Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

H 1.35 κυκλοφορεί.Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μείνε όπως είσαι.

Πρόβλημα :hm: (που και πού έχω κάτι μπλέ οθόνες). Επειδή συμπληρώνει χρόνo και θα κάνω επανεγκατάσταση Win 7 λέω να του κάνω και update. Tι διαδικασία θα ήθελα και τι tool θα χρειαστώ (και για secure erase) ?

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Επειδη τα εκανα ολα προχτες στον vertex 2 μου.

Απλα κατεβαζεις το ocz toolbox.

fw update με το 1ο κουμπακι και secure erase με το 4ο... Χρονος κατι δευτερολεπτα συνολικα (+ ενα restart για το secure erase)

δύο σελίδες πίσω :)

• 3 weeks later...
Κάνοντας ένα quick format κατά το installation γίνεται TRIM σε όλο τον δίσκο νομίζω, πολύ θα ήθελα να δω αν έχει διαφορά σε επιδόσεις σε σχέση με έναν που εφαρμόστηκε secure erase.

Και για να μην παιδεύετε ο κόσμος με secure erase, ισχύει πράγματι αυτό, ο Anand το δοκιμάζει σε όλα τα review του:

AnandTech - OCZ Octane 128GB SSD Review

Και για πιο λογο να κανεις επανεκκινηση , να βαλεις το dvd εγκατστασης και να περιμενεις να φορτωσουν τα αρχεια για να βρεθεις στην οθονη του format , οταν μπορεις απλα να κανεις secure erase ακομη και μεσα απο τα windows με τον ssd ως primary drive ?

Μηπως μου διαφευγει κατι ;

Δεν ξερω για το gen1 , αλλα για το vertex 2 μπορεις να κανεις secure erase μεσα απο το toolbox ακομη και αν εχεις το λειτουργικο συστημα επανω.

Για την ακριβεια , αυτο γινεται με το toolbox ver 2.35 και μαλλον ηταν bug , αφου μετα το διορθωσαν , αλλα ειναι πολυ χρησιμο.

σε καινούργιο αχρησιμοποίητο agility ssd κατά την διάρκεια της εγκατάστασης win 7 , χρειάζεται format?

γιατί δεν έκανα.

γύρισα σε ahci και κατευθείαν κούμπωμα και εγκατάσταση...

erase=σβήνω.

λες να υπάρχουν τα πάντα κανονικά μετά ; :p

μα δε βλεπεις τι λενε δυο γραμμες παραπανω?? γιαυτο ρωταω και μενα κουφο μου φανηκε αλλα ειπα μπας και προχωρησε τοσο πολυ η τεχνολογια και δεν πηρα χαμπαρι:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.