Jump to content

Αξιολόγηση - Reputation

DJD

Recommended Posts

και γιατί οι admins/mods να χάνουν την ώρα τους σκαννάροντας το φόρουμ όλη την ώρα για ένα πράγμα του οποίου η ορθή λειτουργία έγκειται στην ωριμότητα των χρηστών του; άσε που τότε και πάλι θα κράζουν κάποιοι για αστυνόμευση και χούντα και εκτός αυτού οι άνθρωποι έχουν και πολύ πιο σημαντικά πραγματα να κανουν μεσα στο φόρουμ.

Συγνωμη, μπορεις να μου πεις τι νοημα εχει να μπορεις να λες 'Thanks' αλλα να μην μπορεις να πεις 'Groan';

Περισσοτερο spam ειναι το thanks απο το groan.

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

για εμένα μακάρι να επανερχόταν το σύστημα με όλες του τις προδιαγραφές όπως ήταν μέχρι πριν λίγες ώρες. αλλά επειδη κάποιοι δεν έχουν αίσθηση του μέτρου δεν νομίζω ότι θα γίνει.

Όσο για το thanks, που έμεινε, αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις ότι χρησιμοποιώντας το συνετά και με μέτρο θα εκλείψουν posts του τύπου +1 +2 +53463563 που είναι άχρηστα και δεν προσφέρουν τίποτα. μπορεις να ευχαριστήσεις τον άλλον πλέον πατώντας ένα ωραίο κουμπάκι και όχι γεμίζοντας με σκουπίδια μια τεράστια βάση.;)

Και το groan την ιδια δουλεια κανει, οταν καποιος ζηταει vga μεχρι 70€ και ο αλλος προτεινει 4890, πατας το groan και τελειωσες με το offtopic.

Και τωρα που το σκεφτομαι, εχω δει και 'Thanks' σε Post που μονο εγραφε '+1' :p

Ασε που εχεις και ποσα thanks σε καθε πρωτο ποστ ειδησης, δεν προσφερουν τιποτα αυτα!

ΥΓ

Σε φιλικο τονο ολα αυτα!

Ναι, αλλά πάει πάλι στην όλη ιστορία του "αξιόπιστος χρήστης = high rep". Μετά, όποιος όντως κάθεται και κοιτάει το reputation, θα έχει την άποψη ότι ο χρήστης με το υψηλό rep, είναι αυτόματα και ο φοβερότερος γνώστης/σύμβουλος/hacker/κτλ. Έτσι, θα αναγκαστούν οι NP/reviewers να είναι υπερβολικά προσεχτικοί στο τι λένε/κάνουν, γιατί στην ουσία, ο Χ-Ψ-Ζ θα τους έχει για τους "guru" του forum.

Να λέτε καλά πάντως που τα παιδιά εδώ το συζητάνε εκτενώς το θέμα και κάνουν και αλλαγές, και δε σας πέταξαν ένα αποφασίζομεν και διατάσσομεν, που κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν ;)

Να λέτε καλά πάντως που τα παιδιά εδώ το συζητάνε εκτενώς το θέμα και κάνουν και αλλαγές, και δε σας πέταξαν ένα αποφασίζομεν και διατάσσομεν, που κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν ;)

Σ' αυτό θα συμφωνήσω... προσωπικά δεν θα είχα το σθένος και την υπομονή... :hehe:

Αλλά αυτό δυστυχώς δεν το εκτιμούν όλοι, αλλά τουλάχιστον η πλειοψηφία ναι...

γιατί πληρώνεται για να μεταφέρει τις ειδήσεις?

το θεωρείς δεδομένο ότι θα κάθονται μερικά άτομα να μεταφέρουν/μεταφράζουν ειδήσεις για σένα χωρίς κέρδος?

Δηλαδη αν παρει μονο ενα thanks δεν ειναι κερδος;

Αν παρει 100 ειναι περισσοτερο κερδος;

Τις ειδησεις τις μεταφραζει καποιος για να παρει thanks;

κτλ κτλ

Δηλαδη αν παρει μονο ενα thanks δεν ειναι κερδος;

Αν παρει 100 ειναι περισσοτερο κερδος;

Τις ειδησεις τις μεταφραζει καποιος για να παρει thanks;

κτλ κτλ

Για το πόσα thanks θα πάρει κάποιος, αδιαφορώ πλήρως. Δεν τα "χρεώνομαι" οπότε γιατί όχι, αφού έκανε κάποια δουλειά.

το μόνο αρνητικό του thanks στις ειδήσεις είναι το παρακάτω

Ναι, αλλά πάει πάλι στην όλη ιστορία του "αξιόπιστος χρήστης = high rep". Μετά, όποιος όντως κάθεται και κοιτάει το reputation, θα έχει την άποψη ότι ο χρήστης με το υψηλό rep, είναι αυτόματα και ο φοβερότερος γνώστης/σύμβουλος/hacker/κτλ. Έτσι, θα αναγκαστούν οι NP/reviewers να είναι υπερβολικά προσεχτικοί στο τι λένε/κάνουν, γιατί στην ουσία, ο Χ-Ψ-Ζ θα τους έχει για τους "guru" του forum.

