Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αν μπορεις να το βαλεις 2ο στο συστημα σου τοτε μπορεις και με αυτο:

OCZ Toolbox for Sandforce based SSD drives. (Agility2, Vertex2, Vertex2 Pro, Vertex-LE)

Καλο φαινεται αλλα υπαρχει και αυτο εδω το αρθρο:

Secure Erase With bootable CD/USB Linux

Eγω εκανα HDD erase αλλα παλι τα ιδια χαμηλα αποτελεσματα εχω.

Το εκανα ομως με το Acronis, και εγραψα μηδενικα σε ολο το δισκο 2 φορες, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια;

Eγω εκανα HDD erase αλλα παλι τα ιδια χαμηλα αποτελεσματα εχω.

Το εκανα ομως με το Acronis, και εγραψα μηδενικα σε ολο το δισκο 2 φορες, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια;

Οχι... αυτο ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσες να κανεις για τον ssd. Κανε secure-erase απο boot cd...

Τι τρξιμο και αυτο.

Αφου καταφερα να τρεξω το HDD erase (ηθελε IDE mode) τωρα μου λέει οτι ο δισκος εχει freeze lock απο το BIOS (ΑΤΑ Security Feature Set)

shutdown->αφαίρεσε το sata καλώδιο από τον ssd->boot το hdderase και πριν πατήσεις hdderase κούμπωσε το sata καλώδιο.

Έφτασαν τα OCZ Vertex 2, 25nm

Η OCZ ανέφερε ότι τα 25nm ssd έχουν τις ίδιες επιδόσεις με τα 34nm αλλά θα κοστίζουν 5% λιγότερο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 34nm chip έχουν αντοχή 5,000 cycle και τα 25nm chip μόλις 3,000 cycles (link) τότε δεν συμφέρει.

Τα 25nm είναι διαθέσιμα εδώ:

OCZ VERTEX 2 25NM EDITION SSD SERIES INSTOCK NOW! - Overclockers UK Forums

Λιγο που το ειχα ψαξει, καταλαβα οτι τα ubuntu πλεον κανουν align απο μονα τους. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αν μαθεις κατι, ενημερωσε γιατι με ενδιαφερει και μενα το θεμα :)

Να ρωτήσω λίγο κάτι ίσως χαζό;Θέλω να βάλω τα ububtu στον vertex.Align μπορώ να κάνω απο windows ή πρέπει να κάνω απο linux;

Λιγο πιο πανω ειναι το λινκ.

Guide Secure Erase With bootable CD/USB Linux.. Point and Click Method

Λογικα σε βολευει.

Λιγο πιο πανω ειναι το λινκ.

Guide Secure Erase With bootable CD/USB Linux.. Point and Click Method

Λογικα σε βολευει.

Πολύ καλό το λινκ.Αλλά αυτό κάνει μόνο erase, ή κάνω λάθος;Δεν χρειάζεται να κάνω και align;Τα ubuntu 10 θέλω να βάλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.