Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

αναμεσα σε αυτους τους δυο τον m4 οχι γιατι ειναι ο καλυτερος αλλα γιατι εχει δουλευτει απο αρκετους εδω μεσα ενω ο samsung δεν εχει δειγματα γραφης ακομη ενοοω καποιο review απο τα παιδια για να ξερουμε τι ψαρια πιανει εχω δει καποια reviews απο site εξωτερικου αλλα μεχρι ο jax και λοιποι να μας παρουσιαζουν ενα review εδω μεσα δεν τον αγοραζω τον smasung με τιποτα .οποτε η τον m4 η περιμενεις, με την ταπεινη μου αποψη παντα .

αναμεσα σε αυτους τους δυο τον m4 οχι γιατι ειναι ο καλυτερος αλλα γιατι εχει δουλευτει απο αρκετους εδω μεσα ενω ο samsung δεν εχει δειγματα γραφης ακομη ενοοω καποιο review απο τα παιδια για να ξερουμε τι ψαρια πιανει εχω δει καποια reviews απο site εξωτερικου αλλα μεχρι ο jax και λοιποι να μας παρουσιαζουν ενα review εδω μεσα δεν τον αγοραζω τον smasung με τιποτα .οποτε η τον m4 η περιμενεις, με την ταπεινη μου αποψη παντα .

Αστειευεσαι φυσικα ετσι ? Με βαση αυτη την λογικη ολοι θα επρεπε να αγοραζουν μονο αναμεσα στις 215 συσκευες που εχουν παρουσιαστει στο TheLab.....Οποτε ξαναλεω, αστειευεσαι ετσι ?

οχι δεν αστιευομαι καθολου και προφανως δεν καταλαβες τι εννοω φιλε μου . το thelab περα απο ενα σαιτ ενημερωσης το χρησιμοποιω για τις μελλοντικες αγορες μου με βαση τα λεγομενα και τις αποψεις πολλων χρηστων απο εδω μεσα . εχει εναν αρκετα καλο βαθμο αξιολογησης . Εχουν υποθει αποψεις για πολλα προιοντα που με εχουν βοηθησει οπως τους πρωτους ocz ssd που ειχε γινει χαμος με τα bugs τους και ειχε αναφερθει .Οπως με την απροβληματιστη χρηση των πρωτων mtron και samsung ssd οπου σαφως επαιξε ρολο στο να τους αγορασω και και κ..... πολλα αλλα . αποψη μου παντα .

Τα bugs αναφερθηκαν πολυ πριν σε σαιτ του εξωτερικου, ως ειναι φυσικο εξαλλου. Το ιδιο ισχυει σχεδον με ολα, δεν νομιζω πως εχω διαβασει review εδω που να εχει σαν αποτελεσμα 5000 πχ και στο εξωτερικο να εχω δει αποτελεσμα 2000 πχ....Το να λες πχ οτι "μην εμπιστευεσαι σαιτ εξωτερικου" τα οποια εχουν πολλαπλασιους αναγνωστες (χωρια απο θεμα εμπειριας μεσω περισσοτερων παρουσιασεων και περισσοτερων πορων) απο οτι το Thelab ακουγεται το λιγοτερο καπως.....Περιεργο να το πω ? Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

για την ιστορια ποτε δεν ειπα μην εμπιστευεσαι σαιτ εξωτερικου. απλα νιωθω πιο σιγουρος οταν καποιος απο εδω μεσα εχει μια αποψη καποιο Review για να κρινω το θεωρω πιο αξιοπιστο να το ακουσω-διαβασω Π.Χ.απο τον Jax τον Chosen και αλλα μελη οπου εχουν καποιο μερακι σε καποια πραγματα τεσπα προφανως εχεις δικιο απλα εγω επιλεγω να ενημερωνομαι απο εδω και να κανω τις αγορες με βαση τα λεγομενα του σαιτ κρινοντας τα παντα .

Μια ερώτηση παίδες, μετά το 2.15 έχει δει κανείς σας BSOD/προβλήματα με agility3/vertex3;

Σκέφτομαι να πάρω τον agility3/ή force3 για z68 πλατφόρμα (asus p8z68-v), αλλά άμα παίζει ιστορία να στάξω παραπάνω, να πάω σε M4. Άμα έχει κάποιος p8z68-v+agility3 ας μου πει εμπειρίες.

Στην ερωτηση του [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] θα απαντησει κανεις απο τους κατοχους agility3/vertex3 που εχουν δοκιμασει το νεο firmware ?????

Ειναι πολλοι που την εχουν αυτην την απορια.

