Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Ποσο περιμενουν να δωσει στην πραξη το arowana? Γιατι κατι διαβασα για εως 500%. Παρα πολυ μου φαινεται, και η ocz δεν τα παει κανα με τις "εως" ταχυτητες. Θα μπει και στους πρωτους indilinx?

Το Arowana είναι για τους Indilinx πλήν αυτών που φόραγαν 50nm NAND Samsung (βλ. Turbo & μετατροπές σε Turbo). Αυτό που κάνει :

significantly increases sequential write speeds and random IOPS

Έκανα αναζήτηση αλλα ότι και αν είχε προταθεί δεν έφερε αποτέλεσμα :( Βάζω τον Vertex σε AHCI mode (έχω εγκαταστήσει chipset drivers,amd ahci drivers etc.) αλλα στο φόρτωμα των Windows τρώω BSOD..Μετά την αλλαγή σε AHCI το BIOS δεν αναγνωρίζει κανέναν σκληρό (έχω συνολικά 3) και το οπτικό που είναι συνδεδεμένο με sata..Ξέρει κανείς τί άλλο μπορεί να φταίει?

• 3 weeks later...

Για alignment υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή πέρα απ' το Paragon? (προσπαθώ να το αγοράσω αλλα δε μου κάνει τη χάρη :( ) Έκανα φρέσκια εγκατάσταση αλλα μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά και βάση ενός οδηγού που διάβασα εδώ, οι δίσκοι δεν είναι aligned (raid0)..

Καλησπερα. Εχω συνδεσει τον SSD σε δευτερο μηχανημα μεσω εξωτερικης θηκης για HDD. Το αναγνωρισε μια χαρα, πηρα και το backup μου. Ανοιγω το OCZ Toolbox για να κανω Firmware Update και μετα ενα Secure Erase πριν περασω σε install φρεσκων Windows ομως δεν το αναγνωριζει, βγαζει μηνυμα "No OCZ Drives detected"

Καμια ιδεα?

Για alignment υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή πέρα απ' το Paragon? (προσπαθώ να το αγοράσω αλλα δε μου κάνει τη χάρη :( ) Έκανα φρέσκια εγκατάσταση αλλα μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά και βάση ενός οδηγού που διάβασα εδώ, οι δίσκοι δεν είναι aligned (raid0)..

εγω εκανα αυτο

Guide Secure Erase With bootable CD/USB Linux.. Point and Click Method

ρε παιδιά διάβασα στο ocz forum ότι το firmware update δεν επηρεάζει τα αρχεία στο σκληρό. έχω ένα vertex 2 κανά χρόνο και και το ΑΤΤΟ έβγαλε κοντά στα νούμερα του, πριν καμιά εβδομάδα που έκανα το bench.

δεν του έχω κάνει ποτέ firmware update . αξίζει να δοκιμάσω με το bootable usb linux?

θα δω καμιά διαφορά?

Μηπως εννοεις σε AHCI. Γιατί απ'οσο ξερω η OCZ, IDE SSD δεν εχει βγαλει. Ολοι SATA ειναι.

Εχμ, ειπα πως στην εξωτερικη θηκη που τον εβαλα δεν τον αναγνωριζε (η θηκη εχει μονο USB θυρα). Οταν τον εβαλα κατευθειαν πανω στη μητρικη (μεσω SATA βεβαιως) τοτε δουλεψε κανονικα και τον αναγνωρισε το OCZ Toolbox.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.