paoktothebone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 Eχω συνδεσει 2 μονιτορ στο πισι μου και αυτη την στιγμη βλεπω οτι ενεργεια κανω και στις 2 ο8ονες...Αυτο που 8ελω να κανω ειναι να δειχνω στην μια ενα φοντο και στην αλλη να δουλευω στα windows...Aνα χρονικα διαστηματα η ο8ονη που δειχνει το φοντο 8ελω να παιζει καποιο βιντεο και μετα να ξαναπαιζει το φοντο....Πως μπορω να το κανω αυτο...Χρησιμοποιω windows xp και η καρτα μου ειναι η Saphire Radeon x300se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoktothebone Μάρτιος 14, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Tελικα καταφερα να φαινεται το φοντο που η8ελα αλλα τωρα 8ελω να μα8ω να περναω να παιζει το βιντεο...Βαζω να παιζει ενα βιντεο στην κυρια ο8ονη αλλα στην 2η παραμενει το φοντο...Η δευτερη ο8ονη ειναι επεκταση της πρωτης...Δηλαδη ετσι το ρυ8μισα απο τις επιλογες στα windows xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnk_gr Μάρτιος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Η επιτάχυνση γραφικών από τα Windows στα XP παίζει μόνο σε ένα display (το primary). Αν απενεργοποιήσεις επιτάχυνση γραφικών από τον player σου θα σου παίξει κανονικά, ίσως όμως με χειρότερα χρώματα και μεγαλύτερο cpu usage.Γενικά θα το βρεις στο Control Panel-> Display -> Settings-> Troubleshoot -> Hardware AccelerationΣτο VLC p.x. στα Preferences -> Video -> Accelerated Video Ouputκ.ο.κ.Νομίζω στα sVista δεν υπάρχει αυτό το πρόβληματάκι αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Καλημέρα σας,έχω κι εγώ 2 οθόνες σε ένα PC με Vista Ultimate x64 και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει, να προτείνει κάποιο πρόγραμμα το οποίο προσθέτει taskbar στην δεύτερη οθόνη και γενικά διευκολύνει κάποιες λειτουργίες. Ενιαίο wallpaper και στις 2 οθόνες κοκ.Είπα να μην ανοίξω καινούριο θέμα, αφού πιστεύω είναι σχετικό.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Καλημέρα σας,έχω κι εγώ 2 οθόνες σε ένα PC με Vista Ultimate x64 και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει, να προτείνει κάποιο πρόγραμμα το οποίο προσθέτει taskbar στην δεύτερη οθόνη και γενικά διευκολύνει κάποιες λειτουργίες. Ενιαίο wallpaper και στις 2 οθόνες κοκ. Είπα να μην ανοίξω καινούριο θέμα, αφού πιστεύω είναι σχετικό. Ευχαριστώ. UltraMon, αλλά δεν είναι δωρεάν Δεν έχω δει καλύτερο προγραμαματάκι για την δουλειά αυτή, το χρησιμοποιώ πάνω από 2 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Ευχαριστώ, θα το ψάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Δεν έχεις δει καλύτερο γιατί δεν υπάρχει καλύτερο UltraMon rules απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. θα ηθελα τις 2 οθονες που εχω να τις φτιαξω σαν μία. δλδ δεν θελω επεκταση αλλα θελω να τις κανω σαν να ναι μια μονη της. γινεται να το κανω? να επισημανω πως η μια ειναι 20αρα(1680x1050) και η αλλη 19αρα(1440x900). ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 13, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Σαν μια...? Το ultramon το δοκιμασες μηπως κανει για αυτο που θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 οχι, τι ειναι?προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.