Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Έχεις κανα μηχανικό δίσκο πέρα από τον SSD ?

Επίσης, αν θες να βελτιώσεις boot time κλπ, έχει στο Overclock.net έναν καλό οδηγό, νομίζω Sean Webster's Win & Optimization SSD Guide...ψάχτο, αλλά ότι αλλάξεις σημείωσέ το...

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

Τον εχω στο pc της υπογραφης.

Παει καλα?

Βελτιωνετε καθολου?

λοιπόν το update με τους νεώτερους drivers από το site της Intel είναι απογοητευτικό.... έπεσε 50-100 μονάδες στο AS SSD test..... έβαλα τους drivers από Asrock και πήγε από 700 σε 785.... καλύτερα αποτελέσματα με τον 11.0.0.1032 Intel....οτι ειχα δλδ απ την εγκατάσταση του λειτουργικού...........δεν έχω δοκιμάσει το νέο f/w γιατί έχω τα w7 επάνω και βαριέμαι να κάνω clone κλπ

[MENTION=9203]NooDle[/MENTION]

Δεν μου έχει κολήσει απο τότε που έβαλα τα windows, το άφησα ανοιχτό και το βράδυ. Τώρα πίαζω Diablo πάνω του δεν freezari. :happy:

p8z58v-pro τελευταίο BIOS

i7-2600K

Kingston 8GB 1600 HyperX

άλοι 2 HDD είναι κουμπωμένοι.

secure erase δεν έκανα όπως μου το δωσες πέρασα πάνω τα 7αρια, με τα updates ολα SP1 κτλπ.

τώρα έχει κάπου στα 19GB ελεύθερα.

To indexing είναι Disable και το page file δεν το έχω απενεργοποιήσει είναι στο 400.

post-3765-1416076254,4667_thumb.png

post-3765-1416076254,5506_thumb.png

post-3765-1416076254,6168_thumb.png

post-3765-1416076254,6512_thumb.png

[MENTION=9203]NooDle[/MENTION]

Δεν μου έχει κολήσει απο τότε που έβαλα τα windows, το άφησα ανοιχτό και το βράδυ. Τώρα πίαζω Diablo πάνω του δεν freezari. :happy:

p8z58v-pro τελευταίο BIOS

i7-2600K

Kingston 8GB 1600 HyperX

άλοι 2 HDD είναι κουμπωμένοι.

secure erase δεν έκανα όπως μου το δωσες πέρασα πάνω τα 7αρια, με τα updates ολα SP1 κτλπ.

τώρα έχει κάπου στα 19GB ελεύθερα.

To indexing είναι Disable και το page file δεν το έχω απενεργοποιήσει είναι στο 400.

Aς μας εξηγήσει τότε κάποιος απο δω μέσα γιατί με 2 τέτοιους δίσκους σε raid 0 παγώνει το pc πετάει μπλε οθόνες και στο raid configurator λέει error occured στον συγκεκριμένο δίσκο!!!!! :wall:

ναι τις Microsoft παιρνιούντε αυτόματα άμα δεν έχεις αυτούς της INTEL, αλλά της Intel πάνε καλύτερα. Εμένα μου φάνηκε μια χαρά [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] , εδώ πρώτη φορά δεν βλέπω το "Καλως Ορίσατε" στο boot:baby: άντε να έρθει ο samsung γιατί έχω ζηλέψει!:ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.