racer Μάϊος 5, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Ήρθε ο Harmannn !! :D Sorry για την κάκιστη φωτο, αλλά δεν είχα χρόνο για τρίποδο Τον πήρα από e-bay Γερμανίας, καινούριο με 450€ + 32€ τα μεταφορικά. Στην Ελλάδα, το φτηνότερο μαγαζί τον έχει.. 630€..:suicide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 5, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 560 τον ειχα αγορασει εγω απο τα media markt με ελληνικη εγγυηση αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Καλοριζικος φιλε μου και φροντισε απλα να του περασεις το τελευταιο fw.Να εισαι σιγουρος οτι πηρες τον καλυτερο στην κατηγορια του.Καλες ακροασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 5, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Ευχαριστώ, καλός φαίνεται μέχρι τώρα.. Υπάρχει ένα θεματάκι με το FW Update.. Επειδή το laptop δεν έχει RS-232, κάτι σαν αυτό της εικόνας θα παίξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 6, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 ολοι με usb μετατροπεα κανουν την ουλεια,το ιδιο και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Μάϊος 7, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 τι τον θες την RS-232? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 7, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Για να αναβαθμίσω το firmware. Παρήγγειλα αυτό το καλώδιο, ελπίζω να δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.