christaras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 Σημερα ηρθε απο το σπιτι ο φιλος sebastian εχοντας μαζι του (φυσικα) την 295 gtx και δοκιμασαμε το quad sli να δουμε επιδοσεις. Μετα απο αρκετες (7 ωρες)δοκιμες ειδαμε οτι το quad sli αποδιδει και δεν ειδαμε πουθενα προβληματα. Ειδικα στο crysis και στο warhead μεγαλες διαφορες.Το scaling του quad sli ειναι πολυ καλο σε ολα τα games. In game δεν εχει καθολου διακυμανσεις στην αποδοση. Αυτο που χρειαζεται σιγουρα το setup αυτο ειναι ενας ssd δισκος.Τελος να αναφερω οτι το ολο θεμα εγινε απλα και μονο για να δουμε το quad των 295 οχι για να πεισουμε καποιον για κατι.Ελπιζουμε οτι καναμε ενα καλο review και μπορεσαμε να δωσουμε μια πληρη εικονα για τις επιδοσεις αυτων των 2 καρτων. FULL WATT POWER PC ΕΙΚΟΝΕΣ κατα την διαρκεια του bench επεσε πεινα -> Θα ξεκινησουμε: 1) ASSASIN CREED 1920X1080+X16AA+X16AF 2) CRYOSTASIS 1920X1080+AA+16AF 3) FAR CRY 2 1920X1080+X8AA 4) CRYSIS 1920X1080+X16AA 5) CRYSIS WARHEAD 1920X1080+X16AA Επισης τονιζω οτι στα bench του crysis τα minfps που αναγραφονται 20 κατι ειναι στο πρωτο δευτερολεπτο που ξεκιναει να φορτωνει η πιστα και στην διαρκεια δεν πεφτει κατω απο 45 το ιδιο ισχυει και για το crysis απο πανω.Στο παιξιμο του παιχνιδιου μεγαλη διαφορα στις εκρηξεις σε γραφικα και γενικα το παιχνιδι δεν κομπιασε πουθενα και ας ειχαμε χ16aa. Με vsync on κλειδωνει στα 50.1 frames 6) GRID ΟΛΑ FULL 1920X1080 7) VANTAGE PHYSICS NO PHYSICS στο vantage εγινε απο ενα τεστ μονο και σιγουρα με λιγο ψαξιμο θα ειιχαμε καλυτερα νουμερα.
jax7480 Μάρτιος 14, 2009 #2 Μάρτιος 14, 2009 Ωραια ολα αυτα αλλα την επομενη φορα αν εχεις φωτο με 12Megapixel βαλε εκεινες.Αυτες ειναι μικρες ή αν θελεις κατ'ευθειαν τα TIFF.
christaras Μάρτιος 14, 2009 Author #4 Μάρτιος 14, 2009 Ωραια ολα αυτα αλλα την επομενη φορα αν εχεις φωτο με 12Megapixel βαλε εκεινες.Αυτες ειναι μικρες ή αν θελεις κατ'ευθειαν τα TIFF.αλλη φορα θα στελνω πμ σε ολους να βρω τι αναλυση βολευει τον καθε ενα.τοσο κοπο εχουμε κανει ρε συ αυτο βρηκες να γραψεις??????και αν σε ενοχλει τοσο πολυ απλα μην ανοιγεις το τοπικ ρε συ
papatsonis Μάρτιος 14, 2009 #6 Μάρτιος 14, 2009 δεν ειναι θεμα τι βολευει τον καθένα, αλλά θέμα χρηστικότητας... να περιμενεις να φορτωσουν ποσα mb για να δουμε τι..? να κρίνουμε το IQ της nvidia..(εν τελει..) ? ελεος δηλαδή... περιμενω πως και πως ποτε θα ποσταρε-τε το 3ο... thread με HQ ss (το 1ο ηταν με τα ss του crysis).Οn topic: , απο micro-stuttering πως πανε οι 4 πυρήνες? γιατι άλλο το bench , και αλλο το κανονικό gaming..
christaras Μάρτιος 14, 2009 Author #7 Μάρτιος 14, 2009 ναι, ομως δεν εχουν ολοι 37'' και 42'' απλα ειναι μερικες φωτο απο τη ψηφιακη για αυτο βγαινουν ετσι. micro-stuttering δεν ειδαμε πουθενα,thread με HQ ss???????????????
