godslayer1416003205 Μάρτιος 24, 2009 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 μα αυτο δεν ειναι το νοημα?Δεν γίνεται να "χαντακώνεις" κάποιον μόνο επειδή διαφωνείς μαζί του. Το θέμα είναι να γίνει συζήτηση για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα αυτός που έχει την οποιαδήποτε ερώτηση. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του foroum.Άμα συμφωνούσαμε σε όλα θα άνοιγε κάποιος ένα θέμα, οι υπόλοιποι θα διαβάζαμε αυτό που είχε να πει, μπορεί να του λέγαμε ένα μπράβο και μετά θα πηγαίναμε στο επόμενο θέμα για να συμφωνήσουμε με τον επόμενο.Συμφωνώ με την ύπαρξη της θετικής φατσούλας (καλύτερα να πεις ένα ευχαριστώ με ένα κλικ, παρά με ένα περιττό post), αλλά δεν συμφωνώ με την αρνητική φατσούλα, αφού όποτε διαφωνεί κάποιος καλύτερα να το δείξει με ένα επιχείρημα σε ένα post παρά με "χαντάκωμα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 25, 2009 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Να σου πω κάτι man - έχεις ένα δίκιο, αλλά υπάρχει κάτι χειρότερο.Γέμισε το lab moderators που "κυνηγούν" τους spammers - καλό από τη μια, γιατί το spam σε κανέναν δεν αρέσει, κακό από την άλλη, γιατί στο τέλος θα φορέσουν όλοι το καπελάκι του σερίφη, το οποίο δίνεται σε συγκεκριμένα και μόνο άτομα, που ξέρουν να το φοράνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάρτιος 25, 2009 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Και το ζήτημα πιστεύω είναι να ορισθεί κατα κάποιο τρόπο τι είναι spam και τι οχι. Και εμένα με ενοχλεί το spam, απλά εχω δει σε forums που εξαλείφθηκε, το αποτέλεσμα να με απογοητεύει. Γιατί πολλές φορές μαζί με το spam, φεύγει κι' ο χαβαλές, τα πειράγματα και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα εν γένει. Η κατάληξη είναι ενα forum αποστειρωμένο, που ολοι μιλάνε με πλαστική γλώσσα.Δε λεω ότι αυτό θα γίνει κι' εδω. Λεω ότι πρέπει να προσεχθεί το θέμα από τους διαχειριστές, αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία του να γίνει κάτι τέτοιο.Οσο αφορά την αξιολόγηση, από αυτά που εχω καταλάβει γιατί είμαι και καινούριος στο forum σας, δε νομίζω ότι θα προσφέρει κάτι με τη μορφή που έχει τώρα. Θα προτιμούσα για παράδειγμα να παραμείνει το thank you, και να φύγει εντελώς το groan. Θα μου άρεσε το thank you να παίζει το ρόλο της ευχαριστίας ή της επιβράβευσης κάποιου, για την προσφορά της δημοσίευσης του στην κοινότητα, και να μετράει στην αξιολόγηση. Επίσης το groan να αντικατασταθεί με ενα σηματάκι +1, που θα παίζει το ρόλο του γνωστού +1 περιορίζοντας το spamming και δε θα μετράει στην αξιολόγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 25, 2009 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Δεν γίνεται να "χαντακώνεις" κάποιον μόνο επειδή διαφωνείς μαζί του. Το θέμα είναι να γίνει συζήτηση για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα αυτός που έχει την οποιαδήποτε ερώτηση. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του foroum.Άμα συμφωνούσαμε σε όλα θα άνοιγε κάποιος ένα θέμα, οι υπόλοιποι θα διαβάζαμε αυτό που είχε να πει, μπορεί να του λέγαμε ένα μπράβο και μετά θα πηγαίναμε στο επόμενο θέμα για να συμφωνήσουμε με τον επόμενο.Συμφωνώ με την ύπαρξη της θετικής φατσούλας (καλύτερα να πεις ένα ευχαριστώ με ένα κλικ, παρά με ένα περιττό post), αλλά δεν συμφωνώ με την αρνητική φατσούλα, αφού όποτε διαφωνεί κάποιος καλύτερα να το δείξει με ένα επιχείρημα σε ένα post παρά με "χαντάκωμα"Μα δεν τον μαστιγωνω ουτε τον εξοριζω σε κανα νησιαπλα διαφωνω με ενα εικονιδιο.και απλα διαφωνω σε κατι αντικειμενικοαν πει πχ η 4670 ειναι καλυτερη απο την 4870 ειναι λαθος και πιστευω οτι μπορω να βαλω TDτο να διαφωνουσα πχ σε ποιο κουτι ειναι πιο ωραιο εκει δε θα εβαζα γιατι ειναι κατι αντικειμενικο...edit,υποκειμενικο εννοουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Μάρτιος 25, 2009 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Μα δεν τον μαστιγωνω ουτε τον εξοριζω σε κανα νησιαπλα διαφωνω με ενα εικονιδιο.