Jump to content

ASUS 295GTX QUAD SLI REVIEW [56K warning]

christaras

Recommended Posts

Στο μεταξυ η 4870 2gb που βγηκαν στην αγορα στο 2560χ1600 σε βαρια games με κατι review που ειδα οτι 5% αυξηση δινουν απο αυτες με τα 1gb.....

ενημερωτικα το λεω για τους παντογνωστες!

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=737&pageid=6

Aυτη η καραμελα πρεπει να τελειωνει!

Και απ' ότι βλέπω έχουνε τεστάρει και το FSX.....

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply
Μου αρεσε που μου ελεγες corsair 1000 , γομαρι δεν καταλαβαινει και τιποτα, να που την ακουσε για τα καλα! Παρε τωρα ενα enermax για να τελειωνεις!

οχι gznp δεν εχουμε ξαναπαιξει με quad sli....μια μερα τοτε παιξαμε!

Δηλαδή θες να μου πεις ότι ένα ποιοτικότατο PSU 1000W, επειδή τολμήσατε και παίξατε μια φορά με 2x GTX 295, χάλασε μια βδομάδα μετά, επειδή ακριβώς παίξατε με Quad SLi, κι όχι γιατί π.χ. μπορεί απλά να είχε καμιά λάθος τάση στο σπίτι ή απλά να έτυχε κάτι στο PSU. Το Quad SLi φταίει φυσικά, γιατί μην ξεχνάμε ότι δεν του αρκούν τα 1000W, άσχετα με το ότι λένε σε όλα τα Reviews (που ούτε καν 800W δεν τραβάει όλο το σύστημα με κλοκαρισμένο i7 σε Full Load).

Τι να σου πω, παράξενη λογική...

Στο μεταξυ η 4870 2gb που βγηκαν στην αγορα στο 2560χ1600 σε βαρια games με κατι review που ειδα οτι 5% αυξηση δινουν απο αυτες με τα 1gb.....

ενημερωτικα το λεω για τους παντογνωστες!

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=737&pageid=6

Aυτη η καραμελα πρεπει να τελειωνει!

Έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης βρε man? Αν είναι να μιλάω σε τοίχο, πες μου να το ξέρω. Μιλάς για μια κάρτα γραφικών της οποίας ο πυρήνας δεν είναι ικανός να αντέξει την ισχύ ενός παιχνιδιού όπως το Crysis π.χ. στα 2560, στην οποία τα 2GB VRAM είναι και άχρηστα, όταν κάναν τις δοκιμές τους πάνω σε παιχνίδια που δε χρησιμοποιούν πλέον του 1GB μνήμης από την κάρτα...

Αν κάναν ένα CF με 2 τέτοιες, με δοκιμές στο FSX και στο Crysis και δεν υπήρχε σημαντική διαφορά, ειδικά στα Minimum FPS, να έλεγα ναι, έχεις δίκιο. Όταν όμως έχουμε μιλήσει 1000 φορές και σου έχουμε πει τι ακριβώς φταίει σε συγκεκριμένους τίτλους που είναι μνημοβόροι, εσύ γιατί μας δίνεις άστοχα παραδείγματα? Δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε οι υπόλοιποι συνομιλητές, ή απλά έχεις πεισμώσει...?

ρε θα σου ριξω 1000 :TD: μαζεμενα ρε......τι πατατες πετατε χωρις να ξερετε ρε....

τι σημαινει δηλαδη που τα κακαρωσε το τροφοδοτικο?

με το σκεπτικο αυτο μην αγοραζετε τιποτα γιατι τα παντα εχουν καει εστω και μια φορα.....

ημαρτον......

πες τα ρε γιωργο.τι φταει το corsair που ειμαι γκαντεμης επισης επεσε ο γενικος απο το τροφοδοτικο και καηκε και η ασφαλεια απο τα 5500........τι να πεις:upside:

Δηλαδή θες να μου πεις ότι ένα ποιοτικότατο PSU 1000W, επειδή τολμήσατε και παίξατε μια φορά με 2x GTX 295, χάλασε μια βδομάδα μετά, επειδή ακριβώς παίξατε με Quad SLi, κι όχι γιατί π.χ. μπορεί απλά να είχε καμιά λάθος τάση στο σπίτι ή απλά να έτυχε κάτι στο PSU. Το Quad SLi φταίει φυσικά, γιατί μην ξεχνάμε ότι δεν του αρκούν τα 1000W, άσχετα με το ότι λένε σε όλα τα Reviews (που ούτε καν 800W δεν τραβάει όλο το σύστημα με κλοκαρισμένο i7 σε Full Load).