Απ' όσο έχω διαβάσει στα forum τους, υπήρξαν πάλι κάποιοι που είχαν προβλήματα και έχει ζητηθεί να φτιάχνουν ξεχωριστά thread ώστε να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα.

Μετά το 2.15 πάντως αρκετοί βρήκαν λύση στα προβλήματά τους.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο περισσότερος κόσμος και το διαβάζω συχνά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι πως ΔΕΝ πρέπει το drive να πέφτει σε sleep. Όχι μόνο για τους OCZ αλλά για όλα τα Sandforce based.

[MENTION=1199]Volrath[/MENTION]: Κάποιο παλικάρι που είχε ίδια μητρική με εσένα αλλά Vertex3 drive, είπε πως σταμάτησαν τα προβλήματα μόλις έβαλε το 2.15.

Καλά, επειδή θα είναι το μόνο drive στο σύστημα, δεν είμαι διατεθημένος να το ρισκάρω...άμα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ δεν έχουν πρόβληματα, θα προτιμούσα να πάρω κάποιον από τους φτηνούς sf, να γλιτώσω το έξτρα 50ρικο που θέλει ο Μ4 βέβαια.

Παίδες έχω έναν ocz vertex 2 60gb και πριν λίγες μέρες παρέλαβα έναν corsair force series gt 90gb.Πλέον έχει μπει πάνω σε sata 2 ο νέος μου sata 3 δίσκος με διαφορές στις επιδόσεις προς τα πάνω!

Οπότε όσοι πιστεύατε ότι δεν αξίζει να πάρετε sata 3 και να τον κουμπώσετε σε sata 2 μπορώ να πω ξανασκεφτείτε το!Αλλά στην πράξη διαφορές όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικές!

Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχωντας βάλει τον καινούριο πάνω είπα να κάνω ένα firmware update στον vertex 2.

Τα αποτελέσματα απίστευτα...

Πριν...

ssdvertex260gb.jpg

Μετά...

ssdvertex260gb135fw.jpg

Όπως βλέπετε και μόνοι σας,οι διαφορές τεράστιες!

Βασικά με ενδιαφέρει να ακούσω σχόλια σας!

Σας παραθέτω και ένα με τον νέο δίσκο πάνω...

ssdcorsairgt90gb.jpg

:)

Παίδες έχω έναν ocz vertex 2 60gb και πριν λίγες μέρες παρέλαβα έναν corsair force series gt 90gb.Πλέον έχει μπει πάνω σε sata 2 ο νέος μου sata 3 δίσκος με διαφορές στις επιδόσεις προς τα πάνω!

Οπότε όσοι πιστεύατε ότι δεν αξίζει να πάρετε sata 3 και να τον κουμπώσετε σε sata 2 μπορώ να πω ξανασκεφτείτε το!Αλλά στην πράξη διαφορές όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικές!

Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχωντας βάλει τον καινούριο πάνω είπα να κάνω ένα firmware update στον vertex 2.

Τα αποτελέσματα απίστευτα...

Πριν...

http://img525.imageshack.us/img525/8236/ssdvertex260gb.jpg

Μετά...

http://img812.imageshack.us/img812/3908/ssdvertex260gb135fw.jpg

Όπως βλέπετε και μόνοι σας,οι διαφορές τεράστιες!

Βασικά με ενδιαφέρει να ακούσω σχόλια σας!

Σας παραθέτω και ένα με τον νέο δίσκο πάνω...

http://img39.imageshack.us/img39/2413/ssdcorsairgt90gb.jpg

:)

Με όλο το θάρρος, καλό θα ήταν για να συγκρίνεις πριν/μετά να χρησιμοποιείς το ίδιο μέγεθος test data.

Τρέξε δηλαδή ένα 1000ΜΒ με το καινούριο FW για να είναι άμεσα συγκρίσιμα τα αποτελέσματα.

Ετσι απλα να υπαρχει...

Vertex 2 60GB αγορασμενος απο την "αρχαια" προσφορα του Πλαισιου τον Δεκεμβρη. (πριν ενα χρονο δεν ηταν??? :p)

Δουλεμενος σε laptop 945G (ICH 8? ) απο τοτε... Ενα crystal mark μολις του εβαλα τα win 7.

Και σημερα που τον εβγαλα να παιξει ενα format... secure erase απο OCZ toolbox-->format me 4k allocation -->και ενα crystal αμεσως μετα σαν αδειος σκληρος χωρις OS (ICH 10).

post-1498-1416075660,7818_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.