Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

Tο pc ολο αυτο το καιρο εκανε πολυ βασικες εργασιες: internet, office, install-uninstall κανα παιχνιδι και zippping - unzipping αρχειων. Πραγματικα τπτ αλλο!!

Λες να τους κομπλαρει το SATA III?

• 4 weeks later...
  • Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Τα writes σου θα βελτιωθούν αρκετά με το καινούριο FW που θα βγάλουν σε λίγο.

Στο tweaktown και το anandtech έχουν κάποιο review του FW 1.4, αλλά είναι σε RC (release candidate ) έκδοση....αναμένεις το τελικό...

Από drivers τί version έχεις ?

11.0.0... οντως,..thanks θα κανω αναβαθμιση παντως....τωρα τσεκαρω τους αλλους 2 3.5 που εχω γιατι μου εβγαλαν ενημερωση τα windows οτι βλεπουν bad sector. Ο ενας ειναι 2 μερες που τον εχω και δεν πιστευω οτι εχει θεμα, ο αλλος ειναι usb και εχει φαει πολλες κλοτσιες.....

Αφού περάσεις τους καινούριους, μετά από λίγο καιρό όποτε μπορέσεις τρέξε και ένα AS-SSD ακόμη για να δούμε και οι υπόλοιποι διαφορές...

Ο 3570Κ είναι στοκ ή τον έχεις ανεβάσει ?

Σημερα εστησα το καινουργιο pc.3770K ,asus 8z77-vpro ,16gbram και εναν ssd vertex4 128gb.Εχει το νεο firmware 1.4.Τον εχω βαλει στις λευκες θυρες της μητρικης που ειναι sata3 και εχουν ενεργοποιημενο το ahci απο μονες τους οπως λεει το manual.Εχω το εξης θεμα:κατω αριστερα δεν θα επρεπε να τον εβγαζε ως συσκεη???

Nαι οπως ολα τα ahci που εχω δει.Τον ειχα κανει στο συστημα της υπογραφης μ μονο και μονο για την αναβαθμιση του firmware και οπως ειπα πριν στο νεο μηχανιμα δν τον βγαζει ετσι και εχω και λιγο χαμηλωτερες επιδοσεις σε συγκριση με review

Η μόνη περίπτωση που το έχω δεί αυτό είναι με Add-On PCI-e κάρτα SATAIII Marvell 9128 και Intel SSD...

Σε όποιο σύστημα άλλο έχω SSD στις θύρες της μητρικής σε AHCI δεν έχω δεί εκεί που λές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.