Τι να σου πω, παράξενη λογική...

Έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης βρε man? Αν είναι να μιλάω σε τοίχο, πες μου να το ξέρω. Μιλάς για μια κάρτα γραφικών της οποίας ο πυρήνας δεν είναι ικανός να αντέξει την ισχύ ενός παιχνιδιού όπως το Crysis π.χ. στα 2560, στην οποία τα 2GB VRAM είναι και άχρηστα, όταν κάναν τις δοκιμές τους πάνω σε παιχνίδια που δε χρησιμοποιούν πλέον του 1GB μνήμης από την κάρτα...

Αν κάναν ένα CF με 2 τέτοιες, με δοκιμές στο FSX και στο Crysis και δεν υπήρχε σημαντική διαφορά, ειδικά στα Minimum FPS, να έλεγα ναι, έχεις δίκιο. Όταν όμως έχουμε μιλήσει 1000 φορές και σου έχουμε πει τι ακριβώς φταίει σε συγκεκριμένους τίτλους που είναι μνημοβόροι, εσύ γιατί μας δίνεις άστοχα παραδείγματα? Δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε οι υπόλοιποι συνομιλητές, ή απλά έχεις πεισμώσει...?

τραβαει παραπανω εγω ειδα μεχρι 875w αν δεις την πρωτη φωτογραφια.δεν στεκει ομως απο αυτο 3 βδομαδες μετα να χαλασε

ρε θα σου ριξω 1000 :TD: μαζεμενα ρε......τι πατατες πετατε χωρις να ξερετε ρε....

τι σημαινει δηλαδη που τα κακαρωσε το τροφοδοτικο?

με το σκεπτικο αυτο μην αγοραζετε τιποτα γιατι τα παντα εχουν καει εστω και μια φορα.....

ημαρτον......

Πλακα κανω ρε μαν αφου με ξερεις ρε Γιωργο (Τα CORSAIR ειναι φοβερα τροφοδοτικα) ....απλα ηθελα να καζουρα στον christara!!! :hehe:

οσο gznp το ξερεις το ρητο αλλο ετσι και αλλο γιουβετσι, γιατι αυτο μας λες ...εχεις αναλυσei ολες τις θεωριες περι ΑΝ, δεν νομιζεις?

Αντε να δουμε τα ΑΝ ....

Αρα τι θες, 480 GTX kai 2gb μνημης για να στρωσει ο πυρηνας με την μνημη? Σε 1 χρονο κανε υπομονη :hehe:

εμενα σημερα μου χαλασε η καρτα adapter της netgear 108mbs στο pc που εχω στην κουζινα ....ενω στο κατεβαστηρι μου κανει υπερωριες και δεν εχει κανει κιχ! Ετσι ειναι αυτα θεμα τυχης!

Μην ψαρωνεις christara παρε παλi corsair!

Εγω ειλικρινα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ενω εχετε τοσο καλο h/w,γιατι δεν εχετε και ενα ups ρε παιδες......κριμα ειναι...

Εγω ειλικρινα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ενω εχετε τοσο καλο h/w,γιατι δεν εχετε και ενα ups ρε παιδες......κριμα ειναι...

Eγω προσωπικα δεν ντρεπομαι που το λεω αλλα απο ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ δεν εχω παρει ενα τετοιο μηχανημα το οποιο ειναι αρκετα χρησιμο!

Ειδικα τελευταια σπιτι μου εχω παρατηρησει τρελη ασταθεια ρευματος...

σωστο εχεις να προτεινεις καποιο η και ενα φτηνο τη δουλεια του την κανει?????

εδω θα στο προτεινει ;

εσενα τι σε πειραζει???σου χαλαω το θεμα???απλα επειδη θα παω τωρα να παρω το pc απο rma μηπως μπορουσε να μου προτεινει καποιο επειδη δεν εχω ιδεα.και αν δεις τα μισα ποστ ειναι ασχετα με το θεμα

Στο θέμα μας παρακαλώ. Αν το μισό θέμα έχει όλο άσχετα, να το στείλω στην μαύρη τρύπα;

Νέο θέμα για το UPS

Στο θέμα μας παρακαλώ. Αν το μισό θέμα έχει όλο άσχετα, να το στείλω στην μαύρη τρύπα;

Νέο θέμα για το UPS

δεν θα σου πω εγω τι να κανεις απλα ρωτησα κατι και εξηγησα γιατι το εγραψα εδω.τωρα για τα ασχετα αμα κοιταξεις θα δεις οτι εχει βαση αυτο που σου λεω,δεν εννοουσα ομως οτι γραφουμε και οτι να ναι στο συγκεκριμενο θεμα.

Δεν παίρνουμε ups γιατί για να κρατήσει ένα ups τέτοια συστήματα πρέπει να δώσουμε χοντρά φράγκα και άσε που κάνουν φασαρία.

δεν θα σου πω εγω τι να κανεις απλα ρωτησα κατι και εξηγησα γιατι το εγραψα εδω.τωρα για τα ασχετα αμα κοιταξεις θα δεις οτι εχει βαση αυτο που σου λεω,δεν εννοουσα ομως οτι γραφουμε και οτι να ναι στο συγκεκριμενο θεμα.
Φίλε, πριν από τον οποιονδήποτε, εσύ, ο δημιουργός αυτού του θέματος με τίτλο ASUS 295GTX QUAD SLI REVIEW [56K warning] θα έπρεπε να το σεβαστείς και να μην πετάς άσχετα με το θέμα πράγματα, και μάλιστα να την λές και σε moderator, που προσπαθεί να κάνει αυτό που πρέπει, τους υπόλοιπους να σεβαστουν το θέμα σου.

Το τροφοδοτικό μάλλον είχε έρθει η ωρα να αποχαιρετήσει. Δε νομίζω επειδή δούλεψε για κανα πεντάωρο στα όρια του να την άκουσε έτσι άσχημα.

Το review είναι πολύ ωραίο και μπράβο στα παιδιά για το χρόνο και την όρεξη τους. Πριν προκύψει το θέμα με το τροφοδοτικό, μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση το ss που δείχνει την κατανάλωση να φτάνει στα 875W. Προσωπικά δεν την περίμενα τέτοια κατανάλωση. Αλήθεια christara, με τη μια κάρτα μόνο επάνω, τι ενδείξεις κατανάλωσης έχεις ;

Από το review κρατάω επίσης μια ακόμα επιβεβαίωση ότι τώρα πια το sli αποδίδει. Το ίδιο μπορώ να πω και για το cf, αν και νομίζω ότι έδειξε τι μπορεί να προσφέρει λίγο νωρίτερα από το sli. Θυμάμαι τον πρώτο καιρό που γίνοταν λόγος για 30% αύξηση στις επιδόσεις, αλλά η ωρίμανση software&hardware, δείχνει να έχει ανεβάσει αρκετά αυτό το ποσοστό.

Και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε.

Φιλαρακο tamerlan η αποδοση τοσο στο SLI και στο QUAD SLI που παιξαμε η διαφορα ειναι μεγαλη και το scaling αξιοσεβαστο ωστε να αξιζει να δωσεις τα λεφτα σου....

FAR CRY 2

Απο την μια καρτα στις 2χ295 η διαφορα ηταν απο τα 70+->120+ average. Αρα μιλαμε για αποδοση της ταξεως 80% επανω

CRYSIS

Ειδικα το crysis επαιζε νερακι ακομα και με χ16 ΑΑ! Δεν μασαγε το μηχανημα. Ηταν ΜΑΓΕΙΑ να το βλεπεις να τρεχει ετσι. Το scaling εφτασε σε αποδοση 100% απο την μια 295 στις 2χ295!

-Η nvidia εχει κανει τρελη δουλεια στους drivers ακομη και οι developers οσο πανε βελτιωνουν τους κωδικες για πολλαπλες καρτες...

-Οσο για την καταναλωση ειναι και ο i7 που μασαει , μασανε και οι καρτες , και τα 875 watt δεν ειναι τρελο νουμερο....

Σε αυτα τα watt δεν δουλευει παντα full load , ειναι παιχνιδια που ενω εκαναν χρηση και των 2χ295 δεν καταλαναλωναν 875 watt, καπου 700 εαν θυμαμαι καλα. Στο vantage χτυπαγε τοσα κυριως στο test που ειναι στο διαστημα στο σημειο με τις χιλαδες πετρες στην εικονα!

Idl ηταν καπου στα 430 watt εαν θυμαμαι καλα!

-Ο φιλος christaras μπορει να με διορθωσει εαν κανω καποιο λαθος!

Φίλε, πριν από τον οποιονδήποτε, εσύ, ο δημιουργός αυτού του θέματος με τίτλο ASUS 295GTX QUAD SLI REVIEW [56K warning] θα έπρεπε να το σεβαστείς και να μην πετάς άσχετα με το θέμα πράγματα, και μάλιστα να την λές και σε moderator, που προσπαθεί να κάνει αυτό που πρέπει, τους υπόλοιπους να σεβαστουν το θέμα σου.

σεβομαι αυτο το θεμα οπως ολα σε οσα γραφω και δεν την ειπα σε κανεναν moderator ( jpavly αν φανηκε κατι τετοιο δεν ισχυει) και το θεμα το εχετε σφαξει απο την αρχη που το πρωτο και μοναδικο που λεγατε μερικοι ειναι οτι οι φωτο ειναι μεγαλες κλπ.επισης εξηγησα γιατι ρωτησα αυτο που ρωτησα,αν χρειαστουμε δικηγορο τωρα ξερουμε ποιον να ρωτησουμε.

οσο για το ups. oπως σωστα ειπε ο alexkhr το ιδιο μου ειπε φιλος απο το πλαισιο σημερα ειναι οτι αν δεν δωσεις λεφτα για ενα καλο μην τα δωσεις καθολου.ετσι εμεινα με την αλλαγη του corsair....μονο

tamerlan thanks για τα καλα σου λογια.τωρα για καταναλωση με μια καρτα με oc cpu και της 295 αν δεν κανω λαθος εχω δει πανω απο 500w σε 3d vantage.διαφορα σε frames σιγουρα υπαρχει αλλα αν κρινεις οτι πλην του crysis σε 1920χ1080 δεν παιζω καποιο παιχνιδι κατω απο 60 frames οποτε δεν θα το θεωρουσα ωριμο το quad σε αυτη την αναλυση παντα μιλαω για αποδοση/κοστος εκτος αν δεν υπαρχει θεμα κοστους για καποιον και θελει να βλεπει 100+ frames....

Τα τροφοδοτικά καίγονται κι από άλλες αιτίες κι όχι μόνο από αιχμές της τάσης που θα τα προστάτευε ένα UPS.

Ή βάζουμε sine wave στα 1500 V (το ελάχιστο) ή δεν βάζουμε καθόλου.

Αλλά θεωρώ ανόητο να αγοράσω quad SLI και να μην έχω φροντίσει να αγοράσω πρώτα ένα καλό UPS.

Μην ξεχνάμε όμως ότι το review αυτό που είδαμε έγινε με δανικό hardware.

Δηλαδή έδωσε ο sebastian την κάρτα του και δεν υπήρχε εξ αρχής quad SLI.

Αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο σε αυτό το review ήταν ότι είδαμε μετρήσεις και scaling από SLI.

Πολύς κόσμος, το φοβάται γιατί δεν το ξέρει και δεν υπολογίζει ότι έχει πλέον και αυτή την επιλογή με τους core i7.

Είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή, όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε οικονομικά.

Γιατί κατά καιρούς, πέφτουν πολύ οι τιμές στις κάρτες και η προσθήκη μια δεύτερης κάρτας συμφέρει πολύ περισσότερο από την αγορά νέου μοντέλου.

Με αυτό τον τρόπο, δίνουμε στον εαυτό μας ένα περιθώριο χρόνου μέχρι να βγει νέα τεχνολογία που πραγματικά θα έχει να προσφέρει κάτι.

Για παράδειγμα, δύο κάρτες διετίας και βάλε, 8800GTX έχουν καλύτερες επιδόσεις από μια GTX260.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.