Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

δεν υπαρχει προβλημα...αρκει να βρουμε καποιον με εταιρικο αφμ και να κανουμε ομαδικη :hehe:

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

και αρχίζει το γαιτανάκι πτώσης τιμών από Πλαίσιο-eshop ευρώ -ευρώ κάθε 2 μέρες .....

Samsung PB22-J 128GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (MMCRE28G5MXP-0VB)

Capacity: 128GB

- Read: Up to 220MB/sec

- Write: Up to 200MB/sec

- NAND Flash: Multi-Level Cell (MLC)

- Interface: SATA-II

- Low Power Consumption

- Lightweight (80g)

- Shock Resistant

- Warranty: 2 Years

Απο overclockers.co.uk Με 310 ευρω και ΤΕΛΟΣ!

O Δισκος αυτος πρεπει να σπερνει!

sebastian υπάρχει άλλο thread για τους samsung και λένε εκεί τα παιδιά πως ίσως δεν πηγαίνει τόσο καλά..

Aυτό όμως είναι το thread των Vertex!

Μωρέ έχει στο αμερικάνικο ebay vertex με 200 bucks αλλά ποιος παίζει με το τελωνέιο? :giveup:

Αυτούς τους Super Talent τους είχε κάποτε και το realta.ie αλλά δεν ήξερα κατά πόσο να τους εμπιστευτώ.. ίδιοι δλδ με τους vertex? Όπως λέμε intel <-->kingston?

Παιδιά αξίζει να πάρω 4 x OCZ Vertex 30 να τους βάλω σε Raid 0 στο intel raid της MSI Eclipse μου; Ψήνομαι άγρια! :D :D

Καλύτερα μου προτείνεις να πάρω 2 x 60 vertex; Πίστευα απλά ότι θα έχω πολύ καλύτερα write rates k read rates. Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις ;)

2x60 είναι καλύτερα λόγο μεγαλύτερης χωρητικότητας (120GB) και επίσης αν κάποια στιγμή πάρεις κάποιον καλύτερο ssd, τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για κάποια άλλη δουλειά...

Από την άλλη επειδή οι 2x60 Vertex έρχονται 200€ ακριβότερα (~500€), από έναν X25-M 80GB (~300€), θα προτιμούσα τον δεύτερο... ναι μεν θα έχεις μικρότερη ταχύτητα στα sequential, αλλά ο intel δεν παίζεται... επίσης μελλοντικά (ή τώρα αν τα 100€ δεν είναι θέμα) να κάνεις ένα raid0 από δυο X25-M (~600€)...

3 full, στα 666Mb/sec φρακάρει.

Με τους Χ25-Μ/Ε είναι 2+ το όριο (220Mb/sec o Vertex & 250Mb/sec οι X25)

220 και 666, κουτί η ocz... (edit: μάλλον τρίγωνο και μάλιστα ισόπλευρο)

Επί του θέματος, tasoslai, αφού σε βλέπω διατεθειμένο να τα ακουμπήσεις, σκέψου και τους X25-M... είναι 50€ ακριβότερος (τιμές πλαισίου λέω) από τον vertex, αλλά είναι 20GB περισσότερα και έχει καλύτερες επιδόσεις στα random...

Διάβασε και τα κάμποσα threads εδώ μέσα και αποφάσισε...

Μάλλον κλίνω περισσότερο για 3 x ocz 30gb επειδή θα τους έχω για λειτουργικό και προγραάμματα! Με το που θα τους πάρω κ θα τους βάλω τα καινούρια firmware θα ανεβάσω screenshots από HDTune.. Thanks σε όλους.

αυτό το ξέρεις ή εικάζεις?
Εσύ τι λές ? UltraDrive - GX Firmware Update (For UltraDrive ME and UltraDrive LE) version 1370

@TASOSLAI: Check το φορουμ τις OCZ αν η trim θα δουλέψει κάτω από 64βit λειτουργικό αν έχεις ή έχεις σκοπό να εγκαταστλήσεις τέτοιο και αν θα δουλέψει σε raid setup.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.