Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
ρε σεις πως κλείνω τα defrag και τα υπόλοιπα έψαξα και στον λάμπη αλλα δεν βρήκα κάτι

τον εχω πόσο καιρό έτσι μην τον ριμάξω τώρα που πάει καλά...

αν εχεις xp δεν κανουν αυτοματο defrag

αρκετες πληροφοριες και γενικοτερα για τη χρηση εγκατασταση του ssd

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61708&page=2

αν εχεις xp δεν κανουν αυτοματο defrag

αρκετες πληροφοριες και γενικοτερα για τη χρηση εγκατασταση του ssd

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61708&page=2

Παντως αν κατεβασεις το TweakUI, general> εχει μια ειπλογη optimize hard disk when idle.. αυτο μου ακουγεται σαν defrag, δεν ξερω αν ειναι ενεργοποιημενο default ομως..

Παντως αν κατεβασεις το TweakUI, general> εχει μια ειπλογη optimize hard disk when idle.. αυτο μου ακουγεται σαν defrag, δεν ξερω αν ειναι ενεργοποιημενο default ομως..

συνηθως δεν ειναι για ελεγχο δεν πρεπει να υπαρχει η καταχωρηση η να εχει τιμη ο

system Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OptimalLayout]

Value Name: EnableAutoLayout

Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)

Value Data: (0 = disabled, 1 = enabled)

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω αλλον εναν OCZ Vertex Series 30 GB και να τον ζευγαρωσω με τον αυτον που εχω τωρα.Να αγορασω?Θα δω διαφορες?Να βαλω xp 32 ή 64?stripe?που το δηλωνω?

Παιδεια σκεφτομαι να αγορασω αλλον εναν OCZ Vertex Series 30 GB και να τον ζευγαρωσω με τον αυτον που εχω τωρα.Να αγορασω?Θα δω διαφορες?Να βαλω xp 32 ή 64?stripe?που το δηλωνω?

Ειμαι μεγαλος fan των ποστ σου.:T:

Μολις πηρα το τελευταιο 30αρι απο το eshop στα 129 ευρω (o οποιος φορουσε 1.3 firmware απο τη μαμα του).Τι πραμα ειναι τουτο ρε παιδια;:jump:

MB: Gigabyte GM33M - S2 (G33 chipset,ICH9R με τους τελευταιους drivers που μπορεσα να βρω)

Core 2 duo 2.66Ghz

Ram Kingston 2GB dual channel 667Mhz

Asus 8600GT

OCZ Vertex 30GB 64MB cache (64k cluster)

WD 500GB 16MB cache (scratch disk)

Και παει σαν διαολος με ολα τα tweak που μπορεσα να βρω, συν του οτι τρεχει Zone Alarm Extreme Security, Spyware Doctor ταυτοχρονα, και Spybot. Φρεσκια εγκατασταση XP SP2, με ολα τα updates που υπαρχουν εκει εξω.

EDIT: Μολις εγκατεστησα το Maya 2009 Unlimited και ανοιξε σε 9.40 δευτερολεπτα...:-O Με το προηγουμενο setup που ειχα ανοιγε σε 1-1.5 λεπτο...

EDIT 2: Μολις ανοιξα το Photoshop με πηρανε τα γελια... Χωρις κανενα plugin και scratch τον WD ανοιξε σε 5 δευτερολεπτα....

Επισυναπτω δυο φωτο, η μια απο τον OCZ (21GB ελευθερα) και η αλλη απο τον WD 500GB (για κλαμματα η διαφορα...)

Δηλαδη ρε παιδες σε RAID 0 πως παει;;;

post-3798-1416074068,1526_thumb.jpg

post-3798-1416074068,3296_thumb.jpg

OCZ is excited to reveal for the first time the OCZ “Colossus” one terabyte SSD prototype, in a new 3.5” form factor to be a truly viable flash-based solution for desktops without the need for converter brackets.

με αφορμή αυτό που ποσταρε η chsin7 στο thread για τους Intel SSD

http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3608

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.