noone85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2009 Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Έχω την προαναφερόμενη DFI και έχω πρόβλημα που ζητά άμεση επίλυση. Λόγω του ότι το chipset ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες σε κατάσταση OC συν του ότι ο θόρυβος του ανεμιστήρα του κοντεύει να μου σπάσει τα νεύρα, θέλω να αλλάξω την ψύκτρα του chipset. Αλλά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Το chipset είναι πλάγια από την PCI-X και κάτω από την κάρτα γραφικών(δείτε στην επισυναπτόμενη εικόνα). Έτσι δεν χωράει να μπει άλλο (αξιόλογο) cooler. Έχω ένα chipset cooler της Thermaltake που μου έχει μείνει από παλιά http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000750&id=C_00000751&name=Extreme+Spirit+II+&ov=n&ovid= αλλά δεν χωράει να μπει. Ίσως να χώραγε εάν του λύγιζα τα heatpipes. Αλλά φοβάμαι μήπως μειωθεί η αποτελεσματικότητά του μετά. (Στην προηγούμενη μητρική που το είχα εκτός του ότι έκανε τρομερή δουλειά, ήταν και αθόρυβο) Σας παρακαλώ προτείνετέ μου καμιά λύση γιατί καίγομαι και εγώ και το chipset μου... ΥΓ Please μην μου πείτε για υδρόψυξη καθώς έχω προσωπικούς λόγους που δεν θέλω να βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Eγω ειχα παρει μια HR05 sli απο thermalright για αυτη τη mobo και σε συνδυασμο με εναν 70αρη ειδα μεχρι και 14 βαθμους κατω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoramix3519 Μάρτιος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 γνωμη μου βεβαια αν τα στραβωσεις λιγο δεν παθαινει τιποτα τα εχω στραβωσει και εγω στην ψυκτρα που εχω βαλει στη καρτα γραφικων αλλα ενταξει μην τα κανεις και κομπο εννοειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 14, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 spH3RiCal, thanks για την πληροφορία. Μήπως ξέρεις που να την βρω; Την έχει ακόμα κάποιο ελληνικό κατάστημα; Επίσης, τι ανεμιστήρα μπορεί να πάρει πάνω;Φίλε panoramix αν δεν καταφέρω να βρω την ψύκτρα που ανέφερε ο spH3RiCal, σίγουρα θα προσπαθήσω να στραβώσω τα heatpipes. Έτσι κι αλλιώς κάθεται. Και να θυσιαστεί στον βωμό του overclocking δεν πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Δεν τιθεται θεμα αν λυγισεις τις ζεστες-πιπες.Το θεμα ειναι να μην τις σπασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την vga στην κάτω pcie για να σου αφήσει χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=573http://www.checkmate.gr/products.php?cid=9Τα IFX παιρνουν πανω 8αρι, τα απλα 7αρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 14, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 Ευχαριστώ πολύ spH3RiCal. Για την IFX θα πάω με τον 8άρη μιας και η τιμή είναι ψιλοκαλή.Φίλε Spyrious θα το έκανα, αλλά δεν γίνεται λόγω του SLI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.