Jump to content

Αξιολόγηση - Reputation

DJD

Recommended Posts

συμφωνώ, αποδείχτηκε για μια ακομη φορά ότι η ανωριμότητα και ανοησία μερικών είναι ικανή να γκρεμίσει κάτι που στόχο έχει μόνο να προσφέρει στην κοινότητα.

Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω δύο σκέψεις από αυτούς που καταχράστηκαν (με όλη την έννοια) στο σύστημα αξιολόγησης, απλά για να γέρουμε και οι υπόλοιποι με τι κόσμο έχουμε να κάνουμε.

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Ενταξει περιμενε κανεις κατι αλλο βασικα? Και δεν ειναι μονο προβλημα του ελληνα imo, αλλα γενικο. Δλδ ενα παιδακι στο εξωτερικο θα ειχε διαφορετικη συμπεριφορα? Αμφιβαλλω, παντου υπαρχουν ωριμα και ανωριμα ατομα.

Ενα τετοιο συστημα ειτε το δεχεσε με ολα τα στραβα που δημιουργει (γιατι αστυνομευση δεν μπορεις να κανεις σε ολα τα posts) ειτε το υλοποιεις στην τωρινη του μορφη.

Η γνωμη μου ειναι οτι και το 'Thanks' αχρηστο ειναι.

Εφοσον εφυγε το ενα, επρεπε να φυγει και το αλλο. Αλλιως και τα 2.

ΥΓ Και το 'Thanks' μπορει να χρησιμοποιηθει ειρωνικα.

ασχετα αν δε το χρησιμοποιησα (μια φορα μονο στον sebastian :hehe:) το ειχα πει οτι θα γινει μπαχαλο :p

για μένα κακώς άνοιξε το θέμα της κατάχρησης.

ΒΑΝ στα κακά παιδάκια επιδεικτικά χρειαζόταν

και μετά σιωπή.

κατα τα άλλα αν έμενε το σύστημα τι ενοχλούσε?

όλοι αδιαφορούσαν

οι μισοι απο κακώς εννοούμενη μαγκιά

και οι άλλοι απο αδιαφορία.

μήπως όμως σε 2 μήνες είχαμε κάτι πραγματικά καλό να συζητήσουμε?

όχι κατανάγκη με μένα αλλά μεταξύ σας η Δ.Ο.

για κανόνες π.χ. αυτόματου ΒΑΝ κλπ κλπ

κρίμα και είχε αρχίσει να με φτιάχνει....

και την κριτική δεχόμανε

και την έκανα

είμαι φασίστας?

:man_in_love:

και εμένα μου άρεσε

και έχω την εντύπωση υπήρξε μία διαφορά στα ποστς

τουλάχιστον αφήστε την αξιολόγηση με τα thanks και το point system

Εγω ρε παιδια ειχα υψηλο reputation...αλλα μια μερα ξαφνηκα το εχασα!

Sebastian και χαμηλο rep δεν παιζει.....για ριξτε μια ματια παρακαλω! Καποιος με σαμποταρει....:hehe:

Ενα groan εριξα κι εγω στον κυρ-jpavly και μου το ακυρωσατε!

Φασιστες...[groan]

agreek 100%

και αμα εγω δεν σε παω και σε φορτωσω groans δηλαδη θα τρως bann?

Αν εννοουσες αυτο δεν ειναι τοσο δικαιο πιστευω :cry:

και αμα εγω δεν σε παω και σε φορτωσω groans δηλαδη θα τρως bann?

Αν εννοουσες αυτο δεν ειναι τοσο δικαιο πιστευω :cry:

groan τρώγανε τα άσχετα κλπ κλπ ποστς

στην παραπάνω περίπτωση το ban θα το έτρωγες εσύ

μεγαλώστε λίγο παιδιά

δεν είναι κόντρα το post count και δεν δείχνει τίποτα

πως πιστευω πως πρεπει να ειναι:groans--->αξιολογηση απο moderators--->ban

και γιατί οι admins/mods να χάνουν την ώρα τους σκαννάροντας το φόρουμ όλη την ώρα για ένα πράγμα του οποίου η ορθή λειτουργία έγκειται στην ωριμότητα των χρηστών του; άσε που τότε και πάλι θα κράζουν κάποιοι για αστυνόμευση και χούντα και εκτός αυτού οι άνθρωποι έχουν και πολύ πιο σημαντικά πραγματα να κανουν μεσα στο φόρουμ.

Εγώ κράτησα και κρατώ μια ουδέτερη/μετριοπαθή στάση, λέγοντα πάντα αυτό ακριβώς που ήθελα και όχι μόνο δεν έφαγα groans, αλλά με υποστήριξαν και κάποια άτομα.

Το σύστημα αξιολόγησης μου άρεσε και πραγματικά είδα άτομα "ζαμανφού" να αρχίζουν να σοβαρέυονται. Το ότι έγινε σε 2-3 threads μπάχαλο λογικό ήταν, πιστεύω ότι ήταν επόμενο.

Προσωπικά θα ήθελα τα πάντα πίσω, εμπιστεύομαι όμως την κρίση και την ανησυχία της ΔΟ, και σέβομαι τις αποφάσεις της μιας και είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ.

Δεν το κλειδώνετε το θέμα λέω 'γώ...το σύστημα έφυγε, αυτό είναι δεδομένο.

Το αν ήταν καλό, αν ήταν κακό, τι μπορεί να γίνει, δεν μας πολυπέφτει λόγος, θα το κρίνει η ΔΟ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.