j.browning Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 γεια σας!χτες εβαλα μια καινουρια καρτα γραφικων και οθονη στον υπολογιστη μου!ημουν μεσα στην τρελη χαρα.μεχρι που καταλαβα οτι τωρα η καμερα δεν παιζει.οταν παω να ανοιξω το προγραμμα της μου βγαζει μυνημα fail load skin.οταν κανω βιντεοκληση απο το μεσαντζερ μου βγαζει σφαλμα και μου το κλεινει.καπου στο manual της καμερας ελεγε να μικρηνω το hardware acceleration.το εκανα αλλα τιποτα.τι να κανω παιδια? καμια ιδεα?τι φταιει η καρτα?η η οθονη?(η καμερα ειναι πολυ παλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 σβησε τους drivers της καμερας και ξαναπερνα τουςκαι δοκιμασε και σε αλλο usb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.browning Μάρτιος 14, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 το εχω κανει πολλες φορες φιλε μου αλλα δυστηχως τιποτα.εψαξα στο νετ για καινουριους drivers αλλα δεν βρηκα τιποτα.το μοντελο ειναι creative web cam wdm N10225 model no: PD1001αν μπορουσατε να μου βρισκατε update για το προγραμμα της και τους drivers ισως να το λυναμε το προβλημα.ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 sto device manager τι error σου βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.browning Μάρτιος 14, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 anebazo mia foto poy ta leei ola pisteyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 δοκιμασες σε αλλο usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.browning Μάρτιος 14, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 nai se alla 2 alla ti shmasia mporei na exei ayto?to problhma moy to bgazei kai xoris na exo syndemenh thn kameraepishs otan pernao to programmasto telos ths egkatastashs moy bgazei eikona apo thn kamera mexri na to kleiso kai na prospathiso na to xana anoixo.kai ayto einai poy me problhmatizei perisotero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 δε μπορω να βγαλω ακρηκαι λες οτι το προβλημα δημιουργηθηκε απο τη στιγμη που εβαλες πανω τη καρτα γραφ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.browning Μάρτιος 14, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 ναι.και την οθονη. νομιζω κατι καταφερα τουλαχιστον εντοπισα σιγουρα το προβλημα οι drivers ειναι ενταξει με το προγραμμα ειναι το προβλημα αλλιως δεν θα εδειχνε ποτε τιποτα.και γιαυτο κατεβασα το webcam monitor 5.1 και η καμερα δουλευει κανονικα.το μονο(και σημαντικοτερο) που δεν εχω δοκιμασει ειναι αν παιζει στο msn γιατι εκει την θελω.αλλα τωρα που το καταφερα αυτο δεν ειναι κανεις συνδεμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 15, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.browning Μάρτιος 15, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 ολα καλα μεγαλε!ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paok ole Ιούνιος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 γεια και απο εμενα εχω ενα προβλημα το netbook μου Δεν βλεπει τη web camera . Oυτε στη διαχείριση συσκευών . Πουθενά.Έκανα επανεγκατάσταση των drivers της κάμερας αλλα παλι τίποτα.Το netbook ειναι σχετικα καινουργιο,6 μήνες απο την αγορά. ΥΓ ειχα καιρο να τη χρησιμοποιήσω. ευχαριστω χρειαζομαι βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paok ole Ιούνιος 5, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 γεια και απο εμεναεχω ενα προβλημα το netbook μου Δεν βλεπει τη web camera . Oυτε στη διαχείριση συσκευών . Πουθενά.Έκανα επανεγκατάσταση των drivers της κάμερας αλλα παλι τίποτα.Το netbook ειναι σχετικα καινουργιο,6 μήνες απο την αγορά. ΥΓ ειχα καιρο να τη χρησιμοποιήσω. ευχαριστω χρειαζομαι βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.