και απλα διαφωνω σε κατι αντικειμενικοαν πει πχ η 4670 ειναι καλυτερη απο την 4870 ειναι λαθος και πιστευω οτι μπορω να βαλω TDτο να διαφωνουσα πχ σε ποιο κουτι ειναι πιο ωραιο εκει δε θα εβαζα γιατι ειναι κατι αντικειμενικο...Έτσι όπως το λες μου φαίνεται σωστό.Αλλά και πάλι μου δίνει την εντύπωση ότι το αρνητικό εικονίδιο δεν αξίζει σε κάποιον που θα πει κάτι λάθος και μπορεί να το καταλάβει ένα post-επιχείρημα σαν απάντηση. Μπορώ να πω μάλιστα ότι πολλές φορές που ψάχνω κάτι με βοηθάει να διαβάζω και απόψεις που είναι λανθασμένες γιατί μερικές φορές τις πιστεύω και γω και καταλαβαίνω ότι πέφτω έξω.Για μένα το αρνητικό το αξίζει αυτός που θα πει κάτι εις βάρος κάποιου άλλου (χαρακτηρισμός για παράδειγμα) ή αυτός που γίνεται κουραστικός/εκνευριστικός ή γενικότερα αυτός που με τα λεγόμενά του αξίζει να μπει στην ignore list κάποιου.anyway μπορεί να το έχουμε κουράσει, όπως είπαν τα παιδιά είναι δοκιμαστική η χρήση του. Θα δούμε πως θα πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 25, 2009 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Μα δεν τον μαστιγωνω ουτε τον εξοριζω σε κανα νησιαπλα διαφωνω με ενα εικονιδιο.και απλα διαφωνω σε κατι αντικειμενικοαν πει πχ η 4670 ειναι καλυτερη απο την 4870 ειναι λαθος και πιστευω οτι μπορω να βαλω TDτο να διαφωνουσα πχ σε ποιο κουτι ειναι πιο ωραιο εκει δε θα εβαζα γιατι ειναι κατι αντικειμενικο...και γιατι να μην κατσεις να του εξηγησεις?Μπορει να μην γνωριζει.Παντα επεφτε κριτικη στις γνωμες των αλλων,αλλα τωρα γινεται με λαθος τροπο πιστευω,η εννοια του forum ειναι να ανταλλασουμε τις αποψεις μας και να συζηταμε.Τελος μην γινεσται κακοι.Βαζετε groams αραδα με απωτερο σκοπο να θαψετε τον αλλον.Λιγη κρατη και συνεση λοιπον,οπως ειπε και ενας φιλος μας,ενα groam σε αυτους που δεν σεβονται ενα ατομο η δημιουργουν προβλημα αρμοζει,ομως μην κανετε ενα σωρο με αιτια το "spam" και καλα,αυτο μπορουν να το λυσουν οι adminορες,ολοι μας πιστευω εχουμε σπαμαρει και χωρις να το γνωριζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 25, 2009 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 μα οσο ευκολα βαζω thumbs down βαζω ακομα πιο ευκολα thumbs up. το να κανεις κριτικη δεν ειναι κακο,ολοι κανουμε,αλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω... αν δεν εκρινες τι λεει ο αλλος τοτε τι θα κανες οταν εβλεπες 10 διαφορετικες γνωμες σε κατι? το groam γιατι το βλεπεις ως θαψιμο? γιατι με την ιδια λογικη,αν βαζουμε groam σε οσους δε σεβονται ενα ατομο,θα πρεπε να βαζουμε thumbs up οχι σε οσους γραφουν κατι καλο και εξυπνο,αλλα σε καποιους που ειναι..."καλουληδες":pleasantry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 25, 2009 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Ωραια δεν διαφωνω ,αλλα αν παρατηρησεις σε αλλα φορουμς υπαρχει μονο το thx,αρα αμα δεν υπηρχε το groam,ανετα θα βαζαμε thx και σε αυτους που λενε κατι σωστο.Το βλεπω ως θαψιμο γιατι ξερω γω αν δεν με πας εσυ θα μου κανεις επιτηδες groam σε καθε μου post,μονο και μονο επειδη ειχαμε τσακωθει στο παρελθον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 25, 2009 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Ωραια δεν διαφωνω ,αλλα αν παρατηρησεις σε αλλα φορουμς υπαρχει μονο το thx,αρα αμα δεν υπηρχε το groam,ανετα θα βαζαμε thx και σε αυτους που λενε κατι σωστο.Το βλεπω ως θαψιμο γιατι ξερω γω αν δεν με πας εσυ θα μου κανεις επιτηδες groam σε καθε μου post,μονο και μονο επειδη ειχαμε τσακωθει στο παρελθον. αυτα τα καναμε στο δημοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 25, 2009 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 groaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάρτιος 25, 2009 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 και γιατι να μην κατσεις να του εξηγησεις?Μπορει να μην γνωριζει.Παντα επεφτε κριτικη στις γνωμες των αλλων,αλλα τωρα γινεται με λαθος τροπο πιστευω,η εννοια του forum ειναι να ανταλλασουμε τις αποψεις μας και να συζηταμε.Τελος μην γινεσται κακοι.Βαζετε groams αραδα με απωτερο σκοπο να θαψετε τον αλλον.Λιγη κρατη και συνεση λοιπον,οπως ειπε και ενας φιλος μας,ενα groam σε αυτους που δεν σεβονται ενα ατομο η δημιουργουν προβλημα αρμοζει,ομως μην κανετε ενα σωρο με αιτια το "spam" και καλα,αυτο μπορουν να το λυσουν οι adminορες,ολοι μας πιστευω εχουμε σπαμαρει και χωρις να το γνωριζουμε.Μα το να βάλεις groan δεν σου απαγορεύει να του απαντήσεις με επιχειρήματα κλπ.Σαφώς το προτιμότερο είναι πρώτα να απαντήσεις, και αν δείς ότι δεν αλλάζει συμπεριφορά, συνεχίζει να υποστηρίζει μια σαφώς λανθασμένη πρόταση ή αρχίζει τις ειρωνίες κλπ τότε χώσε το groan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 25, 2009 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 κάτσε τώρα γιατί δεν κατάλαβα καλά... όταν διαφωνούμε πετάμε groaN? εγώ θα έλεγα να επιχειρηματολογήσουμε για το αντίθετο και να πάμε για ένα + όχι να ρίχνουμε - στον "άσχετο" το "-" πάει στα άκυρα post,spam,flame κλπ όχι στα λανθασμένα,αυτά απλά πρέπει να αντικρούονται.... σχετικά με kosta007 και hydra και το επίτηδες θέλει πολύ μεθόδευση πριν σχολιάσεις κάποιο δεύτερη φορά πρέπει νομίζω να έχεις ρίξει 2 -/+ σε άλλους οπότε αν για 3 (-) πρέπει να ψηφίσει άλλα 4 άτομα.... ε θα βαρεθεί.... δοκίμασε κανείς να εξυψώσει η να κατακρημνίσει κάποιος και το βρήκε εύκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 25, 2009 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 groaN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Μάρτιος 26, 2009 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 κατι που παρατηρησα (σε συγκεκριμμενο thread) και δε μου αρεσε ειναι οτι πεφτανε και αναλογα με το αν συμφωνουσε ή οχι καποιος με το post, χωρις να εχει να κανει με την 'ποιοτητα' του. νομιζω οτι ετσι χανεται το νοημα. edit: εχει αναφερθει και πιο πανω, μολις το ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 27, 2009 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Να σου πω κάτι man - έχεις ένα δίκιο, αλλά υπάρχει κάτι χειρότερο.Γέμισε το lab moderators που "κυνηγούν" τους spammers - καλό από τη μια, γιατί το spam σε κανέναν δεν αρέσει, κακό από την άλλη, γιατί στο τέλος θα φορέσουν όλοι το καπελάκι του σερίφη, το οποίο δίνεται σε συγκεκριμένα και μόνο άτομα, που ξέρουν να το φοράνε.θα συμφωνησω απολυτα .να προσθεσω καλο θα ηταν πριν ριξει μια καρτα σε καποιον ενας admin να πει στον αλλο τι κανει λαθος ωστε να μπορει να το διορθωσει.το θεμα ειναι να υπαρχει καλη διαθεση ολα τα αλλα διορθωνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Μάρτιος 27, 2009 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Μια λεξη θα πω μονο... Βεντέτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάρτιος 27, 2009 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Ακριβώς, εκεί θα πάμε. Στα περισσότερα πόστ έως τώρα που κάποιος δίνει thumbs Down, μετά από λίγο τρώει και ο ίδιος thumbs down από αυτόν που το έλαβε πριν. Οφθαλμός αντί οφθαλμού έχει γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2009 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Μια λεξη θα πω μονο...Βεντέτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάρτιος 27, 2009 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Ακριβώς, εκεί θα πάμε. Στα περισσότερα πόστ έως τώρα που κάποιος δίνει thumbs Down, μετά από λίγο τρώει και ο ίδιος thumbs down από αυτόν που το έλαβε πριν. Οφθαλμός αντί οφθαλμού έχει γίνει.Όπου γίνεται κάτι τέτοιο μπορείτε κάλιστα να το κάνετε report στους admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάρτιος 27, 2009 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Δηλαδή πρώτα οι χρήστες θα εξετάζουν το ποστ του άλλου και θα του κάνουν την θετική ή αρνητική αξιολόγηση και μετά οι υπόλοιποι χρήστες θα εξετάζουν την ορθότητα των αξιολογήσεων για να κάνουν το report? Μπάχαλο θα γίνει. Άσε που τις περισσότερες φορές, η δικαιολογία είναι "δε συμφωνούσα με την άποψη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.