Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Να κάνω μια ερώτηση εδώ μιας και σε όσα computer store πήγα πιο πολύ με μπερδέψανε παρά με βοηθήσανε..

Ο υπολογιστής μου είναι Core 2 E8400, MSI P35 Mainboard me 4GB DDR PC6400. Αξίζει να βάλω έναν Vertex 3 ή δεν θα υποστηρίζεται η ταχύτητα του? Αν με λίγα λόγια ειναι overkill ή οχι. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη

Να κάνω μια ερώτηση εδώ μιας και σε όσα computer store πήγα πιο πολύ με μπερδέψανε παρά με βοηθήσανε..

Ο υπολογιστής μου είναι Core 2 E8400, MSI P35 Mainboard me 4GB DDR PC6400. Αξίζει να βάλω έναν Vertex 3 ή δεν θα υποστηρίζεται η ταχύτητα του? Αν με λίγα λόγια ειναι overkill ή οχι. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη

λιγάκι overkill αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα, παίζει σε sata 2.

η μητρικη σου υποστηριζει sata 2

οποτε εαν βαλεις τον vertex 3 που ειναι sata 3

δεν θα δουλευει με την ταχυτητα που ειναι φτιαγμενος

οποτε παρε εναν vertex 2 και εισαι κομπλε

και δυσικα αξιζει να βαλεις ssd

η καλυτερη αναβαθμιση σημερα

Να ρωτήσω λίγο για όσους ξέρουν απο rma.Να βάλω και την απόδειξη μέσα;Να το στείλω με fedex και tracking όπως λένε;
κάνε τη αντίγραφο την απόδειξη, στείλε τη με feedex.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.