Το βαρεθηκα και εγω το σκηνικο με τα Thanks στις ειδησεις...

Φερνω για παραδειγμα την ειδηση με το δελτιο τυπου...

θα σας παρακαλεσω να διακοπει Α Μ Ε Σ Α η αμπελοφιλοσοφια και να μεινουμε εντος θεματος.

Ευχαριστω.

πρασινος κ υπογραμισμενος, ωραιος..τελοσπαντων για την ολη μεταβαση πιστευω πως καλα δημιουργηθηκε και καλα τροποποιηθηκε.

Μπορει πολλοι οντως να μην νοιαζονται για την αξιολογηση ως βαθμο, και γιατι αλλωστε? σιγα το τσιφλικι σε 10GB or so virtual χωρο..υπαρχουν ομως και αλλοι που ζουνε για να μαζεψουνε rep και ως εκτουτου να ειναι οι απολυτοι, ανιδιωτελεις και καλα κατα ταλλα, φεουδαρχες που θα κρινουν κ θα πετανε για πλακα growns etc.. Ε αυτο οταν θα εδραιωθει θα δημιουργησει αντιδραση σε αλλους που με την σειρα τους θα αναπτυξουν δικο τους συστημα...loop..μπαχαλο κ ελληναρια και παλι!!

Απτην αλλη σιγουρα δημιουργησε κινητρο για καποιους να κανουνε καλυτερα post και να επιχειρηματολογουν ολοκληρωτικα, αλλα αυτοι ειναι η προτυπη μειονοτητα...οποτε και το βαρος πεφτει υπερ της "ανωτερης" δυναμης...

Ναι να υπαρχει το τhnx, υποσυνειδητα και μονο αν βλεπω οτι κατω απτου πχnephilim τα post thumbs up μου δημιουργει σιγα σιγα μια εικονα..δεν χρειαζεται rep points...

rep points που θα μπορουν κατεμε να εφαρμοστουν μονο σε τεχνικο/συμβουλευτικο επιπεδο σε συγκεκριμενα sections. Sorry κιολας αλλα εβλεπα νταλαβερια thnx μεσα στο offtopic, "να σου δωσω να παρεις να παρουμε να φανουμε για να δειξουμε etc...wtf?? τι σχεση εχει το offtopic με το rep?

οι ειδησεις ενταξει τιποτα τρελο αλλα μπραβο πηγαινει σε καποια τα οποια πραγματικα ειναι δυσευρετα κ απαιτουν καθετο ψαξιμο, εκει οντως μπραβο. Αν θελετε μπορειται να βαλετε rep points στις ειδησεις αλλα με weight ratio. καντο ενα poll στην τελικη, αν οντως πραγματικα θες rep, και ασε τον κοσμο να σου φτιαξει το ρατιο...ευκολα και καθολικα δεκτο.

All in all συμφωνω με την αφαιρεση του rep, αλλα απτην αλλη δεν θα αντιδρασω σε ενα δομημενο rep system, το οποιο θα αναδειξει την προτυπη μειονοτητα και απο την αλλη θα μειωσει κατα πολυ το φεουδο, το πασατσιφλικι και κατεπεκταση ολο το μπαχαλο που θα δημιουργηθει μετα.

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι το σύστημα αξιολόγησης δεν υπάρχει πια.

Η μόνη λειτουργία που υπάρχει πλέον είναι ένα κουμπί για να πεις "ευχαριστώ" ή "+1" σε κάποιο post και τίποτα άλλο. Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν το πατάει ποτέ.

Ευχαριστώ.

Δεν νομιζω οτι καταλαβα κατι διαφορετικο jpavly...ισα ισα συνεισφερω στην κοινοτητα μου με το να προτεινω ιδεες που combine both worlds. Μηπως δεν κανο καλα, να μην συμμετεχω?

Δεν ξέρω γιατί το πήρες τόσο προσωπικά, ειδικά εφόσον μιλάω στον πλυθηντικό.

Το post μου αφορά όλους όσους μιλάνε ακόμα για reputation γιατί απλά δεν υφίσταται πλέον.

Δεν σου είπα ούτε να μην συμμετέχεις στην κοινότητα ούτε τίποτα, ελεύθερο παιδί είσαι :)

Παιδια πιστευω πως καλα κανατε και βγαλατε το rep,πολυς ντορος ειχε γινει τελευτεια,,,:crazy:

Παρ'ολα αυτα θα ηταν ωραιο να λεει στη φορμα με την Εγγραφη,την Περιοχη,τα Μηνυματα και αυτα[Κατω απο το avatar] και ενα "Thanks: number "

αναφεροντας τον αρι8μο των thanks που εχει αποκομισει καποιος

και ας ελπισουμε να μην το παρει κανεις στραβα αμα εχει λιγοτερα απο εναν αλλον,,,:hang2:

Ποιος ο λόγος να ξέρεις πόσα thanks σου έχει πει κάποιος ή πόσα έχεις πει εσύ...? Δεν έχει νόημα...

Και ποιος ο λογος να σου βαλω εγω tahnks,αφου μετα δεν θα το δει κανεις η θα ειναι σαν να μην πηρες ποτε το thanks?

ενω με το "thanks: x " ... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.