NIKOSE Μάρτιος 14, 2009 #8 Μάρτιος 14, 2009 Tωρα ειδα καλα τις φωτογραφιες.Το sli bridge δεν χρειαζεται?? Δεν το ειδα..Καινουργια η 295 της ASUS??Οι μακαροναδες καλες??
ChSin7 Μάρτιος 14, 2009 #9 Μάρτιος 14, 2009 Το sli bridge δεν χρειαζεται?? Δεν το ειδα.. Καινουργια η 295 της ASUS??Χρειάζεται δες την φώτο (3072χ2304 ) με το pc αναμμένο.Βάλε στον τίτλο 256K warning
BUSBAS Μάρτιος 14, 2009 #10 Μάρτιος 14, 2009 Ρε συ Χρηστάρα γιατί με τρελαίνεις?? Κατ αρχήν τα σέβη μου και στους δυο για την πολύ όμορφη δουλειά που κανατε!!! :worship: Απο κει και πέρα ομως τι να κανω ρε φίλε περιμένω τη μητρικούλα να έρθει , σε x38 δε μπορώ να κάνω και πολλά.....τι να πουν και οι καημένες οι καρτούλες που καθονταιεδώ διπλα μου και περιμένουν μια φιλόξενη στέγη? Μετα απο αυτό που παρουσιασατε πάντως εδω ανυπομονω να τις φορέσω επιτέλους!!!! Τα λέμε σύντομα με τη συνεχεια του θέματος
christaras Μάρτιος 14, 2009 Author #11 Μάρτιος 14, 2009 Tωρα ειδα καλα τις φωτογραφιες.Το sli bridge δεν χρειαζεται?? Δεν το ειδα..Καινουργια η 295 της ASUS??Οι μακαροναδες καλες??οι μακαροναδες πολυ καλες ναι καινουργια η 295 η μια
christaras Μάρτιος 14, 2009 Author #12 Μάρτιος 14, 2009 Ρε συ Χρηστάρα γιατί με τρελαίνεις?? Κατ αρχήν τα σέβη μου και στους δυο για την πολύ όμορφη δουλειά που κανατε!!! :worship: Απο κει και πέρα ομως τι να κανω ρε φίλε περιμένω τη μητρικούλα να έρθει , σε x38 δε μπορώ να κάνω και πολλά.....τι να πουν και οι καημένες οι καρτούλες που καθονταιεδώ διπλα μου και περιμένουν μια φιλόξενη στέγη? Μετα απο αυτό που παρουσιασατε πάντως εδω ανυπομονω να τις φορέσω επιτέλους!!!! Τα λέμε σύντομα με τη συνεχεια του θέματος να σαι καλα ρε φιλε εισαι και ο μονος που δεν εκραξε και εγραψε κατι θετικο για το 7ωρο που φαγαμε
Athens2004 Μάρτιος 14, 2009 #13 Μάρτιος 14, 2009 Απο θερμοκρασιες πως πανε οι 2 μαζι ? την παλευουν καθολου η μπα ?
BUSBAS Μάρτιος 14, 2009 #14 Μάρτιος 14, 2009 να σαι καλα ρε φιλε εισαι και ο μονος που δεν εκραξε και εγραψε κατι θετικο για το 7ωρο που φαγαμε Φίλε μου αν περιμένεις οι κάποιοι να εκτιμήσουν τη δουλειά που κάνεις τότε θα πεθάνεις παραπονεμένος!!!!!Σημασία έχει να περάσατε εσείς καλά και να βγάλατε ασφαλής συμπεράσματα για το μέλλον!!!Συνέχισε ετσι και μη μασάς!!!
alexkhr Μάρτιος 14, 2009 #15 Μάρτιος 14, 2009 Νομίζω εδώ ο ι7 δείχνει τα δόντια του. Δεν πιστεύω πως ένας C2Q θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα!
