pastelidis.n.s. Απρίλιος 11, 2009 #241 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2009 Πιστευω πως δεν ειναι πολυ αυτοι με 1,000-7,000 posts λενε βλακειες....Yπαρχουν βεβαια καποιοι αλλα ειναι μεμονομενες οι περιπτωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 12, 2009 #242 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Σκεφτομουν κατι...δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα θα το πω....Θα ηταν ασχημη ιδεα, να εχουν το δικαιωμα του Τhanks και του Groan μελη με αριθμο ποστ πανω απο 600-700 τι λετε?Ωστε να εχουν παρει τον ''αερα'' του φορουμ...Δεν νομίζω, θα ωθήσει τον κόσμο να σπαμμάρει περισσότερο..Ίσως κάτι ανάλογο, αλλά με βάση την παραμονή στο φόρουμ να ήταν καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 12, 2009 #243 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Ίσως κάτι ανάλογο, αλλά με βάση την παραμονή στο φόρουμ να ήταν καλύτερο.Kαλη σκεψη..Βασικα πρεπει να δημηιουργηθει η να βρεθει ενας τροπος...ωστε να παραμεινει το συστημα γιατι απο οτι φαινεται το θελουν οι admins...με αποτελεσμα να χρησιμοποιειται σωστα απο τους χρηστες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 12, 2009 #244 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 αντι για 600-700 θα μπορουσε να ειναι καμια 30ρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 12, 2009 #245 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Πλάκα πλάκα, πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο να μπουν κι άλλα εικονίδια. Το με το (γέλασα/τσαντίστηκα) από τη μια και το :yes4: με το:nono: (συμφωνώ/διαφωνώ) Βασικά, το θέμα είναι πως αρκετοί (ακόμα κι εγώ) βάζουμε το στο Off Topic σε ποστ με τα οποία γελάσαμε πολύ. Αφού "έπιασα" τον εαυτό μου "στα πράσα" βάζοντας το thumbs up σε ποστ που γέλασα, σκέφτηκα πως ουσιαστικά κάνω κατάχρηση. Όπως και όταν με "τσάκωσα" να βάζω τα thumbs up/down εκεί που συμφωνώ και διαφωνώ. Πιστεύω πως ο σκοπός των thumbs up/down είναι μόνο να επισημάνουν χρήσιμα/άχρηστα αντίστοιχα ποστ. Δεν έχει νόημα λοιπόν να βάζουμε τα thumbs up/down όταν απλώς συμφωνούμε/διαφωνούμε με μια γνώμη oύτε γελάμε/τσαντιζόμαστε. Για αυτό και προτείνω την εισαγωγή (κάποια στιγμή αργότερα φυσικά! Ας πούμε μετά από κανα 4μηνο) έξτρα smileys. Αdministratos, τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 13, 2009 #246 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 πήγα να ρίξω μία θετική και μου λέει no GO ψήφισε και άλλους ενδιάμεσα....οκ αλλά στο καπάκι με αφήνει να πω Thanx! τα Thumbs Up/Down δεν έχουν τον ίδιο περιορισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsougoulis Απρίλιος 13, 2009 #247 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 χθες ειδα σε καποιο μελος, οτι ειχε απενεργοποιημενη την αξιολογηση,εψαξα τον πινακα ελεγχου αλλα δεν βρηκα κατι.καμια βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Απρίλιος 13, 2009 #248 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Η χρήση του groan είναι απλή:Μπορείς να διαφωνίσεις/συμφωνήσεις με τα λεγόμενα του εκάστοτε post χωρίς να σε υποχρεώνει κανείς να δώσεις επεξεγήση/παραδείγματα/τεκμήρια. Με αυτόν τον τρόπο:Λες την γνώμη σου, χωρις να την τεκμηριώσεις και παράλληλα επηρεάζεις το reputation των υπολοίπων χαρακτηρίζοντας δε και το ίδιο το post.Κατά τη γνώμη μου ένα "Ευχαριστω" θα ήταν αρκετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 15, 2009 #249 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Η λίστα στο πρώτο ποστ δεν είναι πλήρης.Είδα πχ να υπάρχει σε χρήστη η λεζάντα: είναι φαβορί για το ban club. Στο πόσο (-) είναι δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 15, 2009 #250 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Μερικοί γιατί έχουν δύο κουτάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 15, 2009 #251 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 γιατί έχουν 100 ή περισσότερους πόντους αξιολόγησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Απρίλιος 15, 2009 #252 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Μερικοί γιατί έχουν δύο κουτάκια;Γιατί δεν χωράνε τα thanks σε ένα. Νομίζω ότι κάθε 100 rep είναι και ένα κουτί, με max τα 10 και μετά παίζουν και "χρώματα" !?!? Κάτι τέτοιο έχω δει σε άλλα φόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 17, 2009 #253 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 παρατηρώ μία στροφή στην ποιότητα τελευταία ή είναι η ιδέα μου?αρχίζουν και μειώνονται τα ανόητα ποστς :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 17, 2009 #254 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Oντως κατι παει να γινει....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 23, 2009 Author #255 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 To Groan και το συμφωνώ/διαφωνώ έφυγαν επειδή η χρήση τους ήταν άσκοπη και τελικά χωρίς αποτέλεσμα. Έχει μείνει μόνο το ευχαριστώ στα posts για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2009 #256 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 άρα πλέον παύουν να υπάρχουν πόντοι αξιολόγησης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 23, 2009 Author #257 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Για την ώρα ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 23, 2009 #258 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Καιρός ήταν.Τα περισσότερα νέα μέλη έτρωγαν groan απο μερικούς που την είχαν δει "σερίφιδες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 23, 2009 #259 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Εγώ απλά θα πω ότι λυπάμαι. Τίποτε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 23, 2009 #260 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Έχεις δίκιο Astro, αλλά τι να κάνουμε, ο Ελληνας δύσκολα αλλάζει (...μην πω και καθόλου)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.