Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
ποσο τον ειχε?

τωρα τον εχει 129...

αν δεν κανω λαθος τον αγορασες (?)

τι λειτουργικο εβαλες και ποσο χωρος μενει?

το ειχε 134,01.Πριν την προσφορα ηταν 170(νομιζω).Ναι τον εχω.Δεν εχω προβλημα με τον χωρο.Εχω ΧΡ με 2 παιχνιδια και εχω σχεδον 20 GB.Μονο με το λειτουργικο 26 gb γεματα.

το ειχε 134,01.Πριν την προσφορα ηταν 170(νομιζω).Ναι τον εχω.Δεν εχω προβλημα με τον χωρο.Εχω ΧΡ με 2 παιχνιδια και εχω σχεδον 20 GB.Μονο με το λειτουργικο 26 gb γεματα.

Ωραια... ευχαριστω... αν και διαβασα οτι οι ssd ειναι σχεδιασμενοι για λειτουργικο σαν τα win7 και στα ΧΡ ειναι λιγο επιφοβα...

Ωραια... ευχαριστω... αν και διαβασα οτι οι ssd ειναι σχεδιασμενοι για λειτουργικο σαν τα win7 και στα ΧΡ ειναι λιγο επιφοβα...

Τα 7 είναι σχεδιασμένα για SSD, οι SSD είναι σχεδιασμένοι για όλα τα λειτουργικά ;)

H OCZ ανακοινώνει νέα σειρά Vertex TURBO (η επόμενη θα είναι η ιντερκουλερ :p) που θα είναι η Vertex σειρα με overclocked controler και SDRAM στα 180 (απο 166) Mhz (άρχισαν τα όργανα ?)

OCZ is overclocking the Barefoot NAND flash controller and the SDRAM cache in order to achieve additional performance. Regular Vertex drives have 64MB of SDRAM clocked at 166MHz, but Vertex Turbo drives will have them clocked at 180MHz.

Το καλό νέο είναι οτι η εγγύηση στις σειρές SUMMIT & Vertex από τα 2 χρόνια ανεβαίνει στα 3 :D

πηγή : http://www.dailytech.com/OCZ+Announces+Vertex+Turbo+Series+Extends+Warranty+on+All+Vertex+and+Summit+SSDs/article15629.htm

H OCZ ανακοινώνει νέα σειρά Vertex TURBO (η επόμενη θα είναι η ιντερκουλερ :p) που θα είναι η Vertex σειρα με overclocked controler και SDRAM στα 180 (απο 166) Mhz (άρχισαν τα όργανα ?)

Το καλό νέο είναι οτι η εγγύηση στις σειρές SUMMIT & Vertex από τα 2 χρόνια ανεβαίνει στα 3 :D

πηγή : http://www.dailytech.com/OCZ+Announces+Vertex+Turbo+Series+Extends+Warranty+on+All+Vertex+and+Summit+SSDs/article15629.htm

Σφιξτε τα timings λεμε...

2-2-5-2-7-12-2-2-1 και trtw στον ασσο καρφωτα!! :dance3:

αμα δεν μπερδευτουν και οι ιδιοι με τόσα μοντέλα .... είπαμε ανοιχτα μυαλά .... δοκιμες σε controller αλλα διαλέγουμε ενα δυο μοντέλα αυτα που δουλεύουν ... (ακόμα γελάω με τους apex και τις τιμές τους). και οι agility (= vertex με πιο αργα τσιπακια) έχουν ίδιες σχεδόν με vertex

Να κανω μια ερωτηση...

Φανταζομαι οτι πολλοι απο εσας που κανατε το βημα στους ssd ειχατε προηγουμενως raptorες. Θα ηθελα να ρωτησω αν η διαφορα που ειδατε απο τη μεταβαση σε ssd ειναι ιδια η' μεγαλυτερη απο την μεταβαση σε raptor. Δηλαδη , ποια θεωρειτε την καλυτερη σας κινηση , την αγορα raptor (σε σχεση με τον προηγουμενο μηχανικο) η' ssd (σε σχεση με raptor) ;

Ρωταω γιατι ειμαι ενα βημα πριν την αγορα ενος vertex 30gb , αλλα δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν το αξιζει. Παντως , προσωπικα , μπορω να πω οτι εχω ψιλομετανιωσει τα χρηματα που εδωσα για τον velociraptor , καθως η αυξηση των επιδοσεων δεν ηταν ιδιαιτερα εμφανης.

Περασα χθες το 1.3, ειδα λιγο καλυτερα νουμερακια σε σχεση με το 1.1 που ειχα, επισης υποτιθετε οτι εχει και ενα feature που λεγετε "garbage collector" που βοηθαει στο να μην εχουμε πτωση στην αποδοση με τον καιρο.

@billy23, η διαφορα raptor->ssd ειναι μεγαλυτερη απο την διαφορα 7200rpm->raptor κατα την γνωμη μου.

@billy23, η διαφορα raptor->ssd ειναι μεγαλυτερη απο την διαφορα 7200rpm->raptor κατα την γνωμη μου.

αυτό είναι βέβαιο! από 7200 σε veloci δεν κατάλαβα σχεδόν τπτ

όταν πήγα σε SSD η διαφορά ήταν παραπάνω από εμφανής :beer:

αυτό είναι βέβαιο! από 7200 σε veloci δεν κατάλαβα σχεδόν τπτ

όταν πήγα σε SSD η διαφορά ήταν παραπάνω από εμφανής :beer:

τι να πω και γω που πηγα απο PATA σε SSD.

Παδεια ξερετε τι πεζει με τους OCZ Vertex Turbo Series?

Κοιτα 7 μυνήματα πιο πάνω (#388)

ναι για επιδοσεις?Εψαξα αλλα δν βρηκα.

Και κατι τελειως ασχετο.Ξερετε τι οριο εχει το nforce4 (mb/s)?

Οπως το ichxr που εχει 666, αυτο τι εχει?

ναι για επιδοσεις?Εψαξα αλλα δν βρηκα.

...

Ουτε εγω εχω πετυχει κατι. Αμφιβαλλω ομως αν θα εχει σοβαρη διαφορα, το overclock που εχει γινει ειναι ελαχιστο, ακομα και αναλογη να θεωρησουμε οτι θα ειναι η αυξηση θα ειναι της ταξης του 10%.

Και εντυπωσεις απο το "idle time garbage collection".

Μολις πηρα στα χερια μου εναν ocz vertex 32gb. Αυριο θα περασω τα windows 7 x64 και θα γραψω εντυπωσεις.

Απο οτι εχω διαβασει τα windows 7 εντοπιζουν αυτοματα τον ssd. Ισχυει αυτο ; Πρεπει να προσεξω κατι κατα το forrmat στην εγκατασταση π.χ. να ορισω clusters ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.