REDLADY Μάρτιος 14, 2009 #16 Μάρτιος 14, 2009 η υσχις εν τη ενωση.μπραβο παιδες.ασχετο=η μακαροναδα ελεγε ?:drool:
christaras Μάρτιος 14, 2009 Author #17 Μάρτιος 14, 2009 Φίλε μου αν περιμένεις οι κάποιοι να εκτιμήσουν τη δουλειά που κάνεις τότε θα πεθάνεις παραπονεμένος!!!!!Σημασία έχει να περάσατε εσείς καλά και να βγάλατε ασφαλής συμπεράσματα για το μέλλον!!!Συνέχισε ετσι και μη μασάς!!!τελικα ετσι ειναι και οχι δεν μασαω εγω με τον σεμπαστιαν περασαμε μια χαρα και ειδαμε επιτελους τι κανουν 2χ295.τωρα το δικο μου σημερινο συμπερασμα οτι αξιζει το quad στο crysis,far cry2 και cryostasis αλλα χωρις εναν ssd δεν ειναι ολοκληρωμενο το συστημαη μακαροναδα ελεγε.......Απο θερμοκρασιες μια χαρα μεγιστο 82 βαθμους με 1.2 ρευμα
sebastian Μάρτιος 14, 2009 #18 Μάρτιος 14, 2009 Γυρισα και εγω σπιτι επιτελους! Με τον Χρηστο περασαμε υπεροχα, πολυ λιωσιμο με τις καρτες...Φοβερη και η μακαρανοδα! Εχω να πω οτι το quad αποδιδει και μαλιστα φιλε busba που οπως εμαθα εχεις δυο απο αυτες και εσυ απλα ακομα δεν εχεις ολο το συστημα να το δοκιμασεις, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ! Δεν παρατηρησα κανενα προβλημα οπως μου επαιζε η μια μονη της 295 gtx ετσι παιζει και 2χ295gtx....Οσο για το crysis προσωπικα δεν το παιζει απλα το καταπινει και καλα κανει ο φιλος christaras που τονιζει για το Minfps γιατι απλα δεν ισχυει , ειναι οταν ξεκιναει το παιχνιδι μετα απλα ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ FPS! Kαλα οσο για τα υπολοιπα παιχνιδια ΧΑΒΑΛΕ ! Καποια site και χρηστες εδω μεσα μιλησαν για προβληματα, εγω με τον χριστο 7 ωρες λιωσαμε και δοσαμε προσοχη στο πως συμπεριφερονται μεσα στα παιχνιδια, εχω να πω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. Oι καρτες με 80% το φανακι με 1.20 ρευμα που δωσαμε δεν ανεβασε temps πανω απο 85...
Maximus Μάρτιος 14, 2009 #19 Μάρτιος 14, 2009 Πρέπει όμως να κάνεις δοκιμές και σε 2560, για να καταλάβεις τι εννοώ Είναι λίγη η μνήμη της δυστυχώς, ώστε να αντέξει τις αναλύσεις αυτές. Γι αυτό και αρχίζουν τα micro-stuttering να φαίνονται έντονα εκεί, γι αυτό και κάποιοι τίτλοι γονατίζουν εκεί. Αν μπορέσω, θα κάνω μια προσπάθεια να καταφέρουμε να παίξουμε και με την 30άρα, για να δούμε κι εκεί τι παίζει
ChSin7 Μάρτιος 14, 2009 #20 Μάρτιος 14, 2009 Oι καρτες με 80% το φανακι με 1.20 ρευμα που δωσαμε δεν ανεβασε temps πανω απο 85...Από θόρυβο τι έλεγε ? Η θερμοκρασία του κουτιου ? Κλειστό το είχατε το κουτί ή ανοιχτό ?Η μακαροναδα ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.