Jump to content

OCZ Vertex SSDs

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Check και τα αντίστοιχα των Vertex 3 :

Vertex3ProductSpecs.png

Vertex3ProductSpecsLegend.png

Οι διαφορές είναι κάτι παραπάνω από αντιληπτές θα έλεγα...

Όπως φαίνεται, τα νούμερα που έχουν φτάσει στα αυτιά όλων (μάρκετινγκ γαρ), είναι αυτά από το ATTO κοινώς Sequential Compressed...

Απο το Datasheet παντως φαινεται οτι τα νούμερα που εβγαλες ειναι κανονικα.

Απο τη στιγμή που σου τα δείχνει κιολας με AS SSD μέσα στο Datasheet, τοτες ποιος ο λόγος για όλο αυτό;

Ψέματα δεν είπαν πουθενα, μάλιστα σου τα δείχνουν και αναλυτικά οτι σε ATTO δίνει τόσα (προφανώς τους συμφέρει να δείξουν το ΑΤΤΟ, κάτι που κάνουν όλες οι εταιρίες με τον Sandforce) και σε AS SSD δίνει τόσα.

Μιλούσα για το post του Ultraex2005 (ή κάπως έτσι) που είχε 2 Vertex2 60GB raid...δυστυχώς σβήστηκε...σε αυτούς αναφέρεσαι, ή στους Vertex 3 πιό πάνω ?

Σορρυ. Αναφερομουν στους Vertex 3. Στους Vertex 2 πρεπει να δεις το part number για να καταλαβεις αν ειναι 25nm ή 34nm.

Παιδιά είμαι πολυ στεναχωρημένος.

Έχασα δουλειά ενός μήνα .(ας είχα κανει backup αλλου θα μου πειτε,..)

Ο λόγος :

O ocz vertex 2 εχει bug στο sleep mode/hibernate και ενδεχεται να μπει σε κατασταση lock.

Δεν είμαι στα καλα μου. έχω διαβάσει λίγο καποια πραγματα σχετικα που βρηκα στο net σε αλλα φορουμ. δν εχω προλαβει να διαβασω εδω. και ουτε θα προλαβω καθως οι προθεσμιες για τη δουλεια μου κοντευουν και εγω ειμαι ενα μηνα πισω...(αντιο καλοκαιρι, αντιο θαλασσα)

αν καποιος ξερει ίσως πως μπορει να παρουμε τα δεδομενα απο μεσα ας απαντησει asap σας παρακαλω.

απο εκει και περα δεκτες οι γνωμες για να στρωσουμε το σκληρο με firmware update Κλπ κλπ αλλα σε δευτερη φαση μιας και τωρα θα καω πανω στον υπολογιστη ολο το καλοκαιρι...

Δν ξερω αν αντιλαμβανεστε την τραγικοτητα του θεματος αλλα όντας φοιτητης στο τελευταιο σταδιο με διπλωματικη εργασια και αλλα προτζεκτ που ετρεχα (τα οποια θα τα ηθελα στο βιογραφικο μου γιατι μετρανε...) εχω δει τη γη να χανεται κατω απο τα ποδια μου , επειδη απλα εβαλα τον αναθεματισμενο υπολογιστη σε stand by

σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε....(αν ακουσετε για καμια αυτοκτονια στα χανια αυτες τις μερες εγω θα ειμαι..)

Παιδιά είμαι πολυ στεναχωρημένος.

Έχασα δουλειά ενός μήνα .(ας είχα κανει backup αλλου θα μου πειτε,..)

Ο λόγος :

O ocz vertex 2 εχει bug στο sleep mode/hibernate και ενδεχεται να μπει σε κατασταση lock.

Δεν είμαι στα καλα μου. έχω διαβάσει λίγο καποια πραγματα σχετικα που βρηκα στο net σε αλλα φορουμ. δν εχω προλαβει να διαβασω εδω. και ουτε θα προλαβω καθως οι προθεσμιες για τη δουλεια μου κοντευουν και εγω ειμαι ενα μηνα πισω...(αντιο καλοκαιρι, αντιο θαλασσα)

αν καποιος ξερει ίσως πως μπορει να παρουμε τα δεδομενα απο μεσα ας απαντησει asap σας παρακαλω.

απο εκει και περα δεκτες οι γνωμες για να στρωσουμε το σκληρο με firmware update Κλπ κλπ αλλα σε δευτερη φαση μιας και τωρα θα καω πανω στον υπολογιστη ολο το καλοκαιρι...

Δν ξερω αν αντιλαμβανεστε την τραγικοτητα του θεματος αλλα όντας φοιτητης στο τελευταιο σταδιο με διπλωματικη εργασια και αλλα προτζεκτ που ετρεχα (τα οποια θα τα ηθελα στο βιογραφικο μου γιατι μετρανε...) εχω δει τη γη να χανεται κατω απο τα ποδια μου , επειδη απλα εβαλα τον αναθεματισμενο υπολογιστη σε stand by

σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε....(αν ακουσετε για καμια αυτοκτονια στα χανια αυτες τις μερες εγω θα ειμαι..)

Επειδη η περιπτωση ειναι λιγο περιεργη, αν παρουμε σαν δεδομένο το οτι τα πραγματα τα εχεις ξεχασει δοκιμασε το εξης.

Ξεκίνα τον υπολογιστή με άλλο λειτουργικό. Ο controller να ειναι σε IDE mode. Στην ανάγκη στήσε ξανα σε αλλο drive windows 7 σε IDE mode.

Οταν μπεις στα windows συνδεσε επανω στον controller και τον Vertex 2.

Αν πανε ολα καλα, θα αναγνωρισει το drive και θα δεις τα data σου για να κανεις copy.

To lock ισχυει οταν το drive ειναι σε AHCI mode ή IDE αλλά οταν εχει αναγνωριστει πρωτα απο το BIOS.

Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις το drive σε μια θηκη 2.5" USB και να το αναγνωρισει κανονικα.

lol σορρυ για την χαζη αντιμετωπιση και το πως εγραψα το προηγουμενο ποστ

εννοειτει πως ο δισκος δεν διαβαζεται απο πουθενα

απλα ξεχασα να το αναφερω..εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον...

λινκ απο ocz forum

αλλο ακυρο λινκ που περιγραφει καλυτερα τα τι και πως

ΥΓ : Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας

• 2 weeks later...

Marvell 9128 "κλέβει" μόνο 1x Lane PCI-E 2.0....+ με χάλι drivers λογικό είναι...

Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά όμως...

Κοντράρει το SB850 με amd driver στο χάλι...:hang3:

νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό το σχόλιο...

νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό το σχόλιο...

Sandforce με τον τελευταίο amd ahci driver 1.2.1.296

Random Read 4KB (QD=1) : 9.468 MB/s [ 2311.5 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 8.755 MB/s [ 2137.6 IOPS]

Ο ίδιος με Ms standar ahci 1.0 driver

Random Read 4KB (QD=1) : 25.436 MB/s [ 6210.0 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 57.386 MB/s [ 14010.3 IOPS]

Επαναλήψιμο το παραπάνω. Είμαι υπερβολικός;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.