Jump to content

ASUS 295GTX QUAD SLI REVIEW [56K warning]

christaras

Recommended Posts

ολα κομπλε λεμε,. μια χαρα επαιζαν ολα! ΚΟΛΑΣΗ 2Χ295 GTX και τα μυαλα στα μιξερ!

SEBASTIAN kai ΛΑΘΟΣ ειναι δυο εννοιες που δεν συμβαδιζουν !

approval by sebastian -> 2x295 gtx! :hehe:

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

To θεμα ειναι οτι σε 1920χ1200 τα παιζει ολα και μια 260GTX ή 4870 και θα συνεχιζει να τα παιζει μεχρι το τελος του 2009. (τιτλοι Xbox360 / Ps3)

Με το τελος του 2009 η 295GTX θα ειναι οπως η 7900GX2 μετα την εμφανιση του 8800GTX.

1) Το έτρεξες στα ίδια settings σε παραπλήσιο config ? Αν όχι, τότε μην κάνεις τέτοιες δηλώσεις γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνεις εσύ λάθος.

2) Είσαι σίγουρος ότι σε όλα τα παιχνίδια που κάνατε test έπαιζε σωστά κυρίως το Anti-Aliasing ?

Κάποια game θέλουνε "Override application setting" στο control panel της nVIDIA, άλλα θέλουνε enchance the application setting, και άλλα "application controlled" και ρύθμιση μέσα από το game.

Σε περιπτώσεις λάθους πολύ απλά δεν εφαρμόζεται το σωστό level ή και καθόλου.

4) Αυτές οι υπερβολές σου με τρελλαίνουν! ΚΟΛΑΣΗ!

ρε φιλε κοιτα το review να καταλαβεις οτι ρυθμισεις βαλαμε αυτες γραφουμε.

To θεμα ειναι οτι σε 1920χ1200 τα παιζει ολα και μια 260GTX ή 4870 και θα συνεχιζει να τα παιζει μεχρι το τελος του 2009. (τιτλοι Xbox360 / Ps3)

Με το τελος του 2009 η 295GTX θα ειναι οπως η 7900GX2 μετα την εμφανιση του 8800GTX.

ναι ξερω το εμαθα καλα το παραμυθι σε 2560χ1600 σερνονται!

αυτο τωρα που κολλαει γιατι το θεμα ειναι 2χ295 quad :tw:

ΕΛΕΟΣ! :hehe:

Nαι οπως εριξε η 280 στην 9800 gx2 .....αγρια σκονη το 9800gx2 σε 280 gtx live συνθηκες !

αυτο τωρα που κολλαει γιατι το θεμα ειναι 2χ295 quad :tw:

Βλεπω συνεχως "ΚΟΛΑΣΕΙΣ" για 2-3 χρονια θα εισαι "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" , "ΚΟΜΠΛΕ" , "ΜΙΞΕΡ"

σεβαστο.

και εγω λεω την γνωμη μου για την μια 295GTX στα 1920χ1200 ποσο μαλλον για τις 2...

καρα on topic είμαι.

ΕΛΕΟΣ! :hehe:

Ακριβως....ελεος.

ολα κομπλε λεμε,. μια χαρα επαιζαν ολα! ΚΟΛΑΣΗ 2Χ295 GTX και τα μυαλα στα μιξερ!

SEBASTIAN kai ΛΑΘΟΣ ειναι δυο εννοιες που δεν συμβαδιζουν !

approval by sebastian -> 2x295 gtx! :hehe:

ρε φιλε κοιτα το review να καταλαβεις οτι ρυθμισεις βαλαμε αυτες γραφουμε.

Ελληνικά μιλάμε και οι δύο.

Στο Crysis π.χ. τι έβαλες στο game και τι έβαλες στο control panel της nVIDIA.

αυτο που κολλαει με το topic????και με μια onboard καρτα γραφικων παιζω mame και θα παιζω μεχρι το 2020. δεν λεω σε κανεναν να παρει την 295 ουτε οτι ειναι η καλυτερη κλπ απλα τις δοκιμασαμε σε sli φαγαμε ενα 7ωρο και καναμε ενα review :bye:τοσο απλο ειναι νομιζω δλδ

αυτο που κολλαει με το topic????και με μια onboard καρτα γραφικων παιζω mame και θα παιζω μεχρι το 2020. δεν λεω σε κανεναν να παρει την 295 ουτε οτι ειναι η καλυτερη κλπ απλα τις δοκιμασαμε σε sli φαγαμε ενα 7ωρο και καναμε ενα review :bye:τοσο απλο ειναι νομιζω δλδ

Πολυ ωραια η παρουσίαση christaras :T:

Εγω απλα την γνωμη μου ειπα, εκτός αν δεν γίνεται :)

Πολυ ωραια η παρουσίαση christaras :T:

Εγω απλα την γνωμη μου ειπα, εκτός αν δεν γίνεται :)

ευχαριστω αλλα ειναι και ο sebastian. απλα τα μισα ποστ σε αυτο το θεμα ειναι ψιλοακυρα δεν λεω μονο για σενα.τεσπα δεν θα πω εγω τι θα γραψει ο καθενας απλα καλο θα ειναι να ειμαστε on topic (για να μην πεσει και καμια κοκκινη πχ ΕΓΩ εφαγα 3 σε μια μερα) :clap:

ευχαριστω αλλα ειναι και ο sebastian. απλα τα μισα ποστ σε αυτο το θεμα ειναι ψιλοακυρα δεν λεω μονο για σενα.τεσπα δεν θα πω εγω τι θα γραψει ο καθενας απλα καλο θα ειναι να ειμαστε on topic (για να μην πεσει και καμια κοκκινη πχ ΕΓΩ εφαγα 3 σε μια μερα) :clap:

παρατηρησεις κανουμε σε μια πολυ καλη προσαπθεια (και μπραβο σας για ακομα μια φορα) για το SLI το quad SLI με 295GTX την λειτουργια της VRAM και το πως χρησιμοποιειται η 1792 σαν 896 εναλλαξ και ισοδυναμει με ροη συνεχων δεδομενων σαν μια 896 (και οχι φυσικα οτι τα 896 πηγαινουν στην μιση οθονη και τα αλλα μισα στην αλλη μιση) τα μεινεκτηματα τα πλεονεκτηματα, το μελλον της 295GTX (και του quad) ποια ειναι θα μπορουσε να ειναι η συμπεριφορά των καρτων σε 2560χ1600 σε σχεση με 285GTX SLI ,που ενδεχομενως θα ενδιεφερε το αναγνωστη σε αυτην την κατηγορια, καπου μπηκε στην κουβεντα και το FSX (απο κατοχο 2 295GTX και ειπε και αυτος την γνωμη του) .....δεν νομιζω να ειναι off topic αυτα.

παρατηρησεις κανουμε σε μια πολυ καλη προσαπθεια (και μπραβο σας για ακομα μια φορα) για το SLI το quad SLI με 295GTX την λειτουργια της VRAM και το πως χρησιμοποιειται η 1792 σαν 896 εναλλαξ και ισοδυναμει με ροη συνεχων δεδομενων σαν μια 896 (και οχι φυσικα οτι τα 896 πηγαινουν στην μιση οθονη και τα αλλα μισα στην αλλη μιση) τα μεινεκτηματα τα πλεονεκτηματα, το μελλον της 295GTX (και του quad) ποια ειναι θα μπορουσε να ειναι η συμπεριφορά των καρτων σε 2560χ1600 σε σχεση με 285GTX SLI ,που ενδεχομενως θα ενδιεφερε το αναγνωστη σε αυτην την κατηγορια, καπου μπηκε στην κουβεντα και το FSX (απο κατοχο 2 295GTX και ειπε και αυτος την γνωμη του) .....δεν νομιζω να ειναι off topic αυτα.

στο κομματι που εκανα παραθεση πριν θεωρησα οτι ειναι off topic.τωρα για τα υπολοιπα συμφωνω και δεν τα θεωρω ασχετα,το πως θα συμπεριφερονται σε 3sli oι 285 2gb οταν βγει review θα το δουμε και μακαρι αν καποιος τις αποκτησει να ανεβασει ενα review σαν το δικο μας για να δουμε τι αποδοση εχουν μεχρι τοτε μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.

ολα ειναι σωστα ....δεν ειμαι χθεσινος μαν!

Δεν ρωταμε τα αυτονοειτα

Επειδή εδώ πας να βγάλεις σβέλτα δύο site του χώρου ψεύτες, κάνε μου μια χάρη και πες μου τι ρυθμίσεις είχατε στο control panel της NVIDIA.

Ρυθμίζατε τα πάντα για κάθε game ξεχωριστά ?

Εύκολο είναι.

Επειδή εδώ πας να βγάλεις σβέλτα δύο site του χώρου ψεύτες, κάνε μου μια χάρη και πες μου τι ρυθμίσεις είχατε στο control panel της NVIDIA.

Ρυθμίζατε τα πάντα για κάθε game ξεχωριστά ?

Εύκολο είναι.

δεν παει να βγαλει κανενας κανενα ψευτη ουτε υπαρχει καποιο οφελος για το review. τωρα για την διαφορα στα fps μπορει να παιζουν και λογο οι drives αν σκεφτουμε οτι τα review εχουν γινει μολις ειχαν βγει οι καρτες.τωρα για τις ρυθμισεις στο πανελ ειναι application controlled ειναι λαθος???????και φυσικα χ16 στο παιχνιδι εκτος του assasins creed που δεν εχει επιλογη απο τα παιχνιδι για aa οπτε το βαλαμε απο το control panel της NVIDIA.

δεν παει να βγαλει κανενας κανενα ψευτη ουτε υπαρχει καποιο οφελος για το review. τωρα για την διαφορα στα fps μπορει να παιζουν και λογο οι drives αν σκεφτουμε οτι τα review εχουν γινει μολις ειχαν βγει οι καρτες.τωρα για τις ρυθμισεις στο πανελ ειναι application controlled ειναι λαθος???????και φυσικα χ16 στο παιχνιδι εκτος του assasins creed που δεν εχει επιλογη απο τα παιχνιδι για aa οπτε το βαλαμε απο το control panel της NVIDIA.

Όπως είπα προηγουμένως, σε κάποια παιχνίδια δεν λειτουργεί το anti-aliasing έχοντας το στο application controlled.

Όπως είπα προηγουμένως, σε κάποια παιχνίδια δεν λειτουργεί το anti-aliasing έχοντας το στο application controlled.

και ξερεις σε ποια ισχυει και σε ποια οχι με συνδυασμο και αυτων με το guru 3d και θεωρεις οτι τα δικα μας ειναι λαθος????:sarcastic:

και ξερεις σε ποια ισχυει και σε ποια οχι με συνδυασμο και αυτων με το guru 3d και θεωρεις οτι τα δικα μας ειναι λαθος????:sarcastic:

Εγω ότι λέω το λέω με καλή διάθεση και δίχως την παραμικρή δόση ειρωνίας.

Αν εσύ αρέσκεσαι στο να χλευάζεις τον άλλον και να μην δέχεσαι την όποια κριτική ή να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

Εγω ότι λέω το λέω με καλή διάθεση και δίχως την παραμικρή δόση ειρωνίας.

Αν εσύ αρέσκεσαι στο να χλευάζεις τον άλλον και να μην δέχεσαι την όποια κριτική ή να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

δεν χλευαζω κανεναν στις ερωτησεις απανταω,εσυ ειπες ''πας να βγάλεις σβέλτα δύο site του χώρου ψεύτες'' λες και κανουμε το promotion της 295.και απαντας λες και ξερεις με τι ρυθμισεις εγιναν και τα 2 review.τωρα αν δεις τι γραφει στο guru με τις ρυθμισεις που εχουν βαλει και δεις και στο δικο μας τι ρυθμισεις εχουμε βαλει θα δεις και συ αυτο που σου λεμε εχουν τεραστια διαφορα τα αποτελεσματα δεν νομιζεις??????λεω κατι περιεργο????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.