος που τυχαίνει να βαθμολογήσει μία συγκεκριμένη στιγμή ή και όχι με εμπάθεια, επειδή του δόθηκε ξαφνικά τέτοιο προνόμιο και θέλει να (ξεσπάσει)ακόμα και για (ψύλλου πήδημα). :)

Η δική μου άποψη είναι να καταργηθεί το groan γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του μέτρου και του δικαίου.

Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να γράψουμε μια "βλακεία" που μας ήρθε στο μυαλό γιατί όταν υπάρχει φόβος δεν υπάρχει ελευθερία.

Αν αρχίσανε να "τιμωρούνται" και τέτοια post

Αρχικό μήνυμα απο Hydrus

Αυτά είναι, αστρονομικές τιμές και φυσικά 1 ολόκληρο έτος εγγύηση!!!Μα τι άλλο να ζητήσεις τέλως πάντων;

Μήνυμα απο mpoumpis!

Το τζοκερ για να προβεις στην αγορα

Τότε πιστεύω πως το forum θα γίνει πολύ ξενέρωτο και δυσκοίλιο.

Δεν χρειάζεται όλα τα post να εξηγούν την "διαστολή του σύμπαντος".

Και αν όλοι γίνουμε "moderators" τότε δεν θα είναι σαν να μην υπάρχει κανένας?

power to the pee ple!!!

σας αφαίρεσε κανείς το δικαίωμα να διαμαρτυθείτε αμα δεις οτι στην πέσανε δεν μπορείς να μιλήσεις με τους admins?

ξαφνικά εκεί πάθανε σκουλαμέντζα?

αλλά μόνοι τους πριν θα τα κατάφερναν όλα και μια χαρά?

@Vil σου ρίξανε και δυο άκυρα,τι έπαθες? φωτογραφικά θα σε εμπιστευτώ ούτως η άλλως

για παραπάνω δεν ξέρω...

το rep είναι ένα σημείο αναφοράς για τους νέους και όχι μόνο.

εμένα με ενοχλεί που υπάρχουν μέλη με 4000 Posts και είναι όλα chat

χάνεις και την ποιότητα στην συμμετοχή του άλλου στο φόρουμ.

κάποτε έβλεπες post counter και ήξερες αυτός γαμεί.

έβλεπες ημερομηνία εγγραφής και έλεγες respect το άτομο είναι δεινόσαυρος και ακόμα πάει....

ο χρόνος πέρασε, το forum μεγάλωσε και δημιουργήθηκαν ένα σωρό λόγοι να μπορείς να διαχωρίσεις νέες κατηγορίες.

π.χ.

τον spammer post count στο θεό και προσφορά μηδέν.

τον παραιτημένο (δεινόσαυροι με Post count στο θεό κάποτε παραγωγικοί και τώρα θεατές)

το παλιός δεν σημαίνει και καλός,μπορεί να είναι και παρωχημένος

τον νέο που έδωσε τόσα και τόσο σημαντικά που το Post count δεν αντικατοπτρίζει την προσφορά του

το θέμα είναι ποιος θα σε ορίσει σημαντικό?

εγώ αφήνομαι στην Δημοκρατία του όχλου

ελπίζοντας οτι θα δουλέψει με λογική

δεν ζήτησε κανείς να φύγουν οι admins

ούτε να είναι θεατές

ούτε είπε κανένας από την Δ.Ο.

οτι όλα γίνονται/κρίνονται μέσα από δάχτυλα πάνω ή κάτω....

υπερβολικές αντιδράσεις σε ένα μέτρο που αν το βοηθήσουμε να δουλέψει

μπορεί να κάνει θαύματα...

και δεν είμαι ούτε αποστειρωμένος ούτε δυσκοίλιος...

DarkSaga Εσύ βλέπεις την τοποθέτησή μου σαν αντίδραση?και εάν ναι πες μου σε πιο σημείο?

Γνώμη-εισήγηση είναι, (που πιθανών να ταυτίζεται και με την γνώμη και άλλων μελών) και πολύ πιθανόν να την λάβει υπ όψιν η Δ.Ο και τίποτε άλλο.

Γιατι τετοια μανια ολοι με την αξιολογιση...?

Who cares? Λες θα και μαμησετε πιο πολυ αν εχετε υψηλη αξιολογιση σε ενα φορουμ στο ιντερνετ....:sarcastic:

νομιζω αυτο το ποστ υπερκαλυπτει ολα τα προηγουμενα:cool:

kallileo και Kostas007 Μία πρόταση έκανα παίδες που κατά την γνώμη μου θα καλυτερέψει την εν λόγω διαδικασία, δεν βλέπω όμως τις δικές σας?

Όσων αφορά για το θέμα που σας απασχολεί ανοίξτε θρέντ και θα το συζητήσουμε.

Φυσικά και σοβαρολογώ και δεν λέω απλά για να λέω. Ξεκίνησες ένα thread και σου λέω τη γνώμη μου. Προσωπικά δεν θέλω να κρίνω ούτε να κριθώ από κανέναν χωρίς να τον ξέρω - με ξέρει, απλά πατώντας ένα κουμπί. Αν διαφωνώ με κάποιον υπάρχουν πιο "σπαθάτοι" τρόποι για να του το δείξω - εκφράσω. Και δεν είμαι ούτε ο πάπας ούτε φοβάμαι μην με κακολογήσει κάποιος.

Αν δεν κάνω λάθος συμμετέχω τόσα χρόνια σε ένα τεχνολογικό forum και θέλω να παραμείνει έτσι.

Την θυμωμένη αντίδρασή σου δεν την κατάλαβα. Ποιός σου είπε ότι είναι δεδομένο ότι θα συμφωνήσω μαζί σου;

Μπερδεύετε ορισμένοι κάποια πράγματα σχετικά με το rep system αυτό. Το "με κρίνει κάποιος χωρίς να με ξέρει κλπ." είναι εντελώς άκυρο, καθώς η όποια κρίση γίνεται στα πλαίσια του forum και για την όποια συνεισφορά και παρουσία χρήστη, στο FORUM. Δε σε κρίνει κανείς ούτε ως επαγγελματία, ούτε ως πατέρα, ούτε ως σύζυγο, ούτε γενικά ως συνολικό κοινωνικό ον, για να πρέπει να σε ξέρει και από χτες. To rep system, με την αφορμή της δόκιμης αποδοχής κρίσεως επί συνειδητά δημόσιας τοποθέτησης οποιασδήποτε κλίμακας, είναι ένα μέτρο εσωτερικής οικονομίας του forum για να διευκολύνονται οι mods, όπως αναφέρθηκε, και υπάρχει προκειμένου να γίνεται μια ρύθμιση των ανεξέλεγκτων χρηστών και καταχωρήσεων που υποβαθμίζουν το forum -γεωμετρικά-, αν δε γίνει τίποτα για αυτό. Δεν το χαρακτηρίζω ως τέλειο σύστημα, αλλά σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Και μετά από κάποιο διάστημα που θα ξεπεραστεί η αρχική αμηχανία απέναντί του, θα υπάρχει ένα πιο αξιόπιστο δείγμα χρήσης από όλους, ώστε να καταλήξουμε στο αν έχει κορεστεί ως ένα μέτρο καταχρηστικό στην εφαρμογή του τελικά, ή στο αν όντως αποτελεί έναν καταλύτη της εύρυθμης λειτουργίας του forum, για να το αφομοιώσουμε.

δε με ενοιαξε ΠΟΤΕ αριθμος των ποστ , ΠΟΤΕ τι σκεφτονται για μενα ατομα πισω απο ενα ψευδωνυμο σε ενα φανταστικο κοσμο που καταρρει οταν τραβηχτει μια μπριζα. Ψευτικα γαλονια και δαφνες , να τις χαιρεστε εγω τις βαζω στο φαγητο μου για γευση.

Φυσικα με νοιαζει τι λενε οσοι γνωριζω προσωπικα εδω μεσα , αν και δεν θα ηθελα να μαθω μην στεναχωρεθω :